Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autodoprava Macoun Otevřeno : NONSTOP

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autodoprava Macoun Otevřeno : NONSTOP"— Transkript prezentace:

1 Autodoprava Macoun Otevřeno : NONSTOP
Adresa : Autodoprava Macoun , Josef Macoun,  Školní 11 , 471 25, Jablonné v Podještědí IČ : DIČ : CZ Telefon :  ,   Fax : Otevřeno : NONSTOP

2 Autodoprava Josef Macoun byla založena v roce 2002 se specializací na expresní nákladní dopravu, zpočátku výhradně dodávkovými vozidly. V roce 2007 však vzhledem k narůstajícímu počtu spokojených klientů byla rozšířena působnost společnosti a dnes již zajišťujeme komplexní služby v oblasti vnitrostátní i mezinárodní dopravy. Mezi naše zákazníky patří nejen tuzemské, ale i zahraniční výrobní, obchodní i spediční firmy, zejména z Německa, Španělska, Rakouska a Velké Británie. Proto náš dispečink, který je Vám samozřejmě k dispozici 24 hodin denně po celý rok hovoří plynně i německy a anglicky. Jelikož náš vozový park neustále rozšiřujeme, jsme schopni Vám v co nejkratším možném termínu zajistit odpovídající vozidlo jak po celém území České republiky, tak i po celé Evropě. Přitom se co nejlépe přizpůsobíme Vašim požadavkům, neboť individuální přístup patří mezi naše základní pravidla, na něž klademe velký důraz. Neváhejte proto využít naší široké nabídky služeb. Věříme, že budete nadmíru spokojeni a budete se na nás obracet i nadále.

3 Expresní přeprava – přeprava zásilek do 3,5 tuny v režimu Just-in-time i Just-in-sequence po celé ČR i Evropě. V rámci ČR dodání tentýž den, po většině EU dodání do 24 hodin. Jedná se o přepravu, kdy vozidlo po naložení nejrychlejším možným způsobem jede přímo na vykládku, bez meziskladů a bez dalších zásilek. Celovozová přeprava- kamionová přeprava kompletních nákladů do 24 tun po celé Evropě, možno i se dvěma řidiči, v případě potřeby výměna palet. Ekonomická přeprava – přeprava kusových i větších zásilek, které nejsou vázány rychlým termínem doručení, je však kladen důraz na nízkou cenu dopravy. Vaši zásilku v tomto případě přiřadíme k jedné z našich pravidelných linek – účtujeme Vám pouze místo na ložné ploše. Přeprava nebezpečných nákladů – Přeprava zásilek od 1 kg do 24 tun je u nás možná i v režimu ADR. Přepravíme Vaše zásilky odpovídajícím vozidlem s ADR výbavou i proškoleným řidičem. Stěhování po celé Evropě – Zakládáte pobočku v zahraničí? Nebo se k Vám vrací příbuzní do ČR? Nabízíme stěhování dodávkovými vozidly s dvoučlennou posádkou i s balícím materiálem. Přeprava mimo EU – Přeprava nejen do Švýcarska či Norska, ale i Srbsko, Černá Hora, Bosna a Hercegovina, Albánie, Makedonie, Moldávie, Turecko, Gruzie, Ukrajina, Bělorusko, Rusko i Kazachstán patří mezi oblasti, kam jsme schopni Vám přepravit Vaše zboží. V klasickém režimu či v režimu Carnetu TIR. Skladování – Vaši zásilku budete potřebovat až za měsíc či za rok? Nabízíme uskladnění za férovou cenu v našich vlastních skladových prostorách. GPS sledování – Chcete mít Vaši zásilku pod neustálým dohledem? Na vyžádání Vám zpřístupníme naše online sledování zásilek a můžete pohodlně doma či v práci sledovat průběh Vámi objednané přepravy.

4 Pick-up1-2 europalety / 0,6 tuny
Dodávka4-6 europalet / 1,4 tuny Dodávka plachta8 europalet / 1,2 tuny Cargo 7,5t16 europalet / 2,8 tuny Cargo 12t18 europalet / 6 tun Návěs32 europalet / 24 tun Souprava38 europalet / 18 tun Přívěsy za tato vozidla – dle typu a nosnosti Domů

5 The forwarding company Josef Macoun was founded in 2002 with a specialisation of urgent transports, at the start only with vans. In 2007, because of the rising numbers of satisfied clients, we decided to extend our fleet and activities and nowadays we offer you turn-key solutions for your requests. Our clients are czech, but mainly outlandish companies for example from Germany, Spain, Austria and United Kingdom. Our dispatch department, which is 24/7 available for you, can talk to you fluently german and english. Our fleet is continually been enlarged, that is why we are able to put any truck in any place in Europe as soon as possible. We always conform ourselves to your demands as well as we can. The individual attitude to our clients is one of the most important rules of our company. Please do not hesitate to prosper from broad range of our services! We believe, that you will be satisfied and turn upon us every time!

6 Urgent loads – transportation of packages up to 1,5 Tons in Just-in-Time or Just-in-Sequence modes from and to all Europe. Transit time to most european countries up to 24 hours. This kind of forwarding is a direct transportation without warehousing and other part loads. Complete loads – Forwarding with big trucks or trailers up to 24 Tons from and to all Europe. Second driver and/or change of pallets is possible. Cost-effective loads – part loads of small or bigger packages, where the low transport costs are more important than the transit time. We put your goods to other part loads, you pay only for the dimensions and weight of your package. Dangerous loads – We also transport Goods from 1 Kg to 24 Tons, which are hazardous, which can be transported with our vehicles with ADR facility and indoctrinated drivers. Removals – Have you founded a new branch office abroad? Or you just want to remove with your family to another country? We can offer you our removal vans with two drivers and packing materials. Transports outside the E.C. – We can forward your good outside of the E.C., not just to Switzerland or Norway, but also to Serbia, Montenergo, Bosnia - Herzegovina, Albania, Macedonia, Moldavia, Turkey, Georgia, Ukraine, Belorussia, Russia and Kazakhstan. We can transport the goods with T-form or TIR-Carnet. Warehousing – Do you need your goods in one week, month, or year? We can offer you our own warehouse for good rates. GPS car control – Do you want to see your goods at any time you want? We can access you to our online GPS controlling systém and you can observe your package confortably from your PC.


Stáhnout ppt "Autodoprava Macoun Otevřeno : NONSTOP"

Podobné prezentace


Reklamy Google