Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Advertisements

Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Výstavba sportovního areálu 20
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
generální ředitel a předseda představenstva
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Komunitní a otevřená škola
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Projekt dětská skupina MOTÝL
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Projekt klubu „gWay“ na Ukrajině. Proč projekt gWay? projektem klubu „gWay“ chceme reagovat na současné potřeby celé Ukrajiny a konkrétně jednoho regionu.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
INTEGROVANÉ BEZPEČNOSTNÍ CENTRUM krok k bezpečnému regionu Ing. Evžen Tošenovský Dr. h. c. hejtman Moravskoslezského kraje.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný regionální operační program
Krajská inkluzivní koncepce
ANALÝZA POČTU PŘEDŠKOLÁKŮ A ŠKOLÁKŮ
Novinky z IROP.
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Prezentace projektů, KD U Boudů
Vazba na Operační programy
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Program spolupráce SN – CZ
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Pracovní skupina Předškolní vzdělávání II.
Transkript prezentace:

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury pro sport, kulturu a volný čas - Investice do sportovních zařízení a objektů

Žadatelé projektu • Sportovní klub stolního tenisu Liberec,o.s. • Sport Aerobic Liberec, o.s. – Dlouholetá historie – Široká členská základna – Celostátní a mezinárodní sportovní úspěchy ( Mistři světa, Mistři ČR) – Pořadatelé významných akcí (ME, MČR)

Současný stav Objekt Borový Vrch 21, Liberec 13 – Pavlovice je ve vlastnictví SML V současné době objekt využívá o.s. SKST Liberec a ZŠ Vrchlického 1. etapa - rok 2010 – částečná rekonstrukce na Krajské středisko mládeže stolního tenisu ( soc.zázemí, ubytovna) 2. etapa - nebyla realizována. Mělo ji tvořit vybudování aerobního sálu, učebny a rehabilitace

Záměr projektu • Dokončení rekonstrukce objektu pro další sportovní využití – gymnastický aerobik a cvičení pro širokou veřejnost • Realizace dvou aerobních sálů s parametry pro závodní aerobik • Společné zázemí pro obě sportovní organizace (posilovna, recepce, šatny, centrum pro rehabilitaci sportovců)

Náklady projektu • Projekt a inženýrská činnost: 0,6mil bez DPH (0,72mil vč. DPH) • Stavební nákl.:7mil bez DPH (8,4mil vč. DPH) • Technologická část stavby: 2mil bez DPH (2,4mil vč. DPH) • Vybavení: 1,2mil bez DPH (1,44mil vč. DPH) • Ostatní: 0,5mil bez DPH (0,6mil vč. DPH) • Celkem: 11,3mil bez DPH (13,56mil vč. DPH)

Vlastní náplň projektu • Spojený provoz obou mládežnických center – stolního tenisu a gymnastického aerobiku • Využití prostor pro děti a mládež z přilehlých ZŠ, MŠ,SŠ, Gymnázia, okolí i celého Liberce • Využití prostor pro širokou veřejnost i pro handicapované sportovce

Realizace projektu • Partnerská smlouva mezi SML a SKST Liberec a SAL a následné uzavření smlouvy o dlouhodobé výpůjčce podmíněné péčí o mládež v obou sportech • SKST a SAL zajistí PD, spolufinancování záměru, dlouhodobý provoz a fungování

Přínosy projektu • Zhodnocení majetku města • Vznik reprezentačního centra gymnastického aerobiku ČR v městě Liberec • Rozšíření členské základny obou sportovních klubů • Provoz zajištěn partnery bez nákladů města • Spolupráce se ZŠ, MŠ, SŠ v okolí

Závěr Děkujeme za pozornost