Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace 735 06 Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Vysoké mýto.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Pedagogika volného času (VČ)
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
PILOTNÍ PROGRAM EKOŠKOLKY MATEŘSKÁ ŠKOLA E. BENEŠE MARTINA MOKROŠOVÁ.
PROGRAM PROTI ŠIKANOVÁNÍ Vypracovala Mgr
Doc. Michal Kaplánek, Th. D.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_99.
1 ENVIRONMENTÁLNÍ ŘÍZENÍ MĚST se zaměřením na energetický management PORSENNA o.p.s.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
VÍTÁME VÁS u přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Praktická škola jednoletá Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková.
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání -
Komunitní a otevřená škola
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
Projekt ŠKOLA V ZAHRADĚ ZŠ praktická a ZŠ speciální, Jablonné v Podještědí, Komenského 453, příspěvková organizace.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Střední zdravotnická škola Mostecká Tábor DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Ostrava, Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Stará Ves nad Ondřejnicí, Šenov, Václavovice, Velká Polom, Vratimov, Vřesina, Zbyslavice.
ASISTENT PEDAGOGA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE CHRASTAVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHRASTAVA, náměstí 1.máje 228, okres Liberec – příspěvková organizace 25 tříd, 590 žáků.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Odloučené pracoviště NAD PLOVÁRNOU Statutární zástupce školy Mgr. Božena Suchánková Vedoucí učitelka Věra Kopečná.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Středisko výchovné péče Dobrá Vyhlídka , Vyhlídka 1, Šumperk.
Inkluze pohledem rodiče: příklad dobré praxe z Liberce Dítě s mentálním postižením v běžné základní škole (ZŠ Sokolovská, Liberec) Mgr. Hana Kubíková.
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Organizační formy práce v tělesné výchově
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
1. Vymezení a rysy sportovní edukace
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
S C H Ů Z K A R O D I Č Ů v úterý
Pedagogika Pedagogika = sociální věda
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Transkript prezentace:

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace 735 06 Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního prostředí Magistrátu města Karviné Žijeme zdravě tématicky zaměřený na zdravý životní styl 2009/2010 Je realizován ve třídách: III. A, V. A, VII. A, VIII. A

Projekt Žijeme zdravě je realizován v průběhu celého školního roku 2009/2010 formou různých aktivit pro žáky. Hlavní náplní projektu je výchova ke zdraví a zdravému životnímu stylu. Vycházky, přednášky, konkrétní činnosti mají rozšířit učivo pracovní a tělesné výchovy. Projekt je zaměřený na to, aby žáci pochopili, co je zdravý životní styl a částečně rozuměli, jaký význam pro jedince i celou rodinu má aktivní způsob trávení volného času (vycházky, sport a pobyt v přírodě).

Náplň činnosti mimo školu A od října 2009 do ledna 2010 PLAVÁNÍ

Náplň činnosti mimo školu B od února do května 2010 SAUNOVÁNÍ

Realizační tým projektu učitelky a asistentky pedagoga Bc Realizační tým projektu učitelky a asistentky pedagoga Bc. Jarmila Burešová Mgr. Hana Danišíková Mgr. Sylva Krucinová Mgr. Šárka Pětrašková Martina Dostálová Michaela Křístková Táňa Maroszová Eva Nováková Zákonní zástupci souhlasí s pořizováním fotografií z výchovně vzdělávacího procesu a sportovních, společenských, kulturních akcí organizovaných školou, a to v průběhu povinné školní docházky svého dítěte. Fotografie mohou být použity pro prezentací školy v tisku, na www stránkách školy, v prezentaci projektů.