Který se bude konat dne 30 dubna ve 20.00 na Umrlčím vrchu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Toto není MATRIX To je e - VLÁDA Praha, červen 2003Ing. Jan Duben.
Advertisements

Automatické přetáčení PowerPoint 2008 Sponzor akce JOMAS s.r.o.
WEDOS slaví třetí narozeniny
PŘEDSTAVUJEME VÁM BOKASHI KOMPOSTÉR
Jako každoročně se i letos koná 30. dubna VELKÝ SLET ČARODĚJNIC.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Jak na to, aniž bychom se zničili
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
JÁ A MOJE ŽENA.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
Jednou se vrátíš.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
DESATERO DO ŽIVOTA.
Volby VY_32_INOVACE_29-12 volební systémy.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
Interpretace neuměleckého textu Prostěsdělovací styl I.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Psychologie štíhlé postavy
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Který se bude konat dne 30 dubna ve na Havraním vrchu.
Christopher Paolini Spisovatel
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Věřím v ŽIVOT VĚČNÝ. 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Jako každoročně se i letos koná 30. dubna VELKÝ SLET ČARODĚJNIC.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Kudy vlastně přišla ta kočka? Václav Honzík, František Musil, Karel Šimánek Fyzikální seminář – zimní semestr
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
POZDRAV KAPITÁNA MUDr. Jiří Běhounek, předseda Regionální rady Jihovýchod a hejtman Kraje Vysočina.
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Kojetice u Prahy Jaroslava Doktorová. Od roku 2010 žiji v rodinném domku v Kojeticích u Prahy.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Žákovský parlament – I. stupeň
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Immanuel Kant Kritik čistého rozumu.
Halloween … aneb večer plný duchů Večer plný duchů začíná… … návštěvou kata Midláře, který dětem strach nahnat dokáže!
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Anotace: Dědeček vypráví své vnučce Popletenou pohádku. Děti jistě
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Milí spolupracovníci a spolupracovnice,
statutárního města Ostravy
POZVÁNKA NA SLET.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
P O Z V Á N K A NA NÁŠ CELOSTÁTNÍ SLET TAK LETÍME…
P O Z V Á N K A NA NÁŠ CELOSTÁTNÍ SLET TAK LETÍME…
Transkript prezentace:

Který se bude konat dne 30 dubna ve na Umrlčím vrchu

Program sletu: 1.Zahájení a schválení programu 2.Zpráva za uplynulé období 3.Volba předsedkyně Federace čarodějnic ČR 4.Hašteření 5.Závěr 6.Volná zábava, rej, tombola

Volba předsedkyně FČČR Představujeme Vám naše kandidátky, které se ucházejí o tento post:

Jako první ze dvou kandidátek je čarodějnice Jarmilka Smrdutá Která je známá nejen svým příjemným zápachem, ale také excelentním krkáním. Samozřejmě náš obdiv zasluhuje především za znalost přemnohých čar a kouzel. Většina z Vás jistě bude poukazovat na její poslední causu „Perníková chaloupka“. Ovšem vzpomeňte si, s jakou bravurností se z této sračky dostala. Nutno podotknout, že se již o tom dále nepsalo…

Ta je proslavena svou sečtělostí a velkou sbírkou kouzelnických knih. Přestože je Miluška knihomol, dokáže se občas i odvázat. Kdo jste byl na posledním mimořádném sletu, jistě nezapomenete na její fantastický rej s koštětem ve stylu rapu. No a kdo by si nepřipomněl její kouzelný chrochtavý smích? Ještě se musím zmínit, že Miluška má tendenci kandidovat i do parlamentu ČR. Jako druhá se nám představuje ježibaba Miluška Hnilobná

Pečlivě a dlouho jsme vybírali, co vložit do tomboly. Myslím, že jsme měli šťastný pařát a doufáme, že případné výherkyně budou ukrutně spokojeny. Co tedy můžete vyhrát? Tombola

1 CENA Nádhernou singl vilku, která je postavena na mýtince v hlubokém černém lese, nedaleko vřesoviště a osmé brány do pekel. Pokud výherkyni nebude klidné prostředí vyhovovat, může samozřejmě s domkem odcupitat na jiné vhodnější místečko…

2 CENA Kterou tři výherkyně jistě ocení. Jedná se totiž o důležitou součást pro Vaši příjemně zatuchlou ložnici…

3 CENA V tombole můžete vyhrát i náhradní díl pro Vaši „káru“. Buď v novějším provedení, nebo ve starším.

CENA ÚTĚCHY ANO! Máme pro Vás nachystanou i tuto cenu a opět jsou to, Vámi tak velmi oblíbené, barbienky!!!

Toť vše, milé přítelkyně. Věřím, že Vás tato pozvánka upoutala bohatostí programu a že se Vám letošní VELKÝ SLET nebude zdát tak fádní jako loňský. Pokud se ještě některá z Vás rozhodne kandidovat na předsedkyni FČČR, tak mi to sdělte nejpozději do Se smrdutým pozdravem se fčil :-) s Vámi loučí Váš Lucius Humus Poeta Tajemník vnitřnostních záležitostí FČČR

Řekl jsem TOŤ NE? VŠE!