Vítáme Vás v kurzu celoživotního vzdělávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM Ve školním roce 2012/2013.
Advertisements

Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Vítáme Vás v kurzu celoživotního vzdělávání
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Přijímací řízení na střední školy
Přijímací řízení 2013/2014.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Dokumentace k zajištění BOZP
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
E-learning a studenti kombinovaného studia VŠ projekt do předmětu E-learning Lucie Jirků, UČO květen 2004.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace pro studenty
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Studijní informační systém (SIS)
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Studijní informační systém (SIS)
DRMS Forum září 2009 GORDIC řešení datových schránek organizace Bc. Pavel Prchal Ing. Vladislav Korecký.
PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
k přijímacímu řízení pro školní rok
VOLBA POVOLÁNÍ VÁŠ PRŮVODCE.
Aplikační software 1 Hana Hoffmannová. Kontakt učebna M-11 2.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
Dokumentace k zajištění BOZP
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do studia na FF UHK
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
VÍTÁME VÁS V KURZU CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Vítáme Vás v kurzu celoživotního vzdělávání

Program Oficiální zahájení studia 1. ročníku bakalářského studia a 1. ročníku magisterského studia Informace od ředitele VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s pr. SJZ EKONOM, o.p.s., vedoucího konzultačního střediska Kontakty Školení BOZP a PO Zápis studentů ke studiu, kteří podávali přihlášku po termínu (nemají výkaz, dopis o přijetí atd.) Zahájení výuky 12:00 hod. - ukončení podle přednášejícího Cizí jazyk – 1. ročník Bc. – Škola EKONOM, Aj (učebna 21), Nj (učebna 11) Malé a střední podnikání na venkově– 1. ročník Ing. – Sál Gotického hradu Program na neděli zahájení výuky 8:00 hod. ukončení výuky 11:15 hod. Přehled konzultací v zimním semestru akademického roku 2013/2014

Kontakty Provozovatelem konzultačního střediska je: Vyšší odborná škola, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky EKONOM, o. p. s. Mgr. Miroslav Pokorný, ředitel školy 602 435 329, m.pokorny@skolaekonom.cz Bc. Jana Marková, asistentka ředitele školy 734 752 003, 774 832 552, j.markova@skolaekonom.cz studijní záležitosti vyřizuje Bc. Alena Lakomá, PEF ČZU Praha, 224 382 331, lakoma@pef.czu.cz - konzultační hodiny po 9:00 – 11:00 hod. út-st 8:30 – 11:00 hod. čt 13:00 – 15:00 hod.

www.skolaekonom.cz V záložce „Studijní obory“ naleznete všeobecné i aktuální informace o studijních oborech jak bakalářského, tak i magisterského stupně studia.

Bakalářské studium PEF ČZU Zde naleznete veškeré informace o aktuálních změnách a aktuálním dění Zde naleznete základní informace o bakalářském studiu a rozvrh předmětů (konzultací) ……………………. Sledujte Úřední desku – tam naleznete nejdůležitější informace a změny!!!!

Magisterské studium PEF ČZU Zde naleznete veškeré informace o aktuálních změnách a aktuálním dění Zde naleznete základní informace o magisterském studiu a rozvrh předmětů (konzultací) ………………….. Sledujte Úřední desku – tam naleznete nejdůležitější informace a změny!!!!

Školení PO a BOZP hlavní dokumenty Směrnice k zajištění BOZP Opatření ke snížení úrazovosti Plán první pomoci Evidence úrazů PO Směrnice k zajištění PO Požární řád Požární evakuační plán Požární poplachové směrnice

Shromaždiště: před budovou školy Školení PO a BOZP Budovy, v nichž bude probíhat výuka a shromaždiště v případě požáru VOŠ, OA, SOŠ a JŠ Ekonom, o. p. s., Litoměřice Shromaždiště: před budovou školy Konferenční sály vedle budovy hotelu Koliba Shromaždiště: prostor před budovou Gotický hrad Litoměřice Shromaždiště: na Tyršově náměstí

Školení BOZP Co je nutné respektovat a podnikat v případě úrazu? zákaz vstupu do vyhrazených míst stát pod zavěšenými břemeny manipulovat s těžkými předměty vyklánět se z oken manipulovat s elektrickými přístroji poskytnout první pomoc zraněnému přivolat lékaře

Školení PO Co je nutné respektovat a podnikat v případě požáru? zákaz kouření v celé budově zákaz manipulace s hořlavinami zachovávat pořádek na pracovním místě je-li to možné, uhasit požár vlastními silami přivolat požární hlídku ohlásit požár na ohlašovně požáru není-li možné požár uhasit, přivolat hasiče požární poplach se vyhlašuje voláním „Hoří“

Organizační a studijní záležitosti – řeší fakulta Informace o tom, jak se pohybovat a jak pracovat se systémy Moodle, Hroch a Student, naleznete na stránkách www.pef.czu.cz v sekci Návody/dokumentace

Dále kliknete na „Pro Studenty“ Organizační a studijní záležitosti Dále kliknete na „Pro Studenty“ Zde naleznete i prezentaci, která byla promítána v Praze na Imatrikulaci. V té naleznete návod na to, jak zacházet se stránkami www.pef.czu.cz, průvodce nového studenta, Informační brožurku studenta, plán ČZU a další.

