Newsletter Leden 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Inovace výuky CAD na naší škole
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
specialista na firemní květinový servis
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Rekvalifikační zařízení: Mgr. Zbyněk Rybka
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Mapa zájmu - plány.
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
„VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ „KARTA HOSTA“. „VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ - 8 vzdělávacích kurzů - prezenční a distanční forma studia (e- learning)
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Zaostřeno na život v metropoli… 1 PragMoon. Co je to PragMoon? 2 Nový PragMoon je poutavý širokospektrý kulturní průvodce Prahou a vším, co metropole.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Firemní kultura - změna motivační strategie
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Kavárna PředMěstí Sociální podnik. Koncept Výjimečný interiér – měšťanský dům v centru města Regionální produkty Sociální podnik Ten podnik žije! Skvělý.
FRANCIE Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Úvod Proč studovat informatiku?
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Zdravá škola.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Naučíme vás komunikovat ?!
Úvod Proč studovat informatiku?
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
ŽĎAS PRO STUDENTY.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
Transkript prezentace:

Newsletter Leden 2014

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Úvod Vážené klientky, vážení klienti, Vítejte u nového newsletteru shrnujícího rok 2013. Rádi byste se zdokonalili v cizích jazycích, zašli na zajímavou divadelní hru nebo si odpočinuli během masáže? Z naší nabídky si jistě vyberete! Věříme, že vám tento newsletter pomůže zorientovat se v naší nabídce a najít ten správný benefit. Také se s námi můžete podělit o vaše přání a tipy na info@cafeteriasystems.cz www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Kam vyrazit? www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Penzion Nebespán na Šumavě Dovolená s dětmi v ČR v nově zrekonstruovaném Centru volného času v Kašperských Horách na Šumavě. Budete se bavit i relaxovat. Komfortní ubytování s dětskou hernou, dětským hřištěm a skvělou kavárnou. Dovolená s dětmi a kreativním animačním programem pro děti od 3 let! ubytování s dětmi již od 400 Kreditů na noc http://www.cafeteriasystems.cz/penzion-nebespan-na-sumave-b2586/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Romantické pobyty od firmy ADROP Dopřejte si se svou milovanou osobou nezapomenutelné chvíle společného klidu a pohody. Ať už máte rádi svůj klid a relaxaci, nebo hledáte aktivní formu odpočinku, z našich romantických zážitků si vybere opravdu každý. http://www.cafeteriasystems.cz/romanticke-pobyty-od-firmy-adrop-b309/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Exkluzivní FAM TRIP nabídka na stránkách Cafeteria systems: Otestujte s námi výjimečnost, luxus a naprosto výjimečnou kvalitu servisu posádky lodi a hotelového managementu a seznamte se s atmosférou a espritem říčních plaveb. V průběhu sezóny jsou plavby doprovázeny návštěvou historických pobřežních měst nebo jsou doplněny zážitkovými programy (např. gastronomie, golf nebo vinařství). nabídka na stránkách Cafeteria systems: Dunaj (16.4.), Rýn (28.6.), Jižní Francie (30.8) www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Vzdělávací kurzy www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Konfucius – kurzy pro zaměstnance Jsme akreditovaná vzdělávací instituce KONFUCIUS. Vytváříme, zdokonalujeme a realizujeme funkční technologie, kdy za pomoci firemních tréninků, kurzů, otevřených seminářů a především dlouhodobých zkušeností nejen učíme znalostem a dovednostem, ale především měníme postoje Vašich zaměstnanců směrem k rozvoji Vaší konkurence schopnosti a dobrému klimatu uvnitř Vaší firmy. Konkrétní semináře jsou rozděleny do několika kategorií, například finance, marketing nebo management, ale i psychologie a filosofie. semináře od 1 250 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/finance-kupon-na-vzdelani-b2465/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Jazykové kurzy Slůně Slůně - svět jazyků je přední česká jazyková škola a překladatelská agentura. Působí na trhu jazykových služeb od roku 1998, a to na celém území České republiky, s kamennými pobočkami v Ostravě, Brně, Praze, Plzni a Hradci Králové.  Z nabídky jazykových kurzů různé pokročilosti a v šesti jazycích (angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a ruština) si jistě vyberete, ať už máte zájem o individuální, nebo o skupinový kurz. kurzy od 2 999 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/anglictina-skupinovy-kurz-vneste-jazyk-do-zivota-s-originalnimi--b2657/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Doučování dětí - Agentura Hermés Agentura Hermés zajišťuje doučování žáků od základní školy až po vysokoškolskou látku. Kurzy v celé ČR, od cizích jazyků, přes matematiku, fyziku, český jazyk, až po doučování technického kreslení, strojírenských technologií nebo deskriptivní geometrie. Do týdne od vašeho požadavku Vám rádi zajistíme zkušební lekci – neplatíte nic předem, pokud nebudete spokojeni, tak je první lekce zdarma a zajistíme Vám jiného lektora. deset 60 minutových lekcí: 2 800 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/doucovani-deti-agentura-hermes-b2613/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Latino Mix pro ženy - začátečnice Taneční hodina určená pouze pro ženy. Naučíme se kroky a taneční variace latino tanců jako salsa, merengue, samba, reggaeton apod., rozhýbeme tělo a naučíme se, jak se správně pohybovat v temperamentních latino rytmech. Na konci hodiny se budeme věnovat také stretchingu a posilování. Začneme od základů, nejsou potřeba předešlé taneční zkušenosti. cena kurzu: 1 200 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/latino-mix-pro-zeny-zacatecnice-b2428/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Relaxace www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

7 důvodů, proč přijít na masáž do Studia Světélko: Studio světélko slabozrací a nevidomí maséři Masáže ve Studiu Světélko provádějí pouze slabozrací a nevidomí maséři, kteří mají pro tento druh činnosti nadprůměrné dispozice. Přijďte se přesvědčit sami. Těšíme se na Vás. 7 důvodů, proč přijít na masáž do Studia Světélko: poctivé masáže od zrakově handicapovaných masérů s výjimečným citem v rukou pouze maséři s nadstandardní kvalifikací a praxí příjemné prostředí a maximální soukromí - u nás se nemusíte stydět pohodlný online objednávkový systém prospějete svému zdraví a pomůžete druhým kvalitní hypoalergenní oleje příznivé ceny www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Rašelinový zábal zad + klasická masáž, 50 minut: 490 Kreditů Studio světélko slabozrací a nevidomí maséři Typy masáží: Klasická Lymfatická Lávové kameny Reflexní chodidel Relaxační Reflexní zad a šíje Měkké techniky Rašelinový zábal zad Rašelinový zábal zad + klasická masáž, 50 minut: 490 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/raselinovy-zabal-zad-klasicka-masaz-studio-svetelko-b2647/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

60 minutová relaxační kůra: 590 Kreditů Koupel – Garra rybky   Zveme Vás do příjemného prostředí prvního českého salonu v České republice s péčí o nohy, ale i ruce, obličej a celé tělo zázračnými rybičkami Garra Rufa. Jsme první samostatný salon s těmito službami a zároveň první registrovaný Krajskou hygienickou stanicí. Máme několikaleté zkušenosti a podáváme tak námi ověřené odborné informace. Jako firma spolupracujeme s odborníky v oboru akvaristiky a tím garantujeme zdraví i původ a kvalitu ryb. Poskytujeme 100% hygienu! 60 minutová relaxační kůra: 590 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/garra-rybky-cele-telo-60-minut-b2431/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Potápění – ochutnávkový ponor Máte zájem o aktivnější relaxaci? Zkuste si rekreační potápění, přímo v Praze! Ukázkový ponor probíhá v bazénu na pražském Výstavišti, ale je možné objednat si jej také na jiné místo, pokud je dostatečný počet zájemců. Jedná se o lekci složenou ze dvou částí - základní teorie potápění a samotného ponoru s instruktorem. Akci zajišťuje klub QUAMARINE Bohemia http://aquamarine.cz/ cena: 500 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/potapeni-ochutnavkovy-ponor-b152/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz Kultura www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Divadlo na Zábradlí - 2 vstupenky Divadlo Na zábradlí se v současnosti zaměřuje na uvádění her v českých nebo světových premiérách. Vyhledáváme hry, které mají potenciál rezonovat v současné společnosti. Chceme tak podporovat samostatné a kritické myšlení. Přesto nejsme divadlem pro intelektuály, ale divadlem pro všechny, kteří jsou otevřeni novým podnětům. cena: 500 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/divadlo-na-zabradli-2-vstupenky-b1584/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Vstupenka do Divadla Kámen Divadlo Kámen je nezávislá pražská divadelní skupina s originální poetikou. Jeho specialitou je moderní činohra kombinovaná s fyzickým divadlem, různými formami improvizace a minimalistickými postupy. Studio Divadla Kámen: komorní divadelní studio pro 50 diváků, 300 m od metra a tramvaje Invalidovna, snadné parkování, příjemná neformální atmosféra, před a po představení příjemné posezení s příjemným barem. cena: 80 - 180 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/vstupenka-do-divadla-kamen-b2584/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

Roční předplatné časopisu F.O.O.D. V časopise F.O.O.D. se dozvíte základní informace i zajímavosti ze světa vysoké gastronomie, na druhé straně nahlédnete profesionálům pod pokličku u nich doma. cena: 408 Kreditů http://www.cafeteriasystems.cz/f-o-o-d-rocni-predplatne-b1814/ www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz

www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz E-Benefit Zveme vás také k nákupu do našeho e-shopu E-benefit.cz, kde nově najdete sekci cestovní potřeby a elektronika a příslušenství. Nákup nových produktů můžete libovolně kombinovat s našimi stálicemi: parfémy, kosmetikou, kuchyňskými potřebami, kontaktními čočkami a zajímavou nabídkou knižních a CD/DVD titulů. Celou naši nabídku najdete na http://www.e-benefit.cz www.cafeteriasystems.cz info@cafeteriasystems.cz