Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba."— Transkript prezentace:

1 Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení

2 Výměnná nástavba

3

4

5 Jak probíhá výměna nástavby Nejdříve ze všeho odpojte: 1. Elektrický systém 2. Přívodní hydraulický okruh 3. Výstupní hydraulický okruh 4. Pneumatický okruh 5. Napájecí okruh hořáku A poté… Demontujte nástavbu Demontujte nástavbu

6 1. Elektrický systém 1) Odpojte kabelové zástrčky umístěné vpravo za kabinou vozidla (4). 2) Zástrčky připojte ke konektorům umístěným uvnitř krytování nástavby (vpravo za kabinou vozidla)‏

7 …odpojení zástrček

8 3) Připojte krytky konektorů (3) a první drážku zprava ponechte volnou (na vozidle)‏ 4) Odpojte zástrčku od kabelů zadních světel vozidla (vpravo na nástavbě za kabinou)‏

9 5) Připojte zástrčku zadních světel k prvnímu volnému konektoru (viz bod 3)‏

10 2. Přívodní hydraulický okruh 6) Uzavřete horní kohouty hadic (3)‏

11 7) Uzavřete spodní kohouty hadic (6)‏ 8) Odpojte hadice (3)‏

12 9) Hadice uložte na příslušné místo 10) Příslušnými zátkami, které se dodávají s nástavbou, zaslepte otvory hydraulického okruhu (3)‏

13 3. Výstupní hydraulický okruh 11) Odpojte hadice (3)‏ 12) Příslušnými gumovými zátkami, které se dodávají s nástavbou, zaslepte otvory hydraulického okruhu (6) a umístěte je zpět na nástavbu.

14 4. Pneumatický okruh 13) Uzavřete kohout a odpojte hadici (na levé straně nástavby). 14) Hadici uložte na místo k tomu určené.

15 5. Napájecí okruh hořáku 1 5) Uzavřete 2 víčka na palivové nádrži (na levé straně nástavby) a odpojte od ní hadice (2). 16) Hadice uložte na místo k tomu určené.

16 6. Demontáž 17) Spusťte motor a pomocí tlačítkového panelu, který je součástí dodávky, zvedněte zadní nápravu. 18) Do příslušných míst na pomocném rámu vsuňte 4 tyčové nástavce.

17 19) K tyčovým nástavcům umístěte hydraulické nohy (4), a to v dostatečné vzdálenosti od podvozku. 20) Výšku nohou lze regulovat pomocí ručního tlakového čerpadla.

18 21) Tyčové nástavce nasuňte na hydraulické nohy. 22) Na všechny nohy a nástavce namontujte pojistné čepy.

19 2 3) Demontujte 12 upevňovacích háků (6 na každé straně) umístěných mezi podvozkem a pomocným rámem. 24) Pomocí hydraulických nohou zvedněte nástavbu (spárované: přední noha a zadní noha).

20 …zvednutí nástavby

21 25) Nastartujte vozidlo a pomocí tlačítkového panelu opatrně (!) spusťte zadní nápravu. 26) Vozidlem opatrně popojeďte vpřed. ! POZOR ! Tento úkon je nutné provádět pomocí obsluhy, která asistuje při výměně nástavby, zatímco řidič popojíždí s vozidlem.

22 …demontáž

23 27) Demontujte kardan umístěný mezi PTO a hydraulickými čerpadly. 28) Namontujte a připojte zadní světla.


Stáhnout ppt "Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba."

Podobné prezentace


Reklamy Google