Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů OHŘEV BAZÉNOVÉ VODY VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Solární systémy pro aktivní topení
DOMY Otázky a odpovědi.
Energeticky úsporný projekt
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
Folie 1. Folie 2 SOLPOOL Dotační možnosti pro venkovní plavecké bazény Milena Můčková Výhradní zodpovědnost za obsah.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Obnovitelné zdroje energie a krajské energetické koncepce Obsah prezentace Analytická část ÚEK Přístupy stanovení energetického potenciálu OZE v kraji.
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Konference Bezpečnost dodávek v energetice – Projekty úspor Prezentace pro účastníky konference: Bezpečnost dodávek v energetice Ing.
Tepelné čerpadlo 3.
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty.
Zelená úsporám Program podpory úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů energie na vytápění v obytných budovách Lenka Česenková Státní fond životního.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
Využití obnovitelných zdrojů energie, energeticky soběstačné obce
METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled. Aktuální výzvy OPŽP Josef Pikálek Liberec.
Podpora eko-inovací a environmentálních technologií Doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. 16. MEZINÁRODNÍ SYMPOZIUM INOVACE, PRAHA 2009.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Zdravotechnika Příprava teplé vody II (STA56) Ing. Vladimíra Straková STAVEBNICTVÍ.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Renewable energy Energie z obnovitelných zdrojů
Zákon o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM Praha,
Výroba elektřiny z obnovitelných zdrojů v ČR v roce 2004 Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM MSV Brno,
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Trunkát Tadeáš, 1.U. -nevyčerpatelnost -ekologičnost.
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
Komunální dimenze rozvojové spolupráce České republiky v Bosně a Hercegovině.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST Ing. Lucie Veselá.
ZELENÁ ÚSPORÁM PRO RODINNÉ DOMY DOTACE POUŽITO MATERIÁLŮ Z: WWW. ZELENAUSPORAM.CZ.
Dotační program Zelená úsporám Ing. Zbyněk Bouda Energetická Agentura Vysočiny, z.s.p.o.
Zelená úsporám Program podpory úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů energie na vytápění v obytných budovách 91. zasedání Rady fondu Praha, 30.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Autor – Vlastimil Knotek Závěrečná práce.  Elektrická energie je schopnost elektromagnetického pole konat elektrickou práci. Čím větší energii má elektromagnetické.
Nevyčerpatelné energetické zdroje Zbožíznalství 1. ročník.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Podnikání a zemědělství.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Fungování energetických trhů v EU a ČR Jak dál po novele zákona o podpoře OZE 31. října 2013 Ing. Jiří Bis.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR OČEKÁVANÉ EFEKTY PODPORY BYTOVÝCH.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST BIOLOGIE A EKOLOGIE - PRŮŘEZOVÉ TÉMA
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
VOŠ A SPŠ JIČÍN ZÁVĚREČNÁ PREZENTACE FIRMY
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Operační program životní prostředí
Valašské Klobouky, květen 2013
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Energetické úspory pro veřejné budovy s podporou OPŽP
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů OHŘEV BAZÉNOVÉ VODY VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů POPIS PROJEKTU  Instalace a provoz zařízení pro ohřev vody 80ks solárních panelů 3ks tepelných čerpadel  Ohřev vody v bazénech - 25ºC a pro sprchy - 36ºC  Zvýšení kvality koupaliště a prodloužení sezóny Sportovní areál ve Valašském Meziříčí je svého druhu nejrozmanitějším a po dobudování krytého akvaparku (2006) také největším zařízením sportovní infrastruktury cestovního ruchu pro celou spádovou oblast - pro návštěvníky Beskyd z obou stran hranice

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů BAZÉN SOLÁRNÍ KOLEKTORY TEPELNÁ ČERPADLA TEPELNÝ VÝMĚNÍK (bazénová voda) ÚPRAVNA A ČISTÍRNA BAZÉNOVÉ VODY (stávající technologie) 15ºC 25ºC REKUPERAČNÍ VÝMĚNÍK (využití tepla odpadní vody) 10ºC 15ºC TEPELNÝ VÝMĚNÍK (sprchy) SPRCHY

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů CÍLE PROJEKTU  Snížení provozních nákladů (resp. nezvýšení)  Snížení emisní zátěže ovzduší (resp. nezvýšení)  Propagace obnovitelných zdrojů energie  Zkvalitnění nabízených služeb občanům  Oživení turistického ruchu v Beskydech

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů  Investice ,-Kč  75%dotace EU (INTERREG IIIA) dotace ,-Kč město ,-Kč BEZ DOTACE S DOTACÍ

Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů Děkujeme Vám za pozornost © 4Euro Partners s.r.o., Czech Republic