Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Matematická analýza Lineární algebra Diferenciální rovnice
Advertisements

Co je to Nulový bod? Druhy Nulových Bodů Jak s nimi pracovat?
Akutní bolest - bolesti
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 2. POLOLETÍ - OTÁZKY
JAK CVIČIT S „H“ VIBRACÍ PRO OVLIVNĚNÍ DNA? Praktické rady pro cvičení s FOS=FOP.
Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření.
Tepelné záření (Učebnice strana 68 – 69)
SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?
Slovoživota Únor 2010 „Já jsem dveře. Kdo vejde skrze mě, bude zachráněn; bude moci vcházet i vycházet a najde pastvu.“ (Jan 10,9)
Rozhodněte o její pohyblivosti (určete počet stupňů volnosti).
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Fakulta životního prostředí Katedra informatiky a geoinformatiky Přednáška 04 Limity funkcí Matematika II. KIG / 1MAT2.
Základní umělecká škola Sologubova 9/A, Ostrava – Zábřeh, příspěvková organizace Studijní zaměření: Výtvarný obor Návrh textu ŠVP.
Proč je důležité studovat Principy
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu.
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Zatmění slunce Sluneční zatmění může vzniknout jen jestliže je Měsíc v novu.Proč ale nevzniká při každém novu?Je to tím,že rovina dráhy Měsíce není totožná.
Světlo.
1. Přemohl Ježíš smrti noc, | z hrobu vstal na úsvitu. | Jeho je sláva čest i moc | a on nám kráčí na pomoc, | na pomoc svému lidu.
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Když na rozhraní dvou prostředí dopadají dva paprsky různých barev (např. červený a fialový) pod stejnými úhly dopadu, budou úhly lomu obou paprsků různé.
Barva Jak vybrat barvy.
BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu Božího, všechno ostatní bude pokroucené.
Komunikační dovednosti
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vypracoval: Karel Koudela
Hopfieldova asociativní paměť. Topologie sítě 1 vrstva zároveň vstupní i výstupní mezi neurony existují všechny spoje (kromě smyček)
Vývoj hvězd, Supernovy, černé díry
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Rozklad světla optickým hranolem, barvy
EPSON … vždy skvělý obraz. … v projektorech č. 1 na světě !!! č. 1 v Evropě !!!
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
VESMÍR A HVĚZDY.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
ZVUKY A TÓNY VLASTNOSTI TÓNŮ.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Měsíc Iva Ouhelová.
Souhvězdí.
Vzdálenost bodu od roviny
Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Atmosféra Země a její složení
SOCIÁLNÍ KOMUNIKACE KAPITOLA 10. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
1. Radostně uctíváme, Bože, jenž jsi lásky Pán, jako květ se otvíráme tobě, kterýs blízko nám.Rozptyl mraky hříchu, smutku, pochyb tmy nás pozbavuj. Dárce.
Fyzika a chemie společně CZ/FMP/17B/0456 SOUBOR VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ FYZIKA + CHEMIE ZŠ A MŠ KAŠAVA ZŠ A MŠ CEROVÁ.
Vlasy VY_32_INOVACE_5A_20 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 1 Člověk a jeho svět Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny.
MEDITACE HC /P. KONCENTRACE → MEDITACE Koncentrace – DHARANA – soustředění mysli na vnější, nebo vnitřní objekt Umění se úplně ponořit do toho, co právě.
Vytápění Tepelná pohoda. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Základy tvorby www stránky v HTML kódu. © Mgr. Petr Loskot, leden Časopis PPK Časopis PC World.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Bc. František Vlasák, DiS. Název materiálu: VY_52_INOVACE_F.7.Vl.16_Světelné_jevy.
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 7. ročníku. Slouží k stručnému zopakování naučeného učiva o vlastnostech světle a k naučení nového učiva. Žák pochopí.
Tato prezentace byla vytvořena
náboženství staré Číny a Japonska
Rastrová grafika Základní termíny – prezentace barev, barevné modely.
Měsíc a jeho podoby.
Učíme se od přírody Obr. : wikimedia
Zákon odrazu světla, Zobrazení na rovinném zrcadle
Mgr. Radka Pospíchalová
Sebepoznání a sebepojetí
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Zobrazení předmětu rovinným zrcadlem Vypracoval: Lukáš Karlík
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Osobnost člověka z hlediska sociální psychologie
Psychologické působení barev
Fyzika – Zvuk.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
Transkript prezentace:

Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího, který je nekonečný a je obrazem absolutna…

Vyslovením písmene „L“ v barvě tmavě olivově zelená, v intonaci „F-tónu“ s pocitem lehkosti a vědomím, aktivujeme příslušnou třídimenzionální vibraci s kterou můžeme tvořit v příslušné úrovni, rovině, těle či sféře nebo SVV DNA

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: AKÁŠI - ÉTERU Zde máme dosáhnout Vědomí Nejvyšších božských ctností

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: MENTÁLU Zde máme dosáhnout Schopnost pojmout duchovně pravou pozorovatelnou morálku (vše je dobré!) Schopnost vyvolat Osvícení vedoucí k hranicím svatosti)…

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: ASTRÁLU Schopnost poznat a dokonale ovládat magickou rovnováhu ve vztahu k povaze člověka Schopnost zduchovnit astrální tělo natolik, že bude za jedno s Božskými ctnostmi Schopnost a dosažení pochopení tajemství astrální neviditelnosti Dosažení schopnosti být pánem astrálního světla Schopnost dosažení astrální nesmrtelnosti (tělo je nehmatné a nepodléhá živlům)

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: HHS Dosažení schopnosti stát se pánem své vlivní životní síly Schopnost nabíjet fluidické kondenzátory pro léčebné účely

JAK CVIČIT ….?! a) Přejdeme do Vědomí NB v NB (V-NB v NB) a zpřítomníme si tento NB - „Mé normální Vědomí-Já spoj mne s V-IST!“ - „V-IST spoj mne s V-NB v NB!“ - „ V-NB v NB zpřítomni mi NB v NB!“ b) Ve V-NB v NB vyslovíme symbol = písmeno „L“ nejprve jako fonetické písmeno a pak si k němu imaginujeme příslušnou barvu, to je tmavě olivově zelená, takže naplní celý nekonečný prostor NB. Imaginujeme tak silně, že bychom měli cítit teplo a van horkého vzduchu. Při fonetickém vyslovování symbolu, můžeme se pokoušet vyslovovat toto písmeno v příslušném tónu, tedy F-tónu. Poznámka: při cvičení, bychom měli postupovat tak, že nejprve se zaměříme 1.) na cvičení světelné barevné škály 2.) na příslušnou zvukovou vibraci-tón 3.) na spojení 1.) a 2.) bodu a vyslovení najednou 4.) na procítění a eventuálně imaginaci příslušného pocitu 5.) na spojení činnosti 1.), 2.) a 4.) bodu, tak že v jeden okamžik vyslovení symbolu „F“ nejenže vygenerujeme spojení na moře světla příslušné barvy, ale foneticky zaintonujeme a zároveň prociťujeme příslušný pocit z takto vysloveného symbolu-písmene ve třech vibračních dimenzích. 6.) Když jsme takto schopni příslušné písmeno - symbol vyslovit, měli bychom být schopni ještě toto celé vyslovit s Vědomím akašské analogie pro příslušný symbol-písmeno.

Symbolické zahájení cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů „vyslovením“ nebo „vylitím“ Světla a Lásky v podobě a s parametry Písmene „L“

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „L“ zaplňuje prostor Nulového Bodu a který je nekonečný…

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „H“ zaplňuje dále prostor Nulového Bodu a který je nekonečný a vše-prostupující …

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „L“ svou vlnou naplňuje celý prostor Nulového Bodu a prostupuje postupně vše co si přejeme aby bylo prostoupeno…

„ JÁ JSEM!“ …vše co představuje vibrace písmene „L“… Celý nekonečný prostor NB je zaplněn dynamicky tří-dimenzionální vibrací písmene „L“ a celý prostor kolem vás září = svítí jako tisíce sluncí …, vše je touto vibrací prostoupeno … stali jste se písmenem „L“ pak platí a můžete si říkat: