Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Možnosti podpory z Národního programu podpory cestovního ruchu
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.

Petr PECHA MAS RÝMAŘOVSKO, o.p.s. Manažer MAS Ing. Nikola Velebná
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Prezentace turistické oblasti
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Moderní cyklistická doprava
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Webová propagační část RTIS - inspirativní průvodce.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
2. setkání pracovní skupiny projektu Destinační management turistických lokalit Hranicko a Dolina Małej Panwi Michaela Randáčková Hranická rozvojová agentura,
Pardubický kraj. Pardubický kraj Pozice na mapě.
Člověk a příroda Zeměpis Česká republika Cestování po Česku – Pardubický kraj (orientace na mapě) VY_32_INOVACE_19 Sada 5 Základní škola T. G. Masaryka,
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od do princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na.
Turistické mapy Klad listů pro území Karlovarského kraje.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
AŠ „nejen město z křížovek“ zpracovatel: Skupina 6.
Zažijte autentický jihočeský venkov
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Společnost pro destinační management Broumovska o. p. s.
turistická oblast v srdci Čech
Značka „Českosaské Švýcarsko
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu

Nové služby v Informačním centru Průvodcovské služby po městě několik variant pro různé skupiny návštěvníků Chrudim historická – také v angličtině a němčině Chrudim zábavnou formou (vhodná pro dětské kolektivy) Modrá osa – přírodovědně zaměřená vycházka podél revitalizovaného vodního náhonu Půjčovna audioprůvodců v MP3 česká, anglická a německá verze E-shop na www.chrudimsky.navstevnik.cz Vypalování fotografií na CD, kopírování, fax

Využití moderních informačních technologií možnost komunikace přes Skype s informačním centrem – navstevnik.cz ONIF – online spojení s IC přímo z našich webových stránek (www.chrudimsky.navstevnik – ikona v levém sloupci) možnost sdílení informací na obrazovce během vedení videohovoru

Informační stránky Chrudimi na facebooku

Využití moderních informačních technologií Informační kiosek s přístupem na internet na Resselově náměstí možno získat informace v době zavření Informačního centra na obrazovku (spořič) vkládány pozvánky na aktuální kulturní akce součástí také BlueInfo posílání informací o Chrudimi a aktuálním kulturním dění v Chrudimi do mobilů zájemců přes bluetooth

Nové produkty a služby pro turisty Cyklotrasy „Z Chrudimi do Železných hor“ 7 tras různých obtížností pro různé skupiny návštěvníků (Podhůra, Heřmanův Městec, Nasavrky, Seč…) tištěný průvodce s mapou, zatím bez jednotného značení v terénu trasy vedeny převážně po polních a lesních cestách, aby se omezil kontakt s automobilovou dopravou

Nové produkty a služby pro turisty Cyklopůjčovna ČD na hlavním nádraží v Chrudimi společný projekt ČD, Pardubického kraje, Chrudimi a Hlinska 9 horských kol, z toho 3 dětská ke každé výpůjčce tištěný průvodce s mapou po cyklotrasách „Z Chrudimi do Železných hor“ zdarma kola možno vrátit také v Pardubicích, Slatiňanech, Žďárci u Skutče a Hlinsku

Propagace, marketingové aktivity Městské turistické novin na letní sezónu distribuce po vybraných subjektech v okolí a ČR (informační centra, muzea atd.) Stojany na propagační materiály na nádražích ČD v Chrudimi, Pardubicích a České Třebové turistické noviny, turistická nabídka na sezónu, pozvánky na aktuální akce v Chrudimi a na Chrudimsku-Hlinecku)

Nová ucelená řada propagačních materiálů o městě a jeho okolí v jednotném designu – k dispozici u vchodu včetně krabice Budeme rádi, když si každý jednu krabici odvezete a umístíte ve vašem zařízení.