Fai.utb.cz www.roznovskastredni.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Advertisements

Moderní studijní obory SPŠ
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Střední průmyslová škola, Karviná
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
Koncepce rozvoje a řízení vědy a výzkumu
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Obory vzdělání z oblasti IT a NSK Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Studijní obory a jejich uplatnění.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Ostravská univerzita v Ostravě
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Ekonomická fakulta EKONOMICKÁ INFORMATIKA FINANČNÍ A POJISTNÁ MATEMATIKA.
PŘÍPRAVA K MATURITĚ. POČÍTAČOVÁ VĚDA ?? INFORMATIQUE VĚDU O CÍLEVĚDOMÉM ZPRACOVÁNÍ INFORMACÍ PROSTŘEDNICTVÍM AUTOMATICKY PRACUJÍCÍCH STROJŮ FRANCOUZ.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Výuka Informačních technologií na DFJP
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Školení pedagogů Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows Okruhy ke zkoušce z předmětu: Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
Fakulta zdravotnických studií
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Studijní program Ekonomika a management
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
prezentuje prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. Katedra kybernetiky FEL ČVUT
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
NOVINKA BOMBA PRO ABSOLVENTY STROJNÍCH A ELEKTROTECHNICKÝCH PRŮMYSLOVÝCH ŠKOL studijní obor „Inteligentní systémy s roboty“
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Fakulta aplikované informatiky / Nad Stráněmi 4511 / Zlín 1.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Katedra elektrotechniky
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Fakulta zdravotnických studií
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Fakulta zdravotnických studií
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium

Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

fai.utb.cz www.roznovskastredni.cz

Střední škole informatiky, elektrotechniky a řemesel nabízí bakalářské studium při Střední škole informatiky, elektrotechniky a řemesel v Rožnově pod Radhoštěm

Střední škole informatiky, elektrotechniky a řemesel nabízí bakalářské studium při Střední škole informatiky, elektrotechniky a řemesel v Rožnově pod Radhoštěm

TYP STUDIA: BAKALÁŘSKÉ STUDIUM PROGRAM: Inženýrská informatika OBOR: Informační technologie KDY: poprvé v akademickém roce 2009/2010 KDE: Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel (SŠIEŘ) v R.p.R. TYP STUDIA: prezenční DÉLKA STUDIA: 3 roky (1,5 roku v R.p.R., 1,5 roku ve Zlíně, dále probíhají jednání o možnosti studia 2 roky v R.p.R., 1 rok ve Zlíně)

Co se naučíte, jaké vědomosti získáte… předměty: - Programování (jazyky: C, Java, .Net) - Programování realtimových aplikací - Paralelní procesy a programování - Metody umělé inteligence - Počítačová grafika

Co se naučíte, jaké vědomosti získáte… předměty: - Telekomunikační systémy - Diagnostika čísl. systémů - Provoz počítačových sítí - Informační systémy - Zpracování signálů

Vaše uplatnění… - Projektant informačních a řídících systémů - Programátor uživatelského software - Systémový programátor - Konstruktér a správce počítačových sítí - Počítačový technik - Designer WWW stránek - Správce databází - Odborník na počítačovou podporu správních a organizačních systémů

Možnost dalšího studia…

Pravidla pro přijetí ke studiu… ukončené středoškolské vzdělání uzavřené maturitní zkouškou úspěšné absolvování přijímacího řízení *

* Přijímacím řízením se rozumí… viz. http://www.roznovskastredni.cz/ studium -> bakalářské studium -> přijímací řízení nebo přímo http://www.roznovskastredni.cz/dwnl/bc/bc_studium_utb_ssier.pdf

Možná právě při studiu na detašovaném pracovišti při SŠIEŘ v R.p.R. Děkujeme Vám za Vaši pozornost, zájem a drahocenný čas a těšíme se na brzkou shledanou s Vámi. Možná právě při studiu na detašovaném pracovišti při SŠIEŘ v R.p.R.

fai.utb.cz www.roznovskastredni.cz