Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Advertisements

PKML.
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Váš partner nejen pro expresní dopravu
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Pojištění firemní flotily
Výkonové zpoplatnění v ČR aktuální stav
ZAHRADY HANYZ s.r.o.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Závěry zahraničního výzkumu Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
PŘEVOZY DO A ZE ZAHRANIČÍ Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.
Dynamické rozvozní úlohy
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Asistivní technologie a asistivní život ATIS workshop , Praha Mgr. Filip Novotný Odbor sociálních služeb a sociální práce Ministerstvo práce.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Zábavná matematika.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Farní charita Prachatice
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Zdeněk Binar Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
PREZENTACE ORGANIZACE
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Služby letecké dopravy
Ing. Helena Beránková Oddělení územního plánování a hluku Odbor hygieny obecné a komunální Telefon: Na Bělidle 7,
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Povinnosti průvodce CR při vzniku mimořádných situací
Transkript prezentace:

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Prezentace společnosti Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.

Nejsme, ani nechceme být klasickou obchodní společností, nýbrž opravdovou službou, která nejen zařídí a vykoná vše potřebné, mnohdy i nad rámec smluvených služeb, a udělá všechno proto, aby pomohla překonat svým klientům chvíle z nejtěžších. kolektiv pracovníků

OBSAH Historie společnosti Mezinárodní převozy Thanatopraxe Služby Vozový park Kolektiv pohřebního ústavu Certifikáty Kontakty

01 HISTORIE Firma byla založena 18. 4. 1991 pod názvem Zprostředkovatelská služba Hana Bíbová a spol. Kraslice. Je členem Sdružení pohřebnictví v ČR od roku 1991. V roce 2007 se naše firma transformovala na společnost s ručením omezeným.

02 MEZINÁRODNÍ PŘEVOZY Mezinárodní převozy zajišťuje společnost pohřebními vozy (v Evropě včetně asijské části Turecka) nebo letadly (kdekoli celosvětově). Transporty zesnulých zajišťuje společnost jak z České republiky, tak i ze zahraničí do České republiky. Je-li potřebný převoz zesnulých a jiné služby, mohou se zájemci obrátit na naši společnost. Vyřizujeme současně všechny nutné dokumenty a povolení pro transport a také pro pohřbení. Kontakt na tlumočníka: Petr Steinmüller Tel.:(+420) 731 006 190 petr@excelentt.com skype: lx_petr

03 THANATOPRAXE Cílem thanatopraktického ošetření zemřelých je jejich pietní úprava pro smuteční obřady – pro vystavení, zabránění rozkladným procesům na časově určené období, kosmetická úprava a důsledná ochrana lidského zdraví pracovníků v pohřebnictví, pozůstalých a dalších rodinných příslušníků. Další – avšak neméně důležitou úlohou je náprava estetických i hygienických závad těl zemřelých, způsobených dopravní nehodou, apod. Cílem pohřebního ústavu je podílet se na kvalitním rozvoji oboru. Spolupracujeme s ostatními podnikatelskými subjekty.

04 SLUŽBY V rámci našich služeb  vyřizujeme veškeré formality  spojené s převozem, či pohřbem. mezinárodní přeprava zesnulých zajištění dechové hudby, civilního řečníka automobilová kopání hrobů železniční hřbitovní služby letecká tisk parte a celá řada dalších souvisejících činností květinová smuteční vazba hudební reprodukce

05 SLUŽBY Hlavní náplní služeb našeho pohřebního ústavu je pomoc pozůstalým při vyrovnání se se ztrátou jejich nejbližších. Zaměstnanecký kodex zaručuje citlivý a ohleduplný přístup ke klientům a splnění všech přání a představ týkajících se rozloučení se zesnulým.

06 SLUŽBY Každý z nás má nárok na důstojný odchod, ne každý je však v takové finanční situaci, aby mohl uhradit náklady spojené s rozloučením, které by odpovídalo jeho představám. Nabízíme několik variant rozloučení se zesnulým: zpopelnění bez obřadu kremace - zpopelnění s obřadem uložení zesnulého do hrobu či hrobky uložení ostatků zesnulého na vsypové loučce   

07 SLUŽBY Součástí služeb je také nabídka: smuteční vazby památečních slz ve skleněném dekoračním provedení

08 SLUŽBY Součástí služeb je také nabídka: otisku prstu zesnulého ze zlata nebo stříbra ozdobných obalů pro urny

09 SLUŽBY Součástí služeb je také nabídka: rakví pro uložení zesnulého do hrobu či hrobky nebo ke kremaci tvorby smutečních oznámení na místě sjednání pohřbu zařízení všech formalit se zainteresovanými úřady prodej hřbitovních doplňků

10 Vozový park Naším cílem je poskytovat  služby na vysoké profesionální úrovni s důrazem na osobní, lidský a citlivý přístup ke klientům.

