Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Školní síť a její připojení k internetu
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
U:fonův Fofr Internet Za nula
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Prémiová automatická objednávka
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Mobilní display kampaně
Prezentace služeb T-Mobile
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Mobilní Internet v ČR Situace a stav na přelomu 2008/9 Patrick Zandl Lupa.cz.
specialista na firemní květinový servis
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Produktová prezentace Euphony
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Smlouva o zabezpečení krizové komunikace
MOBILNÍ TELEFONY.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
Technologie a možnosti rozvoje mobilních sítí Jiří Peterka.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
společnosti Avenier, a.s.
INTERNET - TERMINOLOGIE
Výjezdní zasedání ORJ Hodonín
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Čerpání z EU fondů a optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Lukáš Sedláček Jan Bílek Ústí n. Labem,
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
TARIFY aneb Ceny telekomunikačních služeb. Způsoby tvorby cen z hlediska marketinku: 1. Nákladově určená cena 2. Podle konkurence (vůdce a následovatel…)
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
TICKET RESTAURANT® CARD
Vodafone Zaměstnanecký program
Videoverifikace.
Mobilní zařízení pro ČZU
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Telefónica O2 - nová éra vysokorychlostního internetu
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
O2 TV – nová reklamní kampaň
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.

Pro správu zaměstnaneckých programů jsme vytvořili dceřinou společnost, provozující i nabídku „Modrého volání“ … BONERIX Individuální pomoc s rozvojem programu Nejlepší péče ZAME programu Tarify s vysokou vnímanou hodnotou

…s mnoha výhodami pro Vaše zaměstnance Výhody až na 6 tel. číslech Široká nabídka služeb Zákaznický servis Mobilní volání Internet v mobilu Mobilní internet Přehledný web Speciální zákaznická linka Volání ve skupině zdarma O2 Extra výhody Volání do firmy a na účastníky programu zdarma

Modré volání - zvýhodněné ceny Paušál Volné minuty Volné SMS Volání ve skupině Volání do všech sítí SMS MMS MINI 25 Kč zdarma 1,20 Kč 2,40 Kč MAXI 495 Kč 200 3,00 Kč Ceny jsou uváděny s DPH Tarifikace 60+1 Ceny ostatních služeb jsou identické s ceníky na stránce www.O2.cz Užívání tarifu je podmíněno závazkem na 12 měsíců INTERNET PRO MODEM bez hlasového paušálu Tarif Paušál FUP MBB Start 195 Kč 1 GB MBB Standard 350 Kč 3 GB MBB Pro 550 Kč 10 GB MBB Neomezeně 850 Kč bez limitu Ceny jsou uváděny s DPH Průměrná rychlost 2 Mb/s. Po vyčerpání měsíčního objemu přenesených dat (FUP) dojde ke snížení rychlosti. na 200kb/s

…včetně internetu a SMS balíčků. DOPLŇKOVÉ BALÍČKY K TARIFU MINI DOPLŇKOVÉ BALÍČKY K TARIFU MAXI Tarif Paušál Internet v mobilu 150 MB 95 Kč Internet v mobilu 1GB 195 Kč Internet v mobilu 3GB 350 Kč Internet v mobilu 10GB 550 Kč Internet v mobilu Neomezeně 850 Kč TOP SMS 100 80 Kč TOP SMS 200 120 Kč TOP SMS 300 180 Kč TOP SMS 500 300 Kč TOP SMS 1000 600 Kč Tarif Paušál Internet v mobilu 150 MB 95 Kč Internet v mobilu 1GB 195 Kč Internet v mobilu 1GB + (neomezené SMS) 254 Kč Internet v mobilu 3GB + (neomezené SMS) 350 Kč Internet v mobilu 10GB + (neomezené SMS) 550 Kč Internet v mobilu Neomezeně + (neomezené SMS) 850 Kč TOP SMS 100 80 Kč TOP SMS 200 120 Kč TOP SMS 300 180 Kč TOP SMS 500 300 Kč TOP SMS 1000 600 Kč TOP MMS 20 50 Kč Ceny jsou uváděny s DPH Průměrná rychlost 2 Mb/s. Po vyčerpání měsíčního objemu přenesených dat (FUP) dojde ke snížení rychlosti. na 200kb/s Je možné mít aktivní vždy pouze jeden balíček z dané kategorie na jednom čísle (Data /SMS)

Do Modrého volání se mohou zapojit nejen zaměstnanci, ale i rodinní příslušníci… Využívat zvýhodněných tarifů lze až na 6 SIM kartách na jednoho zaměstnance Nezáleží, u jakého jste operátora, zapojit se můžete pokud: si objednáte nové telefonní číslo máte stávající telefonní číslo u Vodafonu máte stávající telefonní číslo u spol. T-Mobile máte stávající O2 číslo (u zákazníků, kteří nevyužívají původní zaměstnanecký program, lze číslo převést až po doběhnutí stávajícího závazku či po předčasném ukončení smlouvy a zaplacení smluvní pokuty) Rodinní příslušníci Zaměstnanec

…a to jednoduše na webu nebo telefonicky. Noví zákazníci, kteří mají o nabídku Modrého volání zájem, mohou objednávky vyplňovat přímo přes www.modrevolani.cz prostřednictvím kódu, o který požádají svou kontaktní osobu Pro zákazníky, kteří využívají původní zaměstnanecký program Leonardo VBC je uveden postup přechodu na program Modré volání na www.o2.cz/agrofert Pro všechny zákazníky je poskytován bezplatný servis prostřednictvím www.modrevolani.cz nebo e-mailu info@modrevolani.cz K dispozici je také zákaznická linka 800 11 55 77 (požadavky na změny řešené telefonicky jsou zpoplatněny sazbou 30 Kč s DPH na vrub čísla, které je během hovoru řešeno) Program není obsluhován prostřednictvím O2 Prodejen, ani jiných kontaktních míst O2