Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úloha sektorových rad v systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Mgr. Petr Adamec. 1)UNIV 2 kraje na ISŠ Cheb 2)Zkušenosti a možnosti dalšího vzdělávání na ISŠ Cheb.
Průmyslová střední škola Letohrad
NAŠE ZKUŠENOSTI S DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍM V OBLASTI GASTRONOMIE.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Studijní obory a jejich uplatnění.
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Národní soustava kvalifikací Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Konference projektu KRUH
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Projekty OP VK realizované pro elektrotechnické obory
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Soustava vzdělávání po základní škole. základní škola odborné vzdělávání poskytují odborné vzdělání cílem je příprava na povolání všeobecné vzdělávání.
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Šaratice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
Národní soustava kvalifikací Praktický nástroj pro zaměstnavatele Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Šaratice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Organizační struktura
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_ODBORNÁ.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
 Jedna z největších škol Karlovarského kraje  Více jak 1000 žáků a 100 zaměstnanců  11 maturitních oborů  11 učebních oborů 
VY_52_INOVACE_05_04_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání (179/2006 Sb.) Rozvoj Národní soustavy kvalifikací podporující propojení počátečního a dalšího vzdělávání.
Každý náš žák může být uznávaným odborníkem nebo vyhledávaným řemeslníkem.
Elektrotechnik Tereza Krejnická IX. A ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 3 Seminář Seč 6. října 2015.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
1 Kvalita prověřená časem. 2 Národní soustava kvalifikací v praxi Třineckých železáren Ivo Žižka Třinec
Důvod vzniku krajských stipendií
Katedra elektrotechniky
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Aktuální údaje NSK SR pro energetiku
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Právní aspekty výkonu Fyzioterapie
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
2675 M Štvorročný študijný odbor s maturitou
Kontroly a revize elektrických zařízení v DS a PS elektroenergetiky
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Organizační struktura
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Setkání kariérových poradců
Podpora polytechnického vzdělávání v Centrech celoživotního učení škol
Transkript prezentace:

Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Hluboká nad Vltavou

Vznik školy Střední odborná škola elektrotechnická vznikla k 1.září 1994 transformací ze Středního odborného učiliště energetického, které zabezpečovalo výuku od roku 1951.

Činnosti školy Komplexní příprava žáků na budoucí povolání ve studijních oborech zaměřených na energetiku, elektrotechniku a elektroniku a informační technologie Poskytování odborných prací a služeb Provádění dalšího vzdělávání

Vzdělávací nabídka školy Učební obory zakončené závěrečnou zkouškou Elektrikář Elektrikář silnoproud Elektromechanik pro zařízení a přístroje Studijní obory zakončené maturitní zkouškou Mechanik elektrotechnik Informační technologie

Vzdělávací nabídka školy Nástavbové studium Provozní elektrotechnika

Služby poskytované školou stavby a montáže elektrických zařízení do 35 kV výroba elektrických rozvaděčů elektroinstalace a hromosvody včetně výchozí revize revizní činnost na elektrických zařízeních poskytování hostinských a ubytovacích služeb další vzdělávání

Nabídka dalšího vzdělávání Naše škola se nepodílí pouze na výchově a vzdělávání středoškolské mládeže, ale zaměřuje se také na vzdělávání dospělých. Vybírat lze z následujících vzdělávacích programů: Montér kabelových souborů - získání kvalifikace k montáži kabelových vedení, kabelových skříní a kabelových souborů NN a VN.

Nabídka dalšího vzdělávání Práce pod napětím - základní a opakovací školení k získání Osvědčení o odborné způsobilosti pro práce prováděné pod napětím na zařízení NN

Nabídka dalšího vzdělávání Práce pod napětím – vnitřní polygon

Nabídka dalšího vzdělávání Práce pod napětím – venkovní polygon NN a VN

Nabídka dalšího vzdělávání Rekvalifikační studium Elektrikář Po absolvování tohoto vzdělávacího programu získá absolvent kompetence pro instalaci, opravy, údržbu, kontrolu a měření elektrotechnických rozvodů a zařízení spotřebního i průmyslového charakteru. Předpokládá se, že absolvent bude schopen posoudit daný pracovní úkol komplexně a bude schopen navrhnout vhodné řešení a s tím související pracovní postup.

Nabídka dalšího vzdělávání ECDL - evropský řidičák na počítač, po absolvování kursu a složení závěrečné zkoušky se stanete majiteli certifikátu, který je uznáván zaměstnavateli po celé Evropě. Akademie Cisco - výuka odborníků pro návrh, budování a správu počítačových sítí.

Nabídka dalšího vzdělávání Vyhláška č. 50/78 Sb. - jednodenní školení a přezkoušení pracovníků podle vyhlášky č. 50/78 Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice

Nabídka dalšího vzdělávání Inteligentní elektroinstalace EATON, systém NIKOBUS, Xcomfort ELKO ep, systém iNELS

Nabídka dalšího vzdělávání Profesní kvalifikace získaná autorizace od MPO ČR elektrické instalace elektrické rozvody elektrická zařízení V současné době se zpracovává žádost o autorizaci na tyto profesní kvalifikace: montér elektrických instalací montér elektrických sítí montér elektrických rozváděčů montér slaboproudých zařízení montér hromosvodů

Nabídka dalšího vzdělávání Tyto profesní kvalifikace jsou na www.narodni-kvalifikace.cz uveřejněny od 1. února 2013 a jsou součástí úplné kvalifikace ELEKTRIKÁŘ (26-51-h/01). Osoba, která získá profesní kvalifikaci se může přihlásit (§113 c zák. č. 561/2004 Sb.) k vykonání závěrečné zkoušky a získat tak příslušný stupeň vzdělání. Nadstavbové profesní kvalifikace – nejsou součástí žádné úplné kvalifikace montér kabelových technologií pro silnoproud montér pro práce pod napětím na energetických rozvodných zařízeních montér nabíjecích stanic pro elektromobily

Spolupracující organizace E.ON Česká republika, s.r.o. ČEPS, a.s. Jaderná elektrárna Temelín ČEZ a.s.,Praha

Děkuji za pozornost Ing. Jan Staněk stanek @sosehl.cz