Hákové nakladače kontejnerů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavba moderní pneumatiky pro osobní automobily
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Stroje pro manipulaci s materiály
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
FRVŠ 1400/2010/F1/a Zkušebnictví a řízení jakosti staveb Proces 8 Užívání stavby.
Speciální vozidla Dle předpisu SŽDC (ČD) S8
Konstruování s podporou počítačů I Projekt: Osmikolo Projekt: Osmikolo Vypracoval: Petr Hronza Vedoucí práce: Ing. Pavel Vrecion Vedoucí práce: Ing. Pavel.
Průmysl. O čem tato lekce bude: o průmyslu obecně, o koeficientu průmyslu, o ukazatelích charakterizujících průmysl.
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
Úvod do předmětu Technologie
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 4/14.
Karel Schreiner obchodní provoz 3.ročník prodavač
Tato prezentace byla vytvořena
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STROJNICKÁ, OLOMOUC,
Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
Kontejnerová technika
06/2003Přednáška č. 11 Dynamický model stárnutí objektu (části objektu) – základní popis Předmět: Modelování v řízení MR 11 (Počítačová podpora) Obor C,
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
Velkoobchodní sklady se spotřebním zbožím
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
MONTÁŽNÍ ZAŘÍZENÍ.
Produktová prezentace
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Technologie zpracovaní odpadu
TRUHLÁŘ I.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tato prezentace byla vytvořena
Zkušenosti s vyhláškou 482/2005 Sb., o stanovení druhů, způsobů využití a parametrů biomasy při podpoře výroby elektřiny z biomasy Doc. Ing. Miroslav Hájek,
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Lanové převody Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Výrobní program BRIKLIS, spol. s r.o. Malšice, je výrobce briketovací technologie pro řešení odpadového hospodářství v průmyslu dřevozpracujícím papírenském.
Informace o spalovacích pecích k likvidaci kadáverů MVDr. Marek Žižlavský, Ph.D. SEVARON.
ZÁKLADNÍ POJMY VE SKLADOVÉM HOSPODÁŘSTVÍ
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada13 AnotaceRámy.
BW03 - STROJNÍ ZAŘÍZENÍIng. Svatava Henková, CSc. Stroje a zařízení pro těžbu a úpravu dřeva pro výrobu stavebních materiálů 8.Přednáška.
PRAVIDELNÉ TECHNICKÉ PROHLÍDKY SILNIČNÍCH VOZIDEL.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada14 Anotace.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Manipulační prostředky. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
INTEGROVANÝ SYSTÉM MĚŘENÍ A OBRÁBĚNÍ DVOJKOLÍ KOLEJOVÝCH VOZIDEL.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_23-06 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Ražba důlních děl pomocí trhací práce
ČSN EN Výbušné atmosféry – Část 37: Neelektrická zařízení pro výbušné atmosféry – Neelektrické typy ochrany bezpečnou konstrukcí „c“, hlídání.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_23-05
PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ VZ VOZÍKŮ
Speciální konstrukce –
Dopravní prostředky pro vodorovnou dopravu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_23-15
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
MT 7-9m New MT 7-9m Easy & MT 7-9m evolutions
Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

Hákové nakladače kontejnerů

POUŽITÍ HÁKOVÉ NOSIČE SE POUŽÍVAJÍ VE VŠECH SITUACÍCH, KDE JE NUTNOST PŘEPRAVY NEBO MANIPULACE S KONTEJNERY VE VÝMĚNNÉM SYSTÉMU. PŘEDNOSTI POUŽITÍ HÁKOVÝCH NAKLADAČŮ: OPTIMALIZACE AUTOMOBILOVÝCH PARKŮ DÍKY OBSLUZE NĚKOLIKA DISTRIBUČNÍCH STANOVIŠŤ S VYUŽITÍM JEDNOHO VOZIDLA.

Přepravovaný náklad: komunální odpady VYUŽITÍ VÝROBKU - ODVĚTVÍ KOMUNÁLNÍ ODVĚTVÍ: Přepravovaný náklad: komunální odpady BIKRANOVÁ PŘEPRAVA (DÁLKOVÁ DOPRAVA) TŘÍDĚNÝ SVOZ ODPADŮ (odběr roztříděných odpadů v aglomeracích) LISOVACÍ KONTEJNERY (obsluha hypermarketů a továren) PŘEPRAVA KONTEJNERŮ TYPU ”KP” (centra měst, sídliště, místa z omezeným přístupem [celková povolená hmotnost])

Přepravovaný náklad: kovový šrot VYUŽITÍ VÝROBKU - ODVĚTVÍ ŠROTOVÉ ODVĚTVÍ: Přepravovaný náklad: kovový šrot BIKRANOVÁ PŘEPRAVA (obsluha sběren šrotu) BIKRANOVÁ PŘEPRAVA (přeprava tříděného šrotu do železáren)

