Váš partner nejen pro expresní dopravu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Doprava Ivan Gros
nahradí světelnou reklamu
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Nová inspirace pro Váš interiér
Jednotné evropské mýtné 0 TRUCK BUSINESS DAY BRNO, 10. Č ERVEN 2009.
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
Prémiová automatická objednávka
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Montážní pracoviště Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
Taxonomie: představení
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
SLAVNOSTNÍ VYHODNOCENÍ VÝROBY ZNAKŮ MĚST A OBCÍ Z ODPADOVÉHO MATERIÁLU KRAJSKÝ ÚŘAD V ÚSTÍ NAD LABEM.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
CYKLISTICKÁ INFRASTRUKTURA Jaroslav Martinek Central MeetBike.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Mezinárodní lídr v oblasti skladové logistiky EPS - Agenda Workshopu.
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Návěští NÁVĚŠTÍ (AVÍZO) - písemnost, kterou dodavatel oznamuje odběrateli, že zboží je připraveno k přepravě (používá se při dodávkách většího množství.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
Prezentace Běloruské poradenské a informační centrum při Honorárním konzulátu Běloruské Republiky v České republice prezentace.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Letecká doprava Petr Volný Třída: DLO1 Vedoucí práce: Mária Jozová
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
Autodoprava Šnek Převážíme: Sypké materiály Stěhování Přeprava vozidel
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Motivační program.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Vážení přítomní. ve dnech až
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
Váš výrobce pracovních desek z polymerního kamene
Autodoprava Macoun Otevřeno : NONSTOP
I N S T I T U T D O P R A V Y VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta strojní 17. listopadu 15; Ostrava – Poruba tel.: ; 5210
Roman Daněk, RPPI s.r.o. David Švingr, CHAPS s.r.o.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Výkony silniční hromadné osobní dopravy
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.

Možnosti zavedení integrálního taktového grafikonu v podmínkách ČR Prezentace projektu stránka: 1 K617X1MG Možnosti zavedení integrálního taktového grafikonu.
Česká pošta a využití CNG
Distribuce - placement
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Základní výpočty v silniční nákladní dopravě - 1 Předmět: Technologie silniční nákladní.
Název: Dopravní prostředky-specifikace kamionů Autor: Ing. Jaroslav Vrchota Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast: Logistika - Dopravní.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
> Speciální projekt <
Chorvatsko – ostrov Murter
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová NÁZEV: VY_32_INOVACE_22_14_20 Doprava
Transkript prezentace:

Váš partner nejen pro expresní dopravu Miroslav Vondraš - Tel.: +420 604 547 561 Alena Pláničková – Tel.: +420 737 372 907 info@vondras-transport.cz

VONDRAŠ TRANSPORT - zajišťuje vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravu a spedici - všechna naše nákladní vozidla jsou vybavena GPS zaměřovacím zařízením - každá námi přepravovaná zásilka, je řádně pojištěna - nabízíme velice přátelské ceny - jsme maximálně flexibilní a přizpůsobiví - naše 12t vozila jsou vybavena hydraulickými čely a paletovými vozíky

Náš vozový pak zahrnuje vozidla následující tonáže: Pick up (osobní vozidlo) Dodávka (3pal) Plachtová dodávka (5-8pal) Solo s hydraulickým čelem (16-19pal)

Rádi pro Vás zajistíme - Celovozové zásilky - Sběrnou službu - Částečné zásilky - Spedici - Expresní přepravu - Just in time

- sídlíme v Klatovech blízko hranice CZ/DE - mluvíme – německy - francouzsky - anglicky

Budeme se těšit na spolupráci Budeme se těšit na spolupráci! V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kdykoli kontaktovat. tel.: +420 604 547 561 info@vondras-transport.cz