ing. Květoslava Plechatá

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

DUNA - závěrky Ing. Iva Tomanová Prosinec 2008
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Evidence dlouhodobého majetku – počáteční stavy Prezentace.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Použití programu MZDY pro účetnictví Prezentace.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence DPH v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá 2012.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Číselníky v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá 2012.
ing. Květoslava Plechatá
ÚČTOVÁNÍ NA ROZVAHOVÝCH ÚČTECH
DOKUMENTACE V ÚČETNICTVÍ
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Úhrada zahraniční faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.
Změny v aplikacích účetnictví Ondřej Suk Skalský Dvůr
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
premieR Daň silniční a platební styk
ÚČETNÍ DOKLADY září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070103
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
*1031 Vypořádání Skalský Dvůr K čemu slouží Pro zemědělské firmy, které ještě uvádí vypořádání oprávněných osob Je navázána na knihu závazků,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
2 Ing. Martina Tinzlová Novinky modulu Fakturace verze
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Zásoby Účtování o zboží
1 Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_UCE_008 Název školy Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Evidence závazků z mezd – kniha závazků.
DPH v účetnictví města Přeštice od Přeštice Obec s rozšířenou působností obyvatel, obyvatel správního obvodu ve 30 obcích Nevykonává.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
DHM – pořízení nákupem Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie Vašíčková.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní účtování daně z přidané hodnoty
Účtování zboží Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování DPH účet 343.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_567 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Kniha pohledávek a závazků-příklad.
Účetnictví kapitola: deník příjmů a výdajů u neplátce dph, plátce dph
Daňová evidence Daň z přidané hodnoty. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování DPH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Rukověť funkcionáře SDH (dělba práce ve výboru Sboru dobrovolných hasičů) Hospodář odpovídá výboru SDH za dodržování všech právních přepisů a směrnic.
Školení Skalský Dvůr DPH Denková Barbora, DiS.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Účetní dokumentace a její náležitosti
EVIDENCE MAJETKU a ZÁVAZKŮ
Využití finančního deníku MS Dynamics NAV 2016
Účtování DPH účet 343.
Transkript prezentace:

ing. Květoslava Plechatá Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá

Účtování došlých faktur WinDUO Účtování došlých faktur ing. Květoslava Plechatá, 2011

Evidence došlých faktur Údaje opisujeme z faktury Knihovna Závazky Tlačítko Nový Pořadové číslo faktury Do adresáře – firma se vybere nebo přes tlačítko Nový se zadá další firma Var.symbol je číslo z dodavatelské faktury Datum nároku na odpočet Potvrďte pro zaúčtování Částka celkem

Zaúčtování došlé faktury Vstup do číselníku pro výběr Tlačítko pro informaci o číslech DPH Nákup z tuzemska – číslo začíná většinou 310 Pro výběr účtu z účtového rozvrhu nebo číslo účtu rovnou vyplnit Čísla nutná pro vznik záznamní povinnosti DPH

Nejčastěji používaná čísla DPH z číselníku daňového rozkontu při nákupu DPH na vstupu (nákup) 3101 – základ DPH základní sazba 3103 – DPH základní sazba 3151 – základ DPH snížená sazba 3153 – DPH snížená sazba Tlačítko pro návrat

Příprava pro tisk příkazu k úhradě Tlačítko pro tisk potvrzení

Výběr faktury pro příkaz k úhradě V případě částečné platby se přepíše částka Označit a 2x kiiknout Zde se objeví čáskta pro příkaz k úhradě

Doplnění údaje pro tisk Tisk příkazu k úhradě Doplnění údaje pro tisk OK výběr Tlačítko pro tisk Zde částka na příkaz

Tisk Výběr příslušné tiskárny tisk Ukázka před tiskem Příkaz vždy tisknou v typu Windouws Výběr příslušné tiskárny tisk Ukázka před tiskem

Ukázka příkazu před tiskem

Vyplní se údaje dle výpisu z běžného účtu Úhrada došlé faktury Bankovní operace Pokladna Bankovní operace Tlačítko Nový Pro vstup do knihy závazků, kde je proveden výběr faktury, která je placena Vyplní se údaje dle výpisu z běžného účtu Výběr návaznosti Tlačítko pro rozkont

Zaúčtování úhrady došlé faktury