Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK 13.09.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
PROJEKT „ZLEPŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ A ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ NA KÚSK“ REG. Č. CZ.1.04/4.1.01/ PŘÍJEMCE FINANČNÍ PODPORY: STŘEDOČESKÝ KRAJ.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Zvýšení kvality řízení - Workshop A2, A4, A5 6 . –
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Optimalizace řízení informatiky Magistrátu města Brna
1. veřejné projednání ke Strategii rozvoje města ÚL do roku :00 Informační středisko města ÚL, Palác Zdar, Mírové náměstí.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
MČ Praha 21 - Újezd nad Lesy Újezd nad Lesy dne 8. března 2012.
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
Školení zaměstnanců Kvalita, environment a BOZP
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Zvýšení kvality řízení - Workshop A1,A2, A , Krajský.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení IPn SETKÁNÍ ŘEDITELŮ STŘEDOČESKÉHO KRAJE
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Zvýšení kvality řízení - Workshop A2, A4, A5 6. –
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Rozvoj Národní soustavy kvalifikací podporující propojení počátečního a dalšího vzdělávání Systémový projekt (NSK – Národní Soustava Kvalifikací)
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 Informační strategie Zlínského kraje a první etapa její realizace Hynek Steska David Melichar
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, / 11 DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, Ing. Martin.
Aktivita č. 6 Návrh a zavedení systému řízení kvality Workshop Výsledky analytického šetření.
A3 – Informační strategie Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
E-PRAHA 2006/Osička1 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
ŘÍDÍME PROJEKTOVĚ - podpora při implementaci projektového řízení v organizacích veřejného sektoru AQE advisors, a.s – Benešov, Brno.
Informace o stavu přípravy střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2008 – 2011 informační seminář k PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Ing. Stanislava Správková
Intenzivní podpora škol
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK 13.09.2011

Aktivita A1 název: Strategie řízení lidských zdrojů garant: Mgr. Štěpánka Szabó zpracovatel: Martin Havlík zastřešuje: Mgr. Jiří LEŠČINSKÝ

Aktivita A2 název: Strategie řízení ZZO garant: Mgr. Borovanský zpracovatel: Martin Havlík zastřešuje: Jiří STRUČEK

Aktivita A3 název: Informační strategie garant: Eliška Pečenková zpracovatel: Ing. Tomáš Kuba zastřešuje: Ivo GRÜNER

Aktivita A4 název: Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací garant: Ing. Martin Zaoral zpracovatel: Martin Havlík zastřešuje: Jiří STRUČEK, Mgr.Václav VÁCHAL

Aktivita A5 název: Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů garant: Rudolf Hosman zpracovatel: Luděk Kryšpín zastřešuje: Ivo GRÜNER

Aktivita A6 název: Návrh a zavedení systému řízení kvality garant: Mgr. Štěpánka Szabó zpracovatel: Ing. Aleš Chrenka zastřešuje: Mgr. Jiří LEŠČINSKÝ

Harmonogram projektu Analýza do 4/2011 Návrh fáze 1 do 6/2011 Implementace do 12/2011 Ověření shody, monitoring 1. revize 6/2012 2. revize 5/2013

Implementace Výstupy: Harmonogram: Implementace navrhovaných změn Realizace školení Harmonogram: Datum 1.11.2011 uložení pracovních výstupů dokumentů - Implementace 16.11.2011 verze k připomínkování (dodavatelé) 23.11.2011 předání připomínek (PK) 2.12.2011 odevzdání finálních verzí (dodavatelé) 6.12.2011 odevzdání "super SWOT" (koordinátor ze strany dodavatele)

Školení 1/3 Název Forma Čas Skupina Školení mentorů Prezenční 4 mentoři Školení k mentoringu e-learning 6 mentoři, hodnotitelé mentoringu A2 Školení zástupců PO Ředitelé PO, zástupci školení zástupců PK a KÚPK Zaměstnanci komunikující s PO A3 Informační management pro ZZO 2 Informační management pro vedoucí úředníky KÚPK vedoucí odborů a odd., ředitel, ZŘO Úvod do ITIL na KÚPK 8 OIT

Školení 2/3 Název Forma Čas Skupina školení uživatelů pro správu dotací a zaměstnanců mající na starosti správu dotačních titulů Prezenční 6 zaměstnanci, kteří mají na starost poskytování dotací z rozpočtu PK školení administrátorů systému pro správu dotací 12 metodici řízení a správy systému pro dotace A5 Projektové řízení 1.část - teorie PŘ vedoucí odborů, oddělení a projektoví manažeři Projektové řízení 2.část - PŘ v prostředí KÚPK Plánované změny v oblasti PŘ 2 všichni zaměstnanci KÚPK, ředitelé ZZO, vedoucí zřizovatelských odborů

Školení 3/3 Název Forma Čas Skupina Interní auditoři QMS Prezenční 1d interní auditoři a management QMS Funkce v oblasti systému jakosti management QMS a garanti procesů na odborech Efektivní komunikace 4 vedoucí úředníci a úředníci vybraných odborů Procesní řízení Moderní trendy systému řízení kvality ve VS

Děkujeme za pozornost Eliška Pečenková Petra Lavičková Tomáš Marek