Pojištění firemní flotily

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Advertisements

Vítejte v POJIŠTĚNÍ BOSKOVICE Kdo jsme? > největší makléřská síť v ČR > více než 20 let na trhu > jsme se světovou jedničkou Marsh > partner všech pojišťoven.
Role Fleet manažera v ČR v roce 2009
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
stlačený zemní plyn vs. nafta
TISKOVÁ KONFERENCE Naše auto 1.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Použitá literarura Petr Klínský,Danuše Chromá,Svatava Tesařová,Michal Janák: Finanční gramotnost-obsah a příklady z praxe škol,NÚOV Praha 2008.
Pojištění krátkodobých pohledávek se splatností do dvou let Mezinárodní strojírenský veletrh Brno
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Výběrové řízení na poskytovatele operativního leasingu Stanislav Zelenka 0 2 DEN S FLEETEM 9. června 2009 Automotodrom Brno.
POJIŠTĚNÍ Mgr. Michal Oblouk.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Pojištění vozových parků
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Výpočet pojistného. Riziko rriziko je stupeň nejistoty s určitou pravděpodobností, přičemž pravděpodobnost je poměr počtu dané alternativě příznivých.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
PODZIMNÍ KAMPAŇ GENERALI POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
Pojištění Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
POJIŠTĚNÍ Základní pojmy Rizika a změny v rozpočtu domácností Typy pojištění Pojišťovna.
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Česká pojišťovna a.s. Rating „A+“ (Standard & Poor´s) Předepsané pojistné 37, 5 miliardy korun Pojistné smlouvy více jak 9,5 milionu Obchodní místa 700.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Pojišťovnictví Charakteristika.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Pojištění Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
- tomuto pojištění se říká „povinné ručení“ a musí ho uzavřít každý majitel motorového vozidla - je ze zákona povinné - nemáte-li uzavřeno povinné ručení,
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
PŘEDSTAVENÍ SATUM CZECH
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO164 Název.
ERD - příklad Pojistné smlouvy. Zadání Pojišťovna nabízí klientům různé produkty (např. životní pojištění, povinné ručení, cestovní pojištění, úrazové.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_POJISTOVNICTVI.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistník pojištěnému.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Pojištění.
Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Mgr. Silvie Kafková Masarykova univerzita Pojistné události.
Produktové úpravy – jaro 2015
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistitel pojistníkovi.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Připravil: „Balíček“ pojištění kochleárního implantátu Připravil: Ing. Lucie Kobrová Obrázek možno vyměnit za tematický! Smazat a vložit jiný.
Havarijní pojištění motorových vozidel Doplňková pojištění, kritéria pro výběr pojišťovny a vývoj trhu s havarijním pojištěním.
Spolupráce Kooperativy s Unií fyzioterapeutů ČR ZVÝHODNĚNÉ POJISTNÉ PRODUKTY PRO ČLENY UNIFY ČR vč. novinek dle OZ.
POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Pojištění Jaké změny v rozpočtu zřejmě způsobí: 1) dorůstání,
FINANČNÍ GRAMOTNOST ZÁKLADNÍ DRUHY POJIŠTĚNÍ ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
EU_62_A_sada 2_13_M_Druhy pojištění_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace.
POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝC H VOZIDEL březen OBSAH.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučková Romana Slováčková.
Novinky v oblasti pojištění motorových vozidel. 28. září 2016 Novinky v pojištění motorových vozidel / Zdobina 2 Obsah prezentace Poradce č. 2,
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Pojišťovnictví Pojišťovnické & pojistné právo
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Allianz pojišťovna, a. s. Novinky MBI.
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
účetnictví, daně a controlling
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Komerční pojišťovna.
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Seminář – změny rámcové pojistné smlouvy „ pojištění v rámci projektu SČMBD“ Vždy ve Vašem zájmu.
Transkript prezentace:

Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM 2011 11. 5. 2011

Podíl na celkovém objemu předepsaného pojistného v 1 Podíl na celkovém objemu předepsaného pojistného v 1. Q 2011 – 5 největších POV HAV Doplňková čísla: Předpis pojistného Koop v POV za 1.čtvrtletí: 1,36 mld. Kč, v HAV více než 1 mld. Kč. Dodat info o počtu pojištěných vozidel ve flotilách.

Hlavní výhody flotilového pojištění od Kooperativy Pojištění malých i velkých firemních vozových parků s důrazem na underwriterský přístup při sjednání pojistné smlouvy 3 speciální programy pojištění vozových parků EASY FLEET – program pro menší vozové parky nebo klienty kteří chtějí individuální podmínky pojištění pro každé vozidlo PROFI FLEET – program pro větší firmy, které chtějí mít detailní přehled o platbách za každý svůj vůz BUSINESS FLEET – program pro větší firmy, které preferují jednoduchou správu plateb i pojistné smlouvy a chtějí mít na míru vyměřené pojistné na základě ocenění rizika.

Hlavní výhody flotilového pojištění od Kooperativy Jednoduchá administrativa Variabilita VIP servis včetně hlášení pojistných událostí široká nabídka dodatkových pojištění unikátní připojištění NA100PRO

NA100PRO k POV pro váš vozový park přímá likvidace při nezaviněné nehodě dostanete pojistné plnění od nás nemusíte tedy čekat na úhradu škody od pojišťovny viníka 100% krytí nezaviněné škody při nezaviněné nehodě vám uhradíme 100 % škod (neuplatňujeme amortizaci) náhradní vozidlo na dobu opravy bez omezení* na trhu neobvykle dlouhá doba zapůjčení náhradního vozidla * při totální škodě max. limit 30 dní za 100 Kč/měs.

NA100PRO k POV pro váš vozový park alternativa havarijního pojištění v případě starších vozových parků motivace pro snížení škodného průběhu u rizika HAV snížení mimořádných nákladů za náhradní vozidla zajištění opravy vozidla v odpovídající kvalitě a čase možnost využití el. komunikace s Kooperativou při: správě PS likvidaci úspora času i nákladů za 100 Kč/měs.

Asistenční služby základní k POV a HAV (bezplatné) nadstandardní (za pojistné) ve 2 variantách Truck asistence pro nákladní automobily nad 3,5 t, autobusy, tahače resp. v soupravě s návěsem Truck Plus s vyproštěním

Novinka v pojištění motorových vozidel v roce 2011: NAMÍRU

Komplexní pojištění vozidla NAMÍRU vhodné i pro individuální pojištění manažerských vozidel stavíme pojištění dle potřeb a přání klienta – „na míru“ víte přesně, za co platíte RIZIKA, KTERÁ LZE POJISTIT povinné ručení NA100PRO havárii odcizení živelné škody škody způsobené vandalem „sezónní havárii (motocykly) čelní sklo náklady na nájem vozidla zavazadla právní ochranu úraz nestandardní výbavu vozidla atd.

Těšíme se na spolupráci