Co nabízíme ve šk. roce 2010-11 Co nabízíme ve šk. roce 2010-11 Co nabízíme ve šk. roce 2010-11 Co nabízíme ve šk. roce 2010-11MATEMATIKA Kroužek matematických.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Ing. Zdenka Kučerová.
Vysoké mýto.
Úvodní stránka.
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Gymnázium, České Budějovice, Česká 64
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Úvod Proč studovat informatiku?
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
Den otevřených dveří. Informace vedení školy o gymnáziu a přijímacích zkouškách – zde Informace o přípravných kurzech – učebna 26 přízemí.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Komunitní a otevřená škola
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_757.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
Gymnázium Boskovice, příspěvková organizace Palackého náměstí 222/1, Boskovice tel.: tel., fax, záznamník: ředitelka: 516.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Trhové Sviny CZ /0.0/0.0/15_005/
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
MATEMATIKA Radost z uvažování a z chápání je nejkrásnějším darem přírody. Albert Einstein.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Šachy do škol 2016/17.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
KURIKULUM V SOUČASNÉ ŠKOLE
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r
Přírodovědecká fakulta UJEP
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických her Kroužek matematických her Kroužek matematických her Kroužek matematických her Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce TĚLESNÁ VÝCHOVA Úspěchy posledních let Úspěchy posledních let

Pro žáky pátých tříd se opět otvírá příležitost k rozvoji zájmů o matematiku v rámci vzdělávání v matematické třídě Základní školy Struhlovsko. Protože se jedná o třídu výběrovou, je možné pracovat s dětmi vyšším tempem a učivo probírat do větší hloubky na náročnějších příkladech. Žáci si v hodinách zdokonalují nejen svoji mechanickou paměť, ale i logický úsudek a mají možnost se seznámit i s vybraným učivem středních škol, což v budoucnu jistě ocení. Co nabízí matematická třída? o matematické hry zařazené do výuky, školní kroužek zaměřený na tyto hry o matematické soutěže (sudoku, piškvorky, olympiádu, pythagoriádu...) o moderně vybavenou počítačovou učebnu s několika matematickými programy o dva cizí jazyky, informatiku o školu v přírodě, lyžařský výcvik o v 9.ročníku týdenní matematické soustředění před přijímacím řízením o další ročník matematicko-přírodovědně-sportovní soutěže SUPERKLOKAN o zařazování testů z přijímacích zkoušek o kvalitní přípravu k přijímacím zkouškám z matematiky TERMÍN PŘIJÍMACÍCH ZKOUŠEK: středa 14.dubna v www: Telefon:

Kroužek matematických her na ZŠ Struhlovsko Všichni zájemci, kteří se chtějí matematikou bavit, mají možnost přihlásit se do kroužku matematických her, kde se budou v matematice zdokonalovat zábavnou formou pomocí různých karetních a deskových her, hlavolamů, her s kostkou nebo jen s papírem a tužkou. V některých hrách budou pořádány i školní přebory. Hra je přirozeným projevem dětí. Projevují při ní aktivitu, tvořivost, vlastní iniciativu, zaměstnává jejich duševní i tělesné schopnosti a ty dále prohlubuje a rozvíjí. Pomocí her se dají u žáka nejen zdokonalit matematické dovednosti, ale rozvíjí se u nich i kompetence ke komunikaci, sociální kompetence, kompetence k učení a řešení problémů a další.