Katedra čehosi Doc. Josef Řidič Univerzita v Kotěhulkách

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.
Advertisements

Stipendijní programy na LF MU
Spotřební daň na pohonné hmoty - zachovat nebo snížit?
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2011 Pro 6. zasedání sněmu Rady vysokých škol 18. listopadu 2010 Zpracoval: František Koliba.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Projekt NTK v programu LR Stav prací k Štěpánka Žižková.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
EKONOMICKÝ A FINANČNÍ KOMENTÁŘ KOLOBĚHU I. Hodnota a)interní - celková hodnota nákladů b) externí - cena získaná za prodané výrobky a zboží
 Směrnice děkana 5/2011 (nahrazuje 1/2008) ◦ 
EQUIP – distanční studijní opory (DSO)
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Spolupráce OS MAS Krajina srdce s vysokými školami i.
Příklad odhadu nákladů Ing. Barbora Ředinová. Řešení vzhledu civilní verze miniaturizace soustavy minimalizace výrobních a provozních nákladů.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Zajistí Euro prosperitu České republice? KONFERENCE ČESKÁ A SLOVENSKÁ REPUBLIKA – BUDOUCNOST EVROPSKÉ INTEGRACE doc. Ing. Jiří Schwarz, CSc. děkan Národohospodářské.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Aktuální stav dalšího vzdělávání v České republice
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Prohlubování vzdělávání nelékařů Seminář Ostrava Brno
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Analýza kvantitativních dat II. Standardizace intenzitních ukazatelů Jiří Šafr jiri.safr(zavináč)seznam.cz poslední aktualizace UK FHS Historická.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Příprava projektového návrhu Lukáš Straňák, Ostrava 2006.
Analýza kvantitativních dat II. / Praktikum Vícenásobné výběrové otázky (Multiple response) Jiří Šafr jiri.safr(zavináč)seznam.cz poslední aktualizace.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Spolupráce ČR - Slovinsko v aplikované výpočetní geometrii v rámci projektů Kontakt v l Řešitelé : Doc.dr.ing.Ivana Kolingerová, Západočeská univerzita,
Studentské hodnocení výuky FF UK duben Specifika FF UK cca Bc., Mgr. a NMgr. studentů cca 180 oborů (při rozlišení Bc., Mgr. A NMgr., ale.
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2007.
Tvůrčí setkání Aneta Kobzíková. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
HODNOCENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A JEJICH VÝSLEDKŮ V ROCE → Hodnocení VaV.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Ing. Hana Veselá Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie.
Zkušenosti z vyučování chemické teorie a jeho administrativa v e-prostoru Masarykovy univerzity Pavel Kubáček Katedra fyzikální chemie.
PREZENTACE ŘSD ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR.
doc. Ing. Ivana Mahdalová, Ph.D. Ing. Vladislav Křivda, Ph.D.
JAK SE MĚŘÍ KVALITA VĚDY ? Jaroslav Flegr: Pozor, Toxo. Box 28 Jak se měří kvalita vědy, str. 100.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Sněm Rady vysokých škol1 ROZPOČET vysokých škol v roce 2005.
Sněm Rady vysokých škol1 Informace o financování vysokých škol v roce 2007.
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2009 Pro 9. zasedání sněmu Rady vysokých škol 20. listopadu 2008 Zpracoval: František Koliba.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Fakulta aplikované informatiky / Nad Stráněmi 4511 / Zlín 1.
Prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. – představení kandidáta nar , Havlíčkův Brod, ČR, ženatý, bezdětný Zaměstnání, akademické funkce: 2003, 2006,
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Дац.В.А.Міхедзька Геапалітычнае становішча Беларусі ў я гг. XX ст. Заходняя Беларусь у складзе польскай дзяржавы 1.Рыжская мірная дамова 1921 г.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
MAP – Místní akční plán ORP RK
Katedra filozofie a etiky v pomáhajících profesích
Fond rozvoje sdružení CESNET
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Akademický senát AMU 26. března Akademický senát AMU.
KATEDRA FINANČNÍHO PRÁVA A NÁRODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Doktorské studijní programy v biomedicíně
MZLU v Brně František Dařena MZLU.
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Transkript prezentace:

Katedra čehosi Doc. Josef Řidič Univerzita v Kotěhulkách

Odborný zájem • Oblast 1, doc. Josef Řidič • Oblast 2, doc. Xaver Stabilizátor • Oblast 3, prof. Eva Vestavěná Prosím, vyberte jen nejdůležitější oblasti, tj. takové, v nichž je vaše katedra slavná. Podstatná výuka ve studijních programech: program 1, program 2 (na Slovensku obor, který tam je programu nadřazený)

Lidé katedry • 1 prof. • 3 doc. • 4 odborní asistenti • 8 výzkumníků • 3 interní doktorandi • 5 ostatní personál

Tři akademické výsledky 1.J. Řidič: Factor Z in automatic control, Automatic control journal, vol. 103, No. 4, 2011, str , impakt faktor 2,01. 2.J. Mlaďoch, E. Vestavěná: Biological feedback transferred to PID controller, Science, vol. 25, No. 6, 2012, pp , impakt faktor 5,9. Navržený k prezentaci na Setkání Cosi … Komentář k výsledkům.

Tři projekty, realizace, patenty 1.Výzkumný projekt Cybernetic Inventor, 7. rámcový program EC, řešitelka na katedře E. Vestavěná, průměr na rok 150 tis. EUR. 2.Hospodářská smlouva: Vylepšení dálničních tunelů, pro Ředitelství silnic a dálnic, 6,3 mil. Kč v roce Patent č. xx, Čudlík ke stabilizaci, podán v dubnu 2012 (zatím český patent, kvůli levné roční prioritě).

Zajímavosti od posledního Setkání • Cosi