Porovnání výsledků před a po aplikaci EFT na přístroji InteraDiaCor

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s implementací zdravotnických asistentů v provozu
Advertisements

ÚNAVA A ZOTAVENÍ.
Statistické testy z náhodného výběru vyvozuji závěry ohledně základního souboru často potřebuji porovnat dva výběry mezi sebou, porovnat průměr náhodného.
FÁZE OBLOUKU.
Jak přežít sezení u počítače?
Žena a sport Mgr. Lukáš Cipryan.
NEINVAZIVNÍ, BEZBOLESTNÝ, EFFEKTIVNÍ REDUKCE LOKÁLNÍHO TUKU A OBVODU BODY CONTOURING BEZ CHIRURGIE BEZ DOBY NA ZOTAVENÍ.
Porovnání hodnotících škál bolesti v závislosti na kognitivní funkci
Radioterapie-využití v medicíně i aktuální protonové urychlovače
Buňka základní stavební a funkční jednotka organismů funkce buňky:
F e r r i t i n. Každý, ať už vrcholový či výkonnostní sportovec, by si měl nechat pravidelně ročně (u vrcholového sportovce samozřejmě častěji) nechat.
Vnímání světla Vičánková Barbora 3IT.
Emotional Freedom Techniques prezentace pro sympozium S E B I T Brno
Dřeň nadledvin - katecholaminy
Š I L H Á N Í (strabismus) zraková vada, při které je porušena vzájemná spolupráce obou očí každé oko míří jiným směrem v naprosté většině případů se jedno.
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Funkční magnetická rezonance
Vybrané multivariační techniky
Čidla receptory.
Vendula Smékalová VŠLG
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba grafu Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Člověk v obtížných životních situacích Úvodní přednáška o krizích a jejích souvislostech.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
jméno autora Mgr.Eva Truxová název projektu
M1: LESNICKÁ BOTANIKA SINICE
RŮST OBYVATELSTVA NA ZEMI
Reakce a adaptace oběhového systému na zátěž
Colour a picture Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
DIABETES MELLITUS dětská cukrovka
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Smyslové orgány. Smyslová ústrojí (čidla) obsahují smyslové buňky (receptory) Receptory: - z vnějšího prostředí - z vnitřních orgánů - z pohybové soustavy.
ERGONOMICKÉ ZÁSADY PRO PODMÍNKY SPRÁVNÉHO VIDĚNÍ
Poděkování: Tato experimentální úloha vznikla za podpory Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu: „Modernizace výukových postupů a zvýšení.
ANTARKTIDA.
Rozdíl čtverců.
Oční vady Milan Suchý X33BMI.
Metabolizmus vody a elektrolytů 1. Fyziologie a obecná patofyziologie Kompartmenty tělesných tekutin Regulace volumu a tonicity (osmolality) Kombinace.
FYZIOLOGIE BADMINTONU
Klidový membránový potenciál
MECHANORECEPTORY 2. února 2013 VY_32_INOVACE_110202
Endometrióza Eva Zemčíková
Testování hypotéz Testování hypotéz o rozdílu průměrů  t-test pro nezávislé výběry  t-test pro závislé výběry.
Plavání ve zdravotně orientovaných pohybových programech Lekce č. 27 Irena Čechovská, červen 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Ontogenetický vývoj. cílová skupina: střední školy anotace : charakteristické znaky období mladšího školního věku klíčová slova : školní práce, bisexuální.
KARDiVAR metodika VSR Co se vlastně měří? Jak naše tělo zajišťuje vnitřní prostředí pro harmonickou dělbu práce orgánů až po jednotlivé buňky ? Jaké má.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_17_HMAT TÉMA: SMYSLOVÁ SOUSTAVA.
jen pro vnitřní potřebu
Závodní chůze: práce paží 1
5. Kinematika – vyjádření neznámé ze vzorce, práce s grafy
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
VY_32_INOVACE_07_Rostlinná buňka
Rastrová grafika Základní termíny – prezentace barev, barevné modely.
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_5.ročník_ 01_Soustava opěrná a pohybová
Co všechno už víte o fotosyntéze?
Barevné modely Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Neurofyziologie a pohybový systém 8.seminář
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
Anaerobní práh.
Glomerulonefritis.
Testovací prezentace pro účely odladění šablony
Příklady použití, doporučená nastavení
MUDr. Pavel Stodůlka,Ph.D.
Příklady použití, doporučená nastavení
ZEMĚTŘESENÍ.
AVL a B-stromy cvičení Radek Mařík.
Příklady použití, doporučená nastavení
Změna oboru hodnot u funkcí sin x a cos x
Transkript prezentace:

Porovnání výsledků před a po aplikaci EFT na přístroji InteraDiaCor

Výsledek aplikace EFT zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová KLIENTKA: žena 62 let PREZENTUJÍCÍ se problém: Bolesti pohybového ústrojí, zvláště předloktí levé ruky. Nemohla v této ruce nic nosit, opřít se o ní, viditelné červené místo na předloktí. Změření na přístroji Intera DiaCor před zahájením terapie Terapie EFT: bolest levé ruky, levého předloktí (intenzita na stupnici 0 - 10 na úrovni 9). Během terapie - bolest levé ruky postupně menší, ale přešla na pravou ruku, poté do obou nohou, do zad, a opět se vrátila do levé ruky. V procesu ťukání jsme použily EFT techniku ´Dostižení bolesti´ a pracovaly postupně na všech aspektech v průběhu přemisťování bolesti. Sezení skončeno s intenzitou, na stupnici - bolest levého předloktí na úrovni 2, pravá ruka a obě nohy 0. Přeměření na přístroji Intera DiaCor - viditelný rozdíl zvláště u levé ruky a také m.j. po sezení EFT hodnotné zlepšení funkce srdce! www.eft-ahc.cz

Čtení grafů přístroje Intera DiaCor terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová Modrá čára grafu = stav receptorů (zjednodušeně - fungování o r g á n u ) Černá čára = membránový potenciál (zjednodušeně - fungování b u ň k y ) Nachází-li se čára převážně v sektoru následující barvy: Zelená barva = orgán či buňka orgánu pracuje v normě (normální funkční hladina energie) Červená barva = orgán či buňka je v akutním stavu (zánět, spazmus, stres….) Modrá barva = chronický stav, nedostatek energie, snížená hladina imunity Cílem je, aby se oba ukazatele (modrá a černá čára) nacházely v sektoru zelené barvy. www.eft-ahc.cz

Výsledek aplikace EFT ´před a po´ sezení zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor – obr. 1) terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová www.eft-ahc.cz

Výsledek aplikace EFT ´před a po´ sezení zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor – obr. 2) terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová www.eft-ahc.cz

Výsledek aplikace EFT ´před a po´ sezení zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor – obr. 3) terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová www.eft-ahc.cz

Výsledek aplikace EFT ´před a po´ sezení zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor – obr. 4) terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová www.eft-ahc.cz

Výsledek aplikace EFT ´před a po´ sezení zaznamenaný na přístroji Intera DiaCor – obr. 5) terapeut EFT Adv. Eva Pospíšilová www.eft-ahc.cz