Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Kroužek informatiky.
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Kariérové poradenství na ZŠ Přerov, Trávník 27
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Míra nezaměstnanosti mírně klesla
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Kulinářský ateliér Eva Kandzerová Marta Kubínová Petra Lexová Petr Horák Brno 2010.
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 19. února 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem SETKÁNÍ.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
DM Lovosická a Dittrichova
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
200 LET LOUIS BRAILLE SONS BLANSKO DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 12.LEDNA 2009.
střední odborná škola služeb
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Střední odborné učiliště, Liběchov Autoevaluace školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
ZŠ Staré Město.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
1.B paní učitelky Lenky Vítové
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice

ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

Dobrý den! Vítáme vás na stránkách naší školy v místě, které je vyhrazené pro domov mládeže. Máme ověřeno, že nás vyhledávají noví zájemci o ubytování, ale i ti, kteří ubytováním prošli a zajímá je, co je tady nového. Každé pololetí děláme jakési shrnutí našich činností a zde je zveřejňujeme .

V letošním školním roce došlo ke změně v personálním obsazení DM V letošním školním roce došlo ke změně v personálním obsazení DM. Těm, kdo znali vedoucí vychovatelku paní Šťastnou, sdělujeme, že od září je na zasloužilém odpočinku. Zůstává paní Hurychová, která má letošní šk. rok 1.ročníky. Paní Krejčová 2. a 3. ročníky. Noční služby dále zajišťuje paní Hejnová.

Ukázka různých akcí a zájmových činností v našem domově mládeže .

Začátek školního roku 2009 /2010 Dívky z prvního ročníku jen co přišly, tak se nám zmalovaly !

,,NeratoFská SUPERSTAR“ Některé dívky z druhého ročníku se umí zabavit samy !

Ctihodná porota se dobře bavila, když Věrka Dlouhá v podobě pěti účinkujících předvedla své show .

Říjen – začínáme s kadeřnickým kroužkem pod vedením pí Pilařové

12. října 2009 – na výstavě v KD

Podzim za okny

24.11. 2009 - kadeřnický kroužek . Ukázku líčení předvedla paní Havlíčková

28.11.2009 – Den otevřených dveří

Výtvarný kroužek pod vedením paní Krejčové

Zdobíme vánoční perníčky

3.12.2009 – Čerti(ce) se rojily

Maltézká pomoc Kristýna Vinšová absolvovala školení Maltézské pomoci.Získaný certifikát ji opravňuje k adopci seniorů. Kristýna ve svém volném čase navštěvuje paní Valovou v DD Kněžny Emmy

Vyhodnocení soutěže :,,Nejlépe uklizený pokoj v prvním pololetí“ S největším bodovým ziskem se umístily na prvním místě žákyně prvního ročníku Petra Čížková a Edita Majerová

3.3. 2010 – začínáme s kroužkem vaření pod vedením paní Hurychové