Zimní semestr - bakalářské studium Přehled konzultací v ZS akademického roku 2013/2014, KS Litoměřice Konzultace se konají v sobotu od 9:00 do 16:30 hod. a v neděli od 8:00 do 11:15 hod. 5. – 6.10.2013 Anglický jazyk/Německý jazyk – L.Kučírková/M. Dvořáková – Škola EKONOM (21/11) Termíny zkoušky: 9. 11. 2013 19. – 20.10.2013 Úvod do regionalistiky – J. Husák – Hotel Koliba Termín zkoušky: 23. 11. 2013 2. – 3.11.2013 Informační a komunikační technologie – V. Očenášek – Hotel Koliba 16. - 17.11.2013 Základy právních nauk – D. Světlíková – Hotel Koliba 30.11. – 1.12.2013 Matematické metody v ekonomii a managementu – J. Havlíček – Hotel Koliba 14. – 15.12.2013 Politologie – M. Kubálek – Hotel Koliba

Zimní semestr – magisterské studium Přehled konzultací v ZS akademického roku 2013/2014, KS Litoměřice Konzultace se konají v sobotu od 9:00 do 16:30 hod. a v neděli od 8:00 do 11:15 hod. 5. – 6.10.2013 Malé a střední podnikání – P. Římovská – Gotický hrad 26. – 27.10.2013 Chování člověka v krizových situacích – P. Michálek – Gotický hrad 16. – 17.11.2013 Evropská integrace a environmentální ekonomika – M. Antoušková – Gotický hrad 14. - 15.12.2013 Metody a techniky sociálního výzkumu – V. Majerová – Gotický hrad 11.1. – 12.1.2014 Veřejná správa – M. Kubálek – Gotický hrad 25.1. – 26.1.2014 Informační systémy – M. Ulman – Gotický hrad

VOŠ, OA,SOŠ A JŠ EKONOM, o.p.s. Gotický hrad Litoměřice Hotel Koliba

Vchod do kongresového sálu z Tyršova náměstí

Důležitá upozornění Ke zkouškám choďte vhodně oblečeni. V Litoměřicích máte nárok na první řádný termín zkoušky, ostatní dva jsou pořádány v Praze na fakultě (učitelé jsou většinou ochotní přijet i dvakrát). Zkoušky probíhají na škole EKONOM. Vždy před vstupem do budovy na informační tabuli zjistíte, ve které učebně bude probíhat Vaše zkoušení. Dovolujeme si Vás požádat, abyste nestěhovali nábytek v prostorách školy!!!

Přednášky probíhají v konferenčních prostorách vedle hotelu Koliba a v Gotickém hradě v Litoměřicích V sobotu probíhají přednášky od 9:00 – 16:30 hod. V neděli probíhají přednášky od 8:00 – 11:15 hod.

Důležitá upozornění Platby školného vždy na správný účet s Vaším variabilním a specifickým symbolem, pokud máte problém s placením, kontaktujte e-mailem paní Lakomou s žádostí o … (formulář žádosti naleznete na stránkách www.skolaekonom.cz, v Bc. i Mgr. studiu na úřední desce). Potvrzení o zaplacení zasíláte e-mailem paní Lakomé. Přihlašování ke zkouškám probíhá on-line v systému HROCH (pod Vaším heslem). Hroch je na stránkách www.pef.czu.cz označen jako „Vstup do studijní evidence (IS Studium)“. 1. ročník magisterského studia se v průběhu listopadu bude zapisovat ke konkurzům na Diplomové práce - přihlašování on-line přes IS BADIS, také pod Vaším heslem. Přesný termín se včas dozvíte na www.pef.czu.cz. Bude také vyvěšený na úřední desce!!! (úřední deska na www.skolaekonom.cz) IS BADIS je na stránkách www.pef.czu.cz označen jako „Správa bak. a dipl. prací (IS BADIS)“

Fórum www.e-sprtej.cz Základní potřeby studenta Vyřešit vzájemnou komunikaci Volba zástupce třídy Přístup ke studijním materiálům VOLBA ANO - Služba privátní diskusní fórum NE - Veřejné portály (pouze jako doplněk komunikace)

Fórum www.e-sprtej.cz Výhody: rychlá komunikace seznámení se se spolužáky (foto v profilu na fóru) výměna potřebných informací úložiště materiálů ke studiu přístup chráněn heslem Nabízíme: bezpečnost přístupu (provozováno na vlastní technice v datovém centru v Praze) materiály z předchozích ročníků helpdesk provozu

Týmová spolupráce = vyšší šance na úspěch. Fórum registrace registrace uživatelů Osobně Na místě první přednášky Mailem soukromý mail fotografie v el. podobě (avatar) student Bc. či Mgr. odeslat na info@e-sprtej.cz http://www.e-sprtej.cz poplatek za roční přístup Týmová spolupráce = vyšší šance na úspěch.

Děkujeme za pozornost a přejeme mnoho úspěchů při Vašem studiu.