11 Vozový park Vozy slouží ke smutečním obřadům a průvodům, pro mezinárodní a místní převozy zesnulých. 

12 Vozový park Vozy slouží ke smutečním obřadům a průvodům, pro mezinárodní a místní převozy zesnulých. 

KOLEKTIV POHŘEBNÍHO ÚSTAVU 13 KOLEKTIV POHŘEBNÍHO ÚSTAVU Jednatelky Obstaravatelky Hana Bíbová Valérie Bíbová Marie Himlová Michaela Czemerysová Žofie Rajchrtová Marta Skolilová

KOLEKTIV POHŘEBNÍHO ÚSTAVU 14 KOLEKTIV POHŘEBNÍHO ÚSTAVU Řidiči, řečníci Petr Havel Stanislav Koktavý Václav Potenec Oldřich Sedláček Zdeněk Šimůnek Zahraniční oddělení Kateřina Scholzová Petr Steinmüller

15 Certifikáty Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. byl v roce 2006, 2008, 2010 a 2013 ohodnocen znakem kvality, který za vysokou úroveň služeb a profesionální přístup v oboru pohřebnictví propůjčuje Sdružení Pohřebnictví ČR, a nadále drží své standardy, jež jsou zlepšovány ke spokojenosti klientů.

16 Certifikáty

17 Certifikáty

Sídlo společnosti a kancelář Sokolov 18 Zavolejte nám ZDARMA: 800 100 670 Kontakty Sídlo společnosti a kancelář Sokolov Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. K. H. Borovského 1020 (naproti nábytku Jamall - bývalé Vojenské správě) 356 01 Sokolov Telefon: (+420) 352 604 049 Fax: (+420) 352 624 922 GPS souřadnice: 50°10'44.081"N 12°39'2.969"E email: info@excelentt.cz IČ: 27969649 Otevírací doba: Po - Pá 8:00 - 15:30 DIČ: CZ27969649 Tlumočník (AJ a NJ): Petr Steinmüller (+420) 731 006 190 petr@excelentt.com skype: lx_petr Po pracovní době: (+420) 777 263 232

19 800 100 670 Kontakty Zavolejte nám ZDARMA: Sokolov Chodov Kancelář (nad cukrárnou) Staré náměstí 32 356 01 Sokolov Kancelář (v areálu fary) Náměstí míru 38 357 35 Chodov GPS souřadnice: 50°10'51.88"N 12°38'21.086"E GPS souřadnice: 50°14'23.905"N 12°44'56.984"E Otevírací doba: Po - Pá 8:00 - 15:30 Otevírací doba: Po - Pá 8:00 - 15:00 Po pracovní době: (+420) 777 663 922 Telefon: (+420) 352 604 488 Telefon: (+420) 352 665 363 (+420) 728 549 151 Fax: (+420) 352 625 380

20 800 100 670 Kontakty Zavolejte nám ZDARMA: Kraslice Kynšperk Kancelář (v areálu hřbitova) Hřbitovní 800 358 01 Kraslice Kancelář (v areálu hřbitova) Chebská 10 357 51 Kynšperk GPS souřadnice: 50°19'25.623"N 12°30'43.73"E GPS souřadnice: 50°6'49.79"N 12°31'46.6"E Otevírací doba: Po - Pá 8:00 - 14:30 Otevírací doba: na Vaše zavolání (+420) 777 663 922 Po pracovní době: (+420) 777 143 489 Telefon: (+420) 352 696 727 (+420) 777 312 960 info@excelentt.cz www.excelentt.cz

21 800 100 670 www.excelentt.cz Kontakty Navštivte nás také na: Zavolejte nám ZDARMA: 800 100 670

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Děkujeme za Vaši pozornost a Váš čas věnovaný sledování této prezentace. kolektiv pracovníků Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.