Přepravovaný náklad: dřevěné štěpky a piliny VYUŽITÍ VÝROBKU - ODVĚTVÍ LESNÍ ODVĚTVÍ: Přepravovaný náklad: dřevěné štěpky a piliny BIKRANOVÁ PŘEPRAVA (obsluha pil, stanovišť těžby dřeva, továren vyrábějících komponenty na bázi dřeva)

VYUŽITÍ VÝROBKU - ODVĚTVÍ SPECIALIZOVANÉ VYUŽITÍ: Přepravovaný náklad: nebezpečné odpady – použití specielních kontejnerů jateční kontejnery: maso-kostní (odběr z masny – přeprava bikranovými nebo malými kontejnery) sanitární odpad (obsluha nemocnic, zdravotních středisek) přeprava použitých akumulátorů transport speciálních zástaveb a zařízení (asanační sudy, sypače, výdejní stojany, plošiny, unimo buňky, míchačky betonu, kontejnery z jeřábem, atd.)

KONSTRUKCE HÁKOVÉHO NOSIČE A JEHO FUNKCE OSA SKLÁPĚNÍ TELESKOPICKÉ RAMENO HÁKU S HYDRAULICKÝM VÁLCEM SKLÁPĚCÍ RÁM VODÍCÍ ROLNA HÁKOVÝ ZÁVĚS - ÚCHYT KONTEJNERU BOČNÍ VALIVÉ LOŽISKO HÁKOVÉ RAMENO SPODNÍ RÁM NOSIČE HLAVNÍ VÁLCE OVLÁDÁNÍ – VENTILOVÝ BLOK

SCHÉMA ČINNOSTI ZAŘÍZENÍ KONSTRUKCE HÁKOVÉHO NOSIČE A JEHO FUNKCE SCHÉMA ČINNOSTI ZAŘÍZENÍ JEDNOTLIVÉ FÁZE V PRŮBEHU NAKLÁDANÍ KONTEJNERU NA PODVOZEK A JEHO SKLÁDANÍ Z PODVOZKU

SCHÉMA ČINNOSTI ZAŘÍZENÍ KONSTRUKCE HÁKOVÉHO NOSIČE A JEHO FUNKCE SCHÉMA ČINNOSTI ZAŘÍZENÍ JEDNOTLIVÉ FÁZE V PRŮBEHU NAKLÁDANÍ KONTEJNERU NA PŘÍVĚS A JEHO SKLÁDANÍ Z PŘÍVĚSU

POŽADAVKY TÝKAJÍCÍ SE PODVOZKU, KTERÉ VYŽADUJE ZÁSTAVBA NOSIČE VOLBA SPRÁVNÉHO PODVOZKU PRO SOUČINNOST S HÁKOVÝM NOSIČEM A KONTEJNERY ZÁKLADNÍ PARAMETRY PRO VÝBĚR PODVOZKU JSOU: HMOTNOST A DRUH PŘEPRAVOVANÉHO MATERIÁLU DÉLKA KONTEJNERU URČENÝCH PRO PŘEPRAVU ZPŮSOB POUŽITÍ (DRUH ZÁVĚSU, TYP KABINY)

POŽADAVKY TÝKAJÍCÍ SE PODVOZKU, KTERÉ VYŽADUJE ZÁSTAVBA NOSIČE INFORMACE O HMOTNOSTI A DRUHU PŘEPRAVOVANÉHO NÁKLADU UMOŽŇUJÍ ZVOLIT VHODNÝ TYP PODVOZKU A SPECIFIKOVAT JEHO PARAMETRY : PŘÍPUSTNÁ CELKOVÁ HMOTNOST TYP NÁHONU: 4X2(4), 6X2(4), 8X4(6) INFORMACE O DÉLCE UŽÍVANÝCH KONTEJNERŮ UMOŽŇUJÍ PŘESNĚ URČIT ROZVOR NÁPRAV A ROVNĚŽ PŘIZPŮSOBENÍ ZÁSTAVBY TAK, ABY NEBYLO PŘEKROČENO ZATÍŽENÍ JEDNOTLIVÝCH NÁPRAV INFORMACE O DRUHU PRÁCE – TRASA PŘEPRAVY POMŮŽE PŘI PŘIZPŮSOBENÍ TYPU KABINY, COŽ SOUVISÍ Z POZDĚJŠÍM URČENÍM MÍSTA NA ZÁSTAVBU

INFORMACE K MONTÁŽI SYSTÉMU PODVOZEK 4X2/4 Nosnost systému 8 - 9 t Kontejner: 3900 mm Kabina: CP14 Rozvor: 3300 mm Přední náprava: 7 – 7,5 t Zadní osa: 11,5 t PTO: > 350 nM Zadní rám: 950 – 1100 mm

INFORMACE K MONTÁŽI SYSTÉMU PODVOZEK 4X2/4 Nosnost systému 10 -14 t Kontejner: 5000 mm Kabina: CP14 Rozvor: 4100 mm Přední náprava: 7,5 t Zadní náprava: 11- 13 t PTO: > 350 nM Zadní rám: 950 – 1100 mm

