Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Výstavba sportovního areálu 20
OSV jako samostatný předmět Mgr. Jana Trojanová koordinátorka tvorby ŠVP Gymnázium INTEGRA BRNO.
Diagnostika SPU.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Další vzdělávání na SZŠ a VOŠZ Mladá Boleslav
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Mateřská škola Vítězná 1578 Slaný Jana Řeháková.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
PORADA S ŘEDITELI ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Cíl a identifikace výzvy
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Analýza potřeb škol Většina škol rozvíjí inkluzívní vzdělávání prostřednictvím činností spadajících do základní nebo mírně pokročilé úrovně. Inkluzívní.
Základní škola Valašské Klobouky
Chorvatsko – ostrov Murter
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
Liberecký inspektorát ČŠI
E-learningový kurz e-learningu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Při technické univerzitě v Liberci
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV •zájmové přírodovědné a ekologické kroužky •prázdninové dětské tábory •semináře a motivační pobyty pro pedagogické pracovníky, studenty učitelství a veřejnost •více na:

,, VALÍCÍ SE KAMENY “ náplň tohoto pobytového EVP: -tříhodinový program -v prostorách CEV -splňuje RVP, ŠVP škol -půldenní vycházka s geologem -odborný výklad -ubytování

Ubytování •v prostorách CEV •ubytovna s kuchyňkou pro 40 osob •klubovna, učebna •

Stravování •vlastní •po dohodě ve školní jídelně •samostatné zajištění v restauracích ve městě

Cena •speciálně 195,-Kč pro jednoho studenta •cena zahrnuje 1x nocleh, 1x lektorné na vycházce •student si doveze vlastní kladívko •výukový program je zdarma

Termín •září – říjen •pro minimálně 15-ti členné skupiny •!!! Lze, po dohodě, využít jako součást navazujícího adaptačního kurzu pro nové kolektivy, se zajištěnými vlastními lektory Vašeho adaptačního kurzu •více na:

Děkuji za pozornost! Ing. Silvie Janošťáková, DiS., vedoucí SZČ CEV Dřípatka Prachatice,