Ů MS JUNIORŮ SOUL 2012. KRÁTKÉ SHRNUTÍ • zúčastnilo se na přelomu srpna a září 12 týmů, tři z Asie, Evropy a Jižní Ameriky, dva ze Severní Ameriky a Austrálie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Alkohol za volantem & Nehoda
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Relativnost pohybu 1. díl Autor: Ing. Jiřina Ovčarová 2011.
KOPANÁ.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Tenis – ,,bílý sport“.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija
Softball.
THROW to 2nd Base. Dovednosti Catchera Catcher Leader týmu  Vedení týmu  Vztah s UMP a P Catcher Hardest worker  Blokování  Postavení na HP  Hry.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Kalibrační křivka, produkce charmu v EAS
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Doškolení UEFA profilicence a UEFA A-licence – Olomouc/Praha Jakub Dovalil.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
STÁTNÍ ÚZEMÍ je prostor, který je tvořen pevninským územím, geologickým podkladem, teritoriálními vodami, vzdušným prostorem i územími velvyslanectví,
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
STREETBALL.
Test – časová pásma A B 1.Kolik časových pásem pokrývá světadíl Jižní Amerika? a) 3 b) 4 c) 5 d) 6 2.Kolik časových.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Volejbal.
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící. Výskyt – křovité oblasti, polopouště Etiopie a Keňi.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
RINGO 1.
SOFTBALL 1.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
SOFTBALL 2.
HORSKÁ KLINIKA , Ramzová. Už nikdy neřeknu, že pálím JÁ BOJUJI.
Hodnocení kvalifikace ME2013 kadetů pohledem statistických dat Martin Lepič Seminář trenérů EX juniorů a EX kadetů, Brandýs nad Labem, 3. února 2013.
Stolní tenis.
CURLING.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
Eduard Hrazdíra KSH FSpS
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Systém 2 rozhodčích. Hlavní zásady inside – outside teorie –míč ve vnitřním poli, rozhodčí ve vnějším poli –míč ve vnějším poli, rozhodčí ve vnitřním.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Beach tenis.
PRAVIDLA ČBA ZMĚNY PRO ROK PRAVIDLA 2015 ZMĚNY Změna nepřesného překladu ohledně zakončení pálky 1.10b) Pozměněna poznámka pravidla 3.06 týkající.
EU OPVK – III/2 – A3 – 7/22 – Rak Petr Předmět Zeměpis, 8.ročník ZŠP. Vytvořeno 2011/2012.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Útočné herní dovednosti PhDr. Vladimír Süss, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_20_Vědomostní soutěž TÉMA.
Výklad pravidel PhDr. Vladimír Süss, Ph.D. Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Softball.
Vznik volejbalu * Springfild, stát Massachusetts (USA) * Kanada, Indie, Jižní a Strední Amerika * Japonsko (pan Ohmori) * Čína. V Asii v 16,12,9 hráčích,
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 8. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Popis tepelného záření, které nevnímáme jenom zrakem, ale i tepelnými.
Systematika PhDr. Vladimír Süss, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Brännball Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Důležité údaje o ZOO. Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící Zebra Grévyho je ze všech zeber největší.
Dinosauři Co vše o nich víme…? Vojtěch Kopřiva.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Vybraná témata teorie tělesné výchovy
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Transkript prezentace:

Ů MS JUNIORŮ SOUL 2012

KRÁTKÉ SHRNUTÍ • zúčastnilo se na přelomu srpna a září 12 týmů, tři z Asie, Evropy a Jižní Ameriky, dva ze Severní Ameriky a Austrálie – vítěz USA • na MS jsme odehráli 6 zápasů, všechny jsme prohráli, pouze jeden o rozdíl s Itálií 1-12, nejblíže k vítězství jsme byli s Kanadou 2-3 a Holandskem 4-7 • co se týká fyzické vyspělosti týmů, tak finalisté (USA a Kanada) měli ve svých týmech minimálně 5 hráčů nad 190 cm a okolo 90 kg, my jednoho • všechny týmy měli více než polovinu hráčů ročníku narození 1994, my 8 a skoro žádné hráče ročníku 1996 (5 týmů žádného), my 5, nejvíce ze všech • jako jediný tým jsme měli na soupisce pouze 18 hráčů a to je na takový turnaj málo, je potřeba mít minimálně 20

NADHAZOVAČI • všechny týmy kromě evropských mají alespoň 4 startéry s rychlostí nad 140 km/h a všichni ovládají 3 druhy nadhozů • nikdo nepoužívá hráče z pole na nadhoz • evropané a američané hážou z 90% první nadhoz fast • Asie a Jižní Amerika to střídají podle situace • ČR – pro mě osobně největší příjemné překvapení, byli jsme schopni házet strike, měnit tempo hry, jít na kopec připraveni

ÚTOK • Severní Amerika skoro neulívá (ale když už, tak to dokáží velice jistě) • Asie a JA hrají v situacích ulívky a hit and run • USA a Kanada siloví pálkaři • ČR – velice nestabilní výkony na pálce, jenom jeden pálkař pálka nad 250 (Vykoukal 400) a pouze tři OBP nad 300 (Vykoukal 429, Maťko 333 a Sázavský 333) • nebyli jsme schopni zahrát ulívku (jedna ze sedmi pokusů) • špatné kradení met (také jedna ze sedmi)

OBRANA • infield hraje double play naprosto rutině (včetně Itálie a Holandska) • Asie hraje cut off s dvojkou a se spojkou • ČR – asi nejslabší článek na MS • nebyli jsme schopni zahrát základní míče v rozhodujících momentech • hodně odpalů na double skončilo pouze jedním autem

STATISTIKY BAOPBERAFEEBH USA , Kanada , Taiwan , Kolumbie , Korea , Japonsko , Panama , Venezuela , Austrálie , Itálie , Holandsko , ČR ,169410

STATISTIKY ČR • Nadhoz ERA – Dedek 0,00 (6,2 IP) Ondra 2,84 (6,1 IP) Smidt 3,38 (5,1 IP) – team 5,16 • Pálka BA – Vykoukal 400 (8/20) – sedmý celkově, Maťko 222 (4/18), Vohánka 222 (4/18) – team 189 (ani jeden extra base hit) • Pole – 941 (12 chyb – z toho 10 v IF - v šesti zápasech, průměr 2 na zápas)

ZÁVĚR • je rozhodně nutné mít nastudované pálkaře týmů, což jsme dokázali v zápase s Kanadou, kde náš nadhazovač (Tomáš Ondra) dokázal házet, kam bylo potřeba a byl velice úspěšný • nebát se i s pomalejšími nadhazovači házet inside, velká zbraň • všichni hráči musí mít