ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
1. cvičení úrokování.
1 Zahaj sled hvězdných zájezdů s TianDe! Otevři „Bránu do Nebeské říše“!
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Seminář SPOV: Podpora rozvoje venkova v ČR , České Budějovice.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
SKENEROVÉ BONUSY.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Živnostenské oprávnění II
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Následující dva snímky představují formulář, připravený na to, abyste si mohli sami vyzkoušet vytvořit nové, vlastní příklady spolu s jejich řešením. Tento.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
CEFIF Založení a změna s. r. o. Obchodní rejstřík II Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
Účet pegasus. skvělé  Vyberte si až 20 oblíbených koní.
GAY Tep - Gay klub Teplice
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
1. Zvolte předmět podnikání Zdůvodněte výběr – přesně určete podle přílohy Živnostenského zákona * - Při zvažování a hledání předmětu podnikání.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Šikanován/Obtěžován vedoucím
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Výuka na K13131.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Výlet do ISTANBULU 2018.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM! „STABILNÍ PRODEJ“ ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM! Doba platnosti programu: od 1. února 2014 do 31. ledna 2016.

I. část. „Obchodní partner“ Účastníci Obchodní partneři korporace TianDe. Podmínky účasti Zapojte se do programu na jakékoliv úrovni a od třetího měsíce splnění určeného IO získávejte každý měsíc dárky od korporace. Pozor! Měsíc, v němž jste se stal/-a Obchodním partnerem pomocí jakéhokoliv ze tří způsobů (VIP 1 ND, VIP-250, Light-300), se Vám započítává jako první měsíc splnění podmínek vstupu na jakoukoliv úroveň programu „Stabilní prodej“, část I.

* Při IO = 150 B během následujících měsíců získáte každý měsíc dárkovou sadu první úrovně. ** Při IO = 250 B během následujících měsíců získáte každý měsíc dárkovou sadu druhé úrovně. Při IO = 150 B během následujících měsíců získáte každý měsíc dárkovou sadu první úrovně. *** Při IO = 450 B během následujících měsíců získáte každý měsíc dárkovou sadu třetí úrovně. Při IO = 250 B během následujících měsíců získáte každý měsíc dárkovou sadu druhé úrovně.

Poznámka k části I programu „Stabilní prodej“ 1. Během celé doby trvání programu udržujte svůj IO podle zvolené úrovně. 2. Pokud bude Váš IO < 150 B, vypadáváte z programu. Abyste se do něj mohl/-a znovu zapojit, je nezbytné v průběhu tří po sobě jdoucích měsíců splnit IO podle zvolené úrovně. 3. Pokud chcete zvýšit svou úroveň, je nutné v průběhu tří měsíců potvrdit svůj IO podle zvolené úrovně.  

II. část. „Magistr prodeje“ Účastníci Obchodní partneři TianDe s IO ≥ 1000 bodů v průběhu tří po sobě jdoucích měsíců. Podmínky účasti Sbírejte pravidelně IO ≥ 1000 bodů, shromažďujte zápočtové body a vyměňujte si je za dárky od TianDe. Pozor! Měsíc, v němž jste se stal/-a Obchodním partnerem pomocí jakéhokoliv ze tří způsobů (VIP-1 ND, VIP-250, Light-300), se Vám započítává jako první měsíc splnění podmínek vstupu do programu „Stabilní prodej“, část II.

II. část. „Magistr prodeje“ Počet zápočtových bodů závisí na Vašem měsíčním IO. Počet zápočtových bodů IO, B 1000 – 1499 100 1500 – 2499 150 2500 a více 250

II. část. „Magistr prodeje“ Pozor! Všichni certifikovaní členové klubu „Magistr TianDe“ získávají 100 zápočtových bodů jako dárek!

Když nasbíráte 300 zápočtových bodů, můžete je vyměnit za dárky!

Když nasbíráte 300 zápočtových bodů, můžete je vyměnit za dárky!

Když nasbíráte 300 zápočtových bodů, můžete je vyměnit za dárky!

Když nasbíráte 300 zápočtových bodů, můžete je vyměnit za dárky!

Když nasbíráte 300 zápočtových bodů, můžete je vyměnit za dárky!

Zájezd do Turecka – 3000 zápočtových bodů! První zájezd do Turecka se uskuteční v květnu 2015.

Sami si můžete sestavit svou dárkovou sadu! Nebo vyměnit nasbírané zápočtové body za zájezd do Turecka! Pro získání dárků je nutné vyplnit objednávkový formulář ve Vaší osobní Online Office na stránce www.tiande.eu.

Záchytné sumy zápočtových bodů Zápočtové body se Vám připisují na speciální osobní účet v Online Office. Vyměnit zápočtové body za dárky můžete učinit v Online Office až poté, co jste nasbíral/-a 300 zápočtových bodů. Záchytné sumy zápočtových bodů 300 1500 600 2000 1000 2500 Poznámka k II. části programu „Stabilní prodej“ 1. Pokud je Váš IO < 250 B, vypadáváte z programu. Vaše zápočtové body, které byly nasbírány nad záchytnou sumu, jsou anulovány. Abyste mohl/-a pokračovat sbírat zápočtové body, nasbírejte IO ≥ 1000 B v průběhu tří po sobě jdoucích měsíců. 2. Pokud v průběhu tří po sobě jdoucích měsíců 250 ≤ IO < 1000 B, vypadáváte z programu. Vaše zápočtové body, které byly nasbírány nad záchytnou sumu, jsou anulovány. Abyste mohl/-a pokračovat sbírat zápočtové body, nasbírejte IO ≥ 1000 B v průběhu tří po sobě jdoucích měsíců. 3. Abyste mohl/-a použít nasbíranou sumu zápočtových bodů, je nezbytné, aby Váš IO ≥ 1000 B. Sledujte obnovování seznamu výher na stránce www.tiande.eu nebo v Online Office.

Příklad 1 Můžete vyměnit zápočtové body za dárky, které se Vám líbí, nebo pokračovat sbírat zápočtové body. Pro získání dárků vyplňte objednávkový formulář v Online Office na stránce www.tiande.eu.

Příklad 2 Abyste mohl/-a vyměnit nasbírané zápočtové body za dárky, musíte nasbírat IO ≥ 1000 B.