Spojené lesní školy 2010 - 2011 Nejhravější instruktorská lesní škola !

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Václav Metlička Cyklokros
Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu Kvalita II Seminář projektu Kvalita II MŠMT, Praha 26. září 2008.
P r o j e k t d o š k o l 1997/98 – 2008/09 Diecézní katechetické středisko při Biskupství českobudějovickém.
Junák - středisko Karla Šimka HK
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
2. SMEČKA SE PŘEDSTAVUJE 2007/2008
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Projekt Kvalita II: výsledky vzdělávání, vývoj školství v krajích.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje obecně prospěšná společnost Ústí nad Labem.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. 22. května IFA. 1. Příjmové daně 2. Věcný záměr nového zákona o daních z příjmů 3. Nový zákon o daních z příjmů (NZDP)
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Lektorka Mgr. Blanka Kadeřávková
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Prezentace kurzů Kam jet příště???.
Aneb vzdělávat se dá i příjemnou cestou…
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Univerzita Karlova v Praze PEDAGOGICKÁ FAKULTA Středisko vzdělávací politiky Malátova 17, Praha 5 Tel.:
Cvičení I. Ing. Martina Hedvičáková, Ph.D. 16. –
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
IVIG: jede se dál… Lenka Bělohoubková. Rok rychlá bilance O Volby do VV AKVŠ => volba nového předsedy komise O Jarní workshop : pre-testy a post-testy.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Statistika inovací v Českém statistickém úřadě Odpovědné a kontaktní osoby: Ředitelka odboru statistik rozvoje společnosti: Ing.
Bratrská jednota baptistů
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
EXperimentální skautský ZávOD EXZOD.06 Junák - svaz skautů a skautek ČR.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání Rekvalifikační program Profesní kvalifikace:MANIKÉRKA A NEHTOVÁ DESIGNÉRKA ( H) Termín:1. 8. –
Zpráva o činnosti komise rozhodčích ČSJ za rok 2007.
COMENIUS „Ecology and economy“. Organizace projektu Garanti: Mgr. Kroutil, Mgr. Kokešová, Mgr. Peroutková, Mgr. Rauch, Mgr. Vojtěch Podpora:
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Vývoj vzdělávání a školství v krajích ČR Problémy a perspektivy středního školství Jan Kovařovic Seminář k projektu ESF Kvalita II Praha a Brno, 15. a.
Přebudov června 2013 Družina princezen a rytířů v pohádkovém Přebudově.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Environmentální výchova a
Spring Courses Chceš poznat nové kamarády, zemi a naučit se něco nového? Tak právě pro Tebe tady jsou Jarní kurzy BESTu!
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Skauting.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Dobrý kurz první pomoci
Role KOUS Vysočina v projektu
Činnost výchovného odboru
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
Stezka vlčat a Cestička světlušek
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Pohár vědy (Science cup)
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Transkript prezentace:

Spojené lesní školy Nejhravější instruktorská lesní škola !

Vedeš smečku či roj? Hledáš nápady, inspiraci? Chceš získat instruktorskou kvalifikaci? Tak přesně pro Tebe jsou zde Spojené lesní školy. Hledej na

ROČNÍK 2004

ROČNÍK 2006

Ročník 2008

Historie Lesní školy  První ročník Vlčácké lesní školy proběhl v roce 1968 v Potštejně.  Po obnovení činnosti Junáka se druhý ročník uskutečnil v roce Jejím vůdcem byl bratr Jan Kříž – Balů. Autor mnoha ilustrací a knížek pro vlčata, světlušky a jejich vedoucí. Je absolventem prvního ročníku.  Od té doby se uskutečnila již sedmkrát a to v letech 1997, 1999, 2000, 2002, 2004, 2006 a Od roku 2002 se společně s Vlčáckou lesní školou koná i Lesní škola Janinka pro vůdkyně světlušek.  Ročník 2010 se poprvé koná jako instruktorská lesní škola.

O Lesní škole  Poslední čtyři ročníky (2002, 2004, 2006 a 2008) byly pořádány jako klasická lesní škola specializovaná na motivaci a výměnu zkušeností mezi vůdci a vůdkyněmi smeček vlčat a rojů světlušek.  V programu spojených LŠ převažovala praxe nad teorií. Ze zpětné vazby, kterou pravidelně a důkladně vyhodnocujeme po každé jeho části jednoznačně vyplývá, že frekventanti si odnášejí mnoho nových podnětů použitelných pro využití v jejich domovských výchovných jednotkách. Daří se nám vytvářet skvělou atmosféru, která je pro účastníky silně motivující do dalších let činnosti.  Letošní rok jsme se rozhodli jít trochu jinou cestou. Po odezvě z hnutí, jsme se rozhodli uspořádat letošní ročník jako instruktorskou lesní školu. Proč? • cítíme poptávku z hnutí po lektorech, odbornících na problematiku naší nejmladší věkové kategorie, jež by mohli na různých kurzech vést programy zaměřené na tuto problematiku • při zachování vysokého standartu přednášek a seminářů se zaměřit na společnou diskuzi o novém programu

Příští ročník v roce 2010 Moc se nerozmýšlej a chceš-li načerpat novou energii do své práce a vyměnit si názory a postřehy s vůdci smeček a vůdkyněmi rojů, pak se přihlas na jedinou a nejhravější instruktorskou lesní školu, která se zabývá světem vlčat a světlušek. Termíny: • 21. – jarní zahajovací setkání • 13. – letní běh • leden – květen zážitkový víkend • září 2011 – podzimní víkend • listopad absolventský víkend – ukončení ILŠ

Chceš oživit své okolí novými nápady, inspirací i radou? Tak přesně pro Tebe je zde tato instruktorská lesní škola, která je jediná v ČR zaměřená pro činovníky ze smeček vlčat a rojů světlušek. Hledej na

Chceš proniknout hlouběji do programu vlčat a světlušek? Chceš se naučit pracovat s Knihou džunglí nebo s Lucernou a využívat je ve svém programu? Tak zkus naší lesní školu ! ! ! Hledej na

Chceš se naučit víc poznat svět vlčat a světlušek? Chceš načerpat nové nápady a náměty pro svoji činnost? Tak přesně pro Tebe jsme tady ! ! ! Hledej na

Moc se nerozmýšlej a chceš-li načerpat novou energii do své práce a vyměnit si názory a postřehy s vůdci smeček a vůdkyněmi rojů pak se přihlas na jedinou lesní školu, která se zabývá světem vlčat a světlušek! ! ! Hledej na

Kontakt – pro přihlášení Martin Sovák– Čajoch Drtinova 18 Praha 5, tel: ICQ: