KDO JSME Rytmus Liberec, o.p.s. je agentura pro podporované zaměstnávání. Podporované zaměstnávání je individuální podpora lidem znevýhodněným na trhu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PKML.
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
Program Pracovní poradenství „Podpora sociální integrace v Bílině a Chomutově“
ww.autismus.cz Představení oddělení Sociální rehabilitace (SR) V Holešovičkách 1A/593, Praha 8, tel., fax: 284 684.
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Charitní pečovatelská služba v novém aneb vstupte prosím... Oblastní charita Kroměříž CHARITNÍ PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Malý Val Kroměříž Tel: 573.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící Online tlumočnická služba pro neslyšící - NONSTOP.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura.
Třídní aktivy Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, tel.:
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Podporované zaměstnávání - metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením III reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován.
S OCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNY SDRUŽENÍ PRÁH. S DRUŽENÍ PRÁH ZŘIZUJE TŘI TIPY DÍLEN : Sociálně terapeutickou dílnu Café Práh Sociálně terapeutickou dílnu.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Spolupráce s o.s.Rytmus a pracovní rehabilitace Karel Doležal.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Eva Brožová Alexandra Bečvářová
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Specifický výzkum v roce 2009 Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D. Katedra podnikové ekonomiky Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci.
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
PREZENTACE ORGANIZACE
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Ing. René Kuchár  Zakládající člen od roku 2001  Člen Výboru APA od roku 2011.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
1 EURES European Employment Services Evropské služby zaměstnanosti
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
S handicapem zpět do zaměstnání
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková Pracovní skupina Specifické oblasti rozvoje (resp.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
Přechodné zaměstnávání příklad dobré praxe z Fokusu Vysočina Pavel Říčan s přispěním Aleny Prýmkové, Dany Javorské, Jany Horákové.
Centrum vzdělanosti Libereckého kraje – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Vedoucí: pí.uč.Milena HavlíčkováLídr: Iveta Reifová Další: Martina Blažková Denisa Rendová Veronika Šulová Barbora Tunová Denisa Křížková Michaela Jílková.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
LIBERECKÝ KRAJ. ZNAK A VLAJKA OBECNĚ  Krajské město: Liberec  Vznik: roku 2000  Okresy: čtyři  Rozloha: km 2  Počet obyvatel:  Hejtman:
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“
Networking v podporovaném zaměstnávání skrze byznys snídaně Markéta Blahetková Pracovní konzultantka Rytmus, o. p. s. – od klienta k občanovi.
Sociální podnikání v Praze
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Ústav vs. Komunitní služba
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
RÚT Frýdek-Místek sociální rehabilitace
Co je program Mládež v akci?
Ústav vs. Komunitní služba
Kontaktní pracoviště v Mostě
Transkript prezentace:

KDO JSME Rytmus Liberec, o.p.s. je agentura pro podporované zaměstnávání. Podporované zaměstnávání je individuální podpora lidem znevýhodněným na trhu práce a jejich (potenciálním) zaměstnavatelům.

KDO ZDE PRACUJE ředitelka organizace 3 pracovní konzultantky pracovní asistentka

KDO JE PRACOVNÍ KONZULTANTKA ? Člověk, který: vám pomůže zjistit na jakou práci se hodíte. bude s Vámi hledat práci. pomůže Vám jednat se zaměstnavatelem.

KDO JE PRACOVNÍ ASISTENTKA ? Člověk, který: Vám pomůže na pracovišti. seznámí Vás s kolegy a prostředím. může Vás doprovázet z práce a do práce.

JSME TU PRO OSOBY: se zdravotním znevýhodněním které CHTĚJÍ PRACOVAT. které potřebují pomoc.

CO VÁS ČEKÁ V RYTMUSU Povídání o práci (Co bych chtěl v životě dělat?). Hledání práce (Která mě bude bavit.). Naučíte se psát životopis, hledat v inzerátech, telefonovat zaměstnavateli… Pomůžeme Vám s pracovní smlouvou, nástupem do práce a zaučením. Pomůžeme Vám i s jednáním na úřadech.

JAK ČASTO SE UVIDÍME? S pracovní konzultantkou 1x týdně na schůzkách v Rytmusu. 1x měsíčně na Job klubu. S pracovní asistentkou v práci, když to bude potřeba.

CO JE JOB KLUB? setkání se všemi uživateli, probíhá 1x za měsíc, setkání se všemi uživateli, povídání o tom co nás k práci zajímá.

JAK DLOUHO MOHU DO RYTMUSU CHODIT? 2 roky pokud je to potřeba je možné návštěvy o 1 rok prodloužit pokud se zhorší můj zdravotní stav nebo zjistím, že to není pro mě mohu kdykoliv skončit.

Komunitní práce Liberec, o.p.s. KOMU JSME POMOHLI kontaktní pracovník, 1 rok, dosud JANA – 45 let, PID uklízečka, 2 roky a 1 měsíc, dosud JIRKA – 33 let, PID Komunitní práce Liberec, o.p.s.

úklidové práce v restauraci, 2 roky a 11 měsíců, dosud PAVEL, 24 let prodavač na pokladně v McDrive, 3 roky a 5 měsíců, dosud MIREK, 43 let úklidové práce v restauraci, 2 roky a 11 měsíců, dosud McDonald`s

ISS Facility Services Freezart Plus PAVEL, 29 let úklid prodejny Baumax 3 roky 8 měsíců, dosud ISS Facility Services MARTIN, 24 let lakýrník-natěrač 3 roky a 4 měsíce, dosud Freezart Plus

Krajský úřad Libereckého kraje JANA – 23 let, ČID servis v zasedacích místnostech hejtmana a klubů KSČM, skartace, pomocné práce v archivu, péče o zeleň 2 roky, dosud Krajský úřad Libereckého kraje

administrativní pracovník, 3 měsíce, dosud PETR – 24 let, ČID Krajský úřad Libereckého kraje

Restaurace u Poláků VIERKA – 55 let, PID úklid restaurace a pomocná síla v kuchyni, 1 rok a 3 měsíce, dosud Restaurace u Poláků

„D“ občanské sdružení VERONIKA – 23 let, ČID asistentka sdružení 1 rok a 5 měsíců, dosud „D“ občanské sdružení

LIBEREC Palachova 504/7 Tel.: 485 100 626 777 228 661

Naproti budově Liberec Plaza KDE NÁS NAJDETE V LIBERCI Naproti budově Liberec Plaza 3. patro.

JABLONEC N. NISOU E. Florianové 1736/8 Tel.: 483 356 226 776 889 775

Ve Spolkovém domě - 3. patro. KDE NÁS NAJDETE V JABLONCI N. NISOU Ve Spolkovém domě - 3. patro.

Těšíme se, že nás navštívíte.