1 Zpracování dokladů ve firmě ClassFin při outsourcingu účetnictví Po odeslání daňových dokladů v digitální podobě od klienta do firmy Classfin dojde neprodleně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Počítač při sběru informací. CATI Computer Assisted Telephone Interviewing - (telefonické dotazování za pomoci počítače)  CATI studio  Speciálně vyškolení.
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Nakládání s písemnými dokumenty a datovými zprávami a skartační řízení
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
1 ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Zřízením této služby získají přes internet zaměstnanci klienta.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Co lze změnit pro nové období Vše musíte ve staré firmě 2008 před definitivním převodem •Klienti –Identifikátor klienta (záložka Další údaje) –Název adresy.
ing. Květoslava Plechatá
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Účetní zápisy, účetní knihy, kontrola v účetnictví
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
ing. Květoslava Plechatá
OPRAVY A KONTROLA ÚČETNÍCH ZÁPISŮ
Operativní a analytická evidence zásob
DOKUMENTACE V ÚČETNICTVÍ
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Skartační řízení elektronicky
04_Materiál - pokračování
ÚČETNÍ DOKLADY září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070103
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Spisová služba „light“
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Prvotní doklady a jejich zaúčtování
2 Princip zaúčtování dokladů v aplikaci EKOS Ing. Iveta Klimečková.
Finance v IS MU Miroslav Křipač
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Kateřina Fořtová, Jan Ládek, Lenka Hybšová, Klára Stádníková
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Měsíční uzávěrka ve fiktivní firmě.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? e-Faktura Ing. Vladimír Beneš.
- DODACÍ LIST – seznam zaslaného zboží a jeho množství (resp. seznam provedených prací). Odběratel si podle dodacího listu může zkontrolovat úplnost dodávky.
Účetní zápisy a účetní knihy
2 Ing. Martina Tinzlová Novinky modulu Fakturace verze
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
zpracovaný v rámci projektu
Doklady.
Právní úprava účetnictví, dokumentace „5“
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
1 Elektronický podpis v ČR Bezpečnost IS/IT Jaroslav Malý.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Struktura obchodní faktury
STRUKTURA OBCHODNÍ FAKTURY Administrativní technika: Martina Kotrčová, Martina Rychlíková, Marie Tošovská VSRR, 1. ročník, 2007/2008.
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
24 Používání relačních databází (základní pojmy a principy z oblasti relačních databází, struktura databáze,oblasti použití relačních databází, vkládání.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Skenování obálek a obsahů v praxi NK ČR Seminář účastníků SK ČR,
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Školení Skalský Dvůr DPH Denková Barbora, DiS.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
účetnictví, daně a controlling
Účetní dokumentace a její náležitosti
PŘEVOD WINFAS – WINFAS ZE STARÉHO DO NOVÉHO ROKU
Daňová evidence – podpora v modulech IS GINIS® Express
Spolupráce se Souborným katalogem ČR v Knihovně UPM
Transkript prezentace:

1 Zpracování dokladů ve firmě ClassFin při outsourcingu účetnictví Po odeslání daňových dokladů v digitální podobě od klienta do firmy Classfin dojde neprodleně k jejich zpracování: - kontrole věcné a formální správnosti - zaúčtování Po zaúčtování došlých daňových dokladů má klient své aktuální účetnictví prostřednictvím internetu přístupné nepřetržitě 24 hod. Ve firmě ClassFin jsou přijaté daňové doklady neprodleně zaúčtovány. Po jejich zpracování je tak klientům on-line přístupné aktuální účetnictví.

2 Přijetí dokladů od klienta …………………………………..…………………………………………….. 3 Zpracování dokladů Automatické zpracování ……………………………………………………………………………….. 4 Kontrola zpracování …………………………………………………………………………………….. 5 Zpřístupnění účetnictví …………………………………………………………………………………….. 6 Systém zpracování dokladů ve firmě ClassFin Průvodce outsourcingem účetnictví od společnosti ClassFin

3 Přijetí dokladů od klienta Odeslání dokumentů Nejdřív se klient připojí pomocí internetu na datový server firmy ClassFin. Jakmile je klient připojený, spustí se program „Navigátor“ pomocí něhož klient velice jednoduše (stisknutím jediného tlačítka) přenese dokumenty ze svého počítače do firmy ClassFin. Program „Navigátor“ usnadňuje práci na datovém serveru firmy ClassFin. Díky tomuto uživatelsky příjemnému prostředí může na serveru bez problému pracovat i zaměstnanec s minimální znalostí práce na počítači. INTERNET Počítač klienta Server ClassFin

4 Průvodce outsourcingem účetnictví od společnosti ClassFin Zpracování dokladů - automatické zpracování A)Rozeznání textu V první fázi dojde pomocí OCR programu k rozeznání textu u všech dokladů přijatých od klienta. Rozpoznaný text (tzn., textový obsah dokladu) je uložen a dále se s ním pracuje při automatickém vytvoření účetního dokladu. B) Automatické vytvoření účetního dokladu Jakmile je doklad převeden do textové formy, je z tohoto textu pomocí speciálního programu automaticky vytvořen účetní doklad. Tento doklad obsahuje všechny potřebné údaje pro zaúčtování. Tzn., název odběratele (dodavatele), datum splatnosti, celková částka, sazba DPH, částka DPH, atd. Takto vytvořený doklad projde v další fázi důkladnou kontrolou, kterou provedou pracovníci firmy ClassFin.

5 Průvodce outsourcingem účetnictví od společnosti ClassFin Zpracování dokladů - kontrola A)Kontrola účetního dokladu Kontrolu provádí pracovník firmy ClassFin a dochází při ní k porovnání výsledků automatického rozeznání textu s originálem daňového dokladu. Při tomto porovnávání se kontroluje: - věcná a formální správnost daňového dokladu - kvalita automatického rozeznání textu Pokud pracovník při kontrole zjistí, že při automatickém zpracování došlo k chybnému rozeznání části textu, chybu ručně odstraní. Tzn. do účetního dokladu ručně dopíše správnou hodnotu. B) Přenos účetního dokladu do účetního programu Po důkladné kontrole jsou účetní doklady přeneseny do účetního programu a zaúčtovány. Po jejich zaúčtování jsou je aktuální účetnictví přístupné zaměstnancům klienta – viz. následující strana.

6 Průvodce outsourcingem účetnictví od společnosti ClassFin Zpřístupnění účetnictví Jakmile jsou účetní doklady zaúčtovány, má klient pomocí internetu nepřetržitý on-line přístup k:  Účetním údajům  Ostatním firemním datům z mzdové agendy, skladového hospodářství, knih jízd, atd.  Elektronickému archivu dokumentů Více informací o on-line přístupu klientů k datům lze nalézt na v sekcích: - ukázka on-line přístupu k datům - přístup k datům při outsourcingu - elektronický archiv při outsourcingu