INFORMACE K MONTÁŽI SYSTÉMU PODVOZEK 6X2/4 Nosnost systému 16 – 22 t Kontejner: 6500 mm Kabina: CP16 Rozvor: 4300 mm Přední náprava: 8 t Zadní náprava: > 18,5 t PTO: > 350 nM Dle typu závěsu: 6x2, zadní rám: 950 – 1100 mm 6x4, zadní rám: 750 – 900 mm

INFORMACE K MONTÁŽI SYSTÉMU PODVOZEK 8X2/4 Nosnost systému 22 – 30 t Kontejner: 7000 mm Kabina: CP14 Rozvor: 4700 – 4900 mm Přední náprava: > 14 t Zadní náprava: > 18,5 t PTO: > 400nM

PRÁVNÍ PŘEDPISY TÝKAJÍCÍ SE ZÁSTAVBY HÁKOVÝCH NOSIČŮ Níže specifikované předpisy a procedury se týkají všech hákových nosičů montovaných na podvozek automobilu. PŘEVZETÍ A REGISTRACE ZAŘÍZENÍ TECHNICKÝM SCHVALOVACÍM ÚŘADEM: Převzetí spočívá na celkové kontrole zařízení po technické stránce Registrace zařízení – přidělení čísla Založení dokumentační knížky zařízení, ve které vlastník (uživatel) bude zapisovat stanovené pravidelné technické prohlídky. POSUDEK O PROVEDENÉ ZÁSTAVBĚ – DOKLAD STVRZUJÍCÍ PROVEDENÍ ZÁSTAVBY NA PODVOZKU : Ve formě dokladu o montáži (pokud není provedena homologace) Jako doklad homologace na provedenou zástavbu DOKUMENTACE ZE STRANY ”HYVALIFT”: Záruka 24 měsíců na provedenou zástavbu Certifikát CE Návod k obsluze v českém jazyce se všemi schématy (hydraulickými, pneumatickými a elektrickými) Proškolení týkající se obsluhy zařízení

ZKUŠENOST, KVALITA, TECHNOLOGIE Máme již 15 letou zkušenost v oblasti projektování a výrobě hákových a portálových zařízení Využíváme nejnovějších technologií projektování a modelování 3D při vytváření zařízení Součastky zařízení jsou vyrobeny z ocele se zvýšenou odolností: DOMEX, WELDOX Nejmodernější projekty dovolují získat optimální nízkou hmotnost při dodržení požadované odolnosti Používáme válce se zvětšeným průměrem, které umožňují docílit vyšší výkon Rám hákového nosiče je zkonstruován z profilů se zvětšeným průměrem – dodatečně zesílená konstrukce Osa sklápění je vybavena ložisky z bronzu Systém bočních valivých ložisek na spodním rámu nakladače usnadňuje posun kontejneru Zařízení se ovládá pneumaticky – ve srovnání s elektrickým ovládaním má menší poruchovost Konstrukce zařízení je přizpůsobena pro jednoduchou a rychlou montáž na podvozek vozidla Zajišťujeme kompletní technickou podporu a širokou servisní síť HYVA v České a Slovenské republice, jakož i v celé Evropě.

ZKUŠENOST, KVALITA, TECHNOLOGIE PŘEDNOSTI ”HYVALIFT” ŠIROKÁ NABÍDKA SYSTÉMŮ S KAPACITOU OD 10 DO 30TUN KOMPATIBILNÍ SE VŠEMI KONTEJNERY PODLEHAJICÍMI NORMĚ DIN30722. REGULOVATELNÁ VÝŠKA ZÁVĚSU KONTEJNERU. VŠECHNY MODELY DISPONUJÍ HYDRAULICKÝM ZAJIŠTĚNÍM KONTEJNERU. ZAJIŠTĚNÍ ZÁVĚSU BĚHEM NAKLÁDANÍ A VYKLÁDANÍ KONTEJNERU – STABILIZACE ULOŽENÍ NA PODVOZKU. MOŽNOST URYCHLENÉHO NALOŽENÍ A SLOŽENÍ PRÁZDNÝCH KONTEJNERŮ. BOČNÍ VODÍCÍ LOŽISKA.

ZKUŠENOST, KVALITA, TECHNOLOGIE Pneumatické řízení je umístěno v kabině řidiče. Přizpůsobení pro různé rozvory a konfigurace závěsu na podvozcích. Kontejnery v rozmezí délek: od 3050mm do 7600mm (závisle na typu hákového nosiče). Dostupné verze z přídavným hydraulickým výkyvným ramenem, zvětšujícím rozsah délky kontejneru a možnost jejich nakládaní. Přizpůsobení pro transport objemných materiálů vyžadujících větší tonáž. Možnost prodloužení rámu zařízení, umožňuje montáž jeřábu pro nakládaní šrotu nebo pro selektivní zběr komunálních odpadů.