Potravinový Doplněk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Riskuj ! POZN.: Na každou otázku je možných správných odpovědí
Lidské zdraví a potrava - pokračování
VÝŽIVA – základní složky potravy
Metabolismus Anotace: Materiál je určen k výuce přírodopisu v 8. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními pojmy a informacemi o funkci metabolismu člověka.
živiny z přírodních zdrojů
Zdravý životní styl základní principy.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Látkové složení lidského těla- prvky
ABY ŠPORT NEBOLEL Bratislava,  Výživa bude efektivní pouze ve spojení s kvalitní tréninkovou přípravou sportovce  Výživa je závislá na typu.
; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03
SKENEROVÉ SKÓRE A VARIABILITA
„EU peníze středním školám“
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Zdravá výživa aneb výživou ke zdraví.
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
Mléko nám pomáhá PhDr. Karolína Hlavatá, PhD.. Mléko a mléčné výrobky zlepšují nutriční stav Mléko a mléčné výrobky jsou dobrým zdrojem vitaminů a minerálních.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
Zdravé mlsání Dana Růžičková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí, Praha 26. února 2008.
Stopové prvky Olivia Stamates.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
Antioxidanty Hejmalová Michaela.
Výživa Metabolismus = látková výměna – soubor chemických dějů v buňkách katabolismus: štěpení živin na jednodušší látky, definitivně končí u CO2, H2O a.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
IMMUBLEND.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Zdravá výživa VY_52_INOVACE_119.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Trendy na trhu Volné radikály Oxidační stres Antioxidanty Doplněk stravy.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Stránská Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Př - výživa a zdraví TEMA:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.Alexandra Hoňková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Název školy:Základní škola, Hradec Králové Milady Horákové 258 Autor:Mgr. Lukáš Dubrovský Název: VY_32_INOVACE_03_16C_Vitamíny Téma: Biologie člověka Registrační.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Přídatné živiny Vypracoval: Lukáš Karlík.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o vitamínech. Klíčová slova: vitamíny,
Chemické složení živých organismů
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
PESTROST STRAVY.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
= přeměna látek a energií
NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo.
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Výživa.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

Potravinový Doplněk

Co je LifePak®? LifePak® je výživový plán bohatý na esenciální a semiesenciální mikroživiny podporující zdraví a duševní pohodu.

Přínosy LifePak® 7 receptur v 1 Obstarává přísun živin, které přispívají k udržování zdraví Přínosy pro kardiovaskulární systém Kompletní výživa kostí Podporuje zdravou funkci imunitního systému

Přínosy LifePak® 7 receptur v 1 (pokračování) Podporuje normální metabolismus cukru v krvi Ochraňuje tělo proti projevům stárnutí Zvyšuje antioxidační obranu

1. Obstarává přísun živin Vitamíny a minerály jsou považovány za živiny a jejich optimální příjem (spolu s jídlem, potravinovými doplňky) poskytne optimální zdraví. Optimální hladina živin doložená studiemi o zdraví a účinnosti * Doporučená Denní Dávka (RDA) Kritická hladina Syndrom nedostatku *Koncepční schéma určené k ukázání rozdílu v tom, jak RDA a optimální hladina živin adresují nedostatky živin. Oba případy se snaží zvýšit příjem živin nad kritickou úroveň (příjem živin pod kritickou úrovní vede k projevům příznaků chorob způsobených nedostatkem živin). Nicméně optimální úroveň živin přináší další přínosy.

2. Přínosy pro kardiovaskulární systém LifePak® poskytuje nutriční podporu ostatním důležitým oblastem kardiovaskulárního zdraví pomocí vápníku Srážení krve (Vápník) Homocystein (Vitamíny skupiny B) Krevní oběh (Flavonoidy a vitamín skupiny B)

2. Přínosy pro kardiovaskulární systém Poskytuje výživu pro normální homocysteinový metabolismus (Vitamíny skupiny B) Projevuje se jako akceptor (čistič) volných radikálů zatímco ochraňuje lipidy před oxidačním poškození (Antioxidanty) Udržuje přirozenou odezvu těla na záněty (Vitamín D) Podporuje normální, zdravý oběh krve (Flavonoidy a vitamíny skupiny B)

3. Kompletní výživa kostí Po zvětšení se jeví struktura kostní tkáně pórovitá. S tím, jak stárneme, mají jak genetický základ tak náležitá nutriční podpora vliv na sílu našich kostí. Normální Kost Projev řídnutí Kostí Křehká Kost LifePak® poskytuje nutriční podporu několika důležitým oblastem zdraví kostí: Vápník je primární minerál základní kostní hmoty Hořčík je druhým nejdůležitějším kostním minerálem Vitamín D napomáhá při absorpci vápníku Vitamín K podporuje mineralizaci kostí závislou na osteokalcinu

4. Podporuje zdravou funkci imunity Váš imunitní systém potřebuje přijímat optimální výživu k tomu, aby správně fungoval. Vitamíny A a C: Podporují buňkami zprostředkovanou imunitu. Zinek a vitamín B12: Imunitní buňky se musí rozdělit a rychle se rozmnožit, aby tak mohly bojovat proti virům a bakteriím. Pokaždé, kdy se imunitní buňka rozdělí, její DNA se musí zdvojit. Jak Zinek tak vitamín B12 jsou esenciální pro syntézu DNA. β-karoten a selen: Rozhodující pro správnou funkci imunity.

5. Metabolismus Sacharidů LifePak® pomáhá tělu vytrvat v rámci svého vlastního systému homeostáze a zaměřuje se na udržování dobré látkové výměny přijatých/uložených sacharidů. Chrom: - Podporuje katabolismus sacharidů tak, že znásobuje působení inzulínu. příjemce inzulínu LifePak® živiny jsou také nezbytné pro optimální metabolismus sacharidů. Chróm Vitamíny skupiny B Zinek Energie! Zinek 2890 mg 343 + zelený čaj 03022011 inzulín Transport glukózy do buněk Chróm zvyšuje účinnost inzulínu, protože se váže k receptoru buněčného povrchu, a tak umožňuje glukóze vstoupit do buňky a přeměnit ji na energii.

6. Antioxidanty neutralizují volné radikály Krok 1 Krok 2 e- e- e- e- e- e- Nestabilní volný radikál postrádající elektron Elektron obebraný z funkční molekuly Funkční molekula již nemůže vykonávat svoji funkci Antioxidant ochraňuje funkce molekul e- e- e- e- e- e- Volný radikál stabilizovaný elektronem darovaným antioxidantem Antioxidant ochraňuje funkční molekulu tím, že obětuje jeden ze svých vlastních elektronů Funkční molekula může pokračovat ve vykonávání své funkce Každá molekula v našem těle má určitou funkci. Nicméně může být tato funkce poškozena v případě, kdy volný radikál odebere z funkční molekuly elektron. Antioxidanty ochraňují funkční molekuly tím, že obětují dodatečné elektrony k neutralizaci volných radikálů, a tak umožňují funkčním molekulám zachovat jejich funkčnost.

Efekt užití výrobku LifePak® na výsledcích ze skenování Zvyšuje Vaši antioxidační obranu Efekt užití výrobku LifePak® na výsledcích ze skenování 37,164 Nic nemůže nahradit potřebu zdravého stravování; měli byste se vždy snažit konzumovat 5 až 9 porcí ovoce a zeleniny každý den. Ale žijeme hektickým životním stylem a LifePak® nám může poskytnout zásobu živin a zajistit, že své tělo zásobujete antioxidačními živinami, které potřebujete. Založeno na databázi Pharmanex skeneru, která obsahuje snímky od více než 5ti miliónů jednotlivců z období mezi rokem 2003 a 2008.

LifePak® obsahuje Široké spektrum antioxidantů Všech 8 forem přírodního vitamínu E Vitamín E existuje v 8 přirozeně se vyskytujících formách, které pracují ve vzájemné součinnosti. Syntetický vitamín E obsahuje pouze jednu formu. Pufrovaný vitamín C Pufrovaný vitamín C je k žaludku šetrnější a snáze vstřebatelný než normální kyselina askorbová. Selen, měď, zinek a mangan Tyto 4 minerály jsou známé jako antioxidační spolufaktory - podporují tělu vlastní produkci specifických vnitřních antioxidantů. 4 karotenoidy Betakaroten, lykopen, lutein, zeaxantin. Flavonoidy Katechiny zeleného čaje, polyfenoly, kvercetin, naringenin a hesperidin.

Užívání výrobku Užívejte LifePak® společně s Marine Omega nebo Optimum Omega k podpoře vstřebávání důležitých živin rozpustných v tucích. Užívejte vitamínové/minerální výrobky spolu s jídlem ke zlepšení tolerance zažívání.

Optimální nasycení živinami Studie ukazují, že živiny rozpustné ve vodě jsou odčerpané z toku krve během 8-12 hodin po jejich požití. Pro 24-ti hodinovou antioxidační ochranu antioxidantů rozpustných ve vodě je nejlepší rozdělit denní příjem v užívání ráno a večer. LifePak® užitý pouze jednou denně * Optimální nasycení živinami 7:30 hod 18:30 hod Vzestup úrovní živin v krevním séru po požití sáčku LifePak® LifePak® užitý dvakrát denně podporuje optimální nasycení v průběhu celého dne * Optimální nasycení živinami 7:30 hod 18:30 hod * Pojmová schémata založená na zjištěních Navarra (2003) a Levina (1996), která ukazují vymizení živin z toku krve po 8-12 hodinách.

*NSE Studie tržního průzkumu (Prosinec 2001) Klíčové body - Poskytuje nutriční podporu celému tělu Udržuje homeostázy těla Poskytuje antioxidační podporu buněčným strukturám Výběr kvalitních zdrojů živin 213 uživatelů LifePak® bylo dotázáno, jakých rozdílů si všimli po užívání LifePak® po dobu alespoň tří měsíců. 3 nejčastější odpovědi byly*: Náležitě fungující imunitní systém Pokojný spánek Energie *NSE Studie tržního průzkumu (Prosinec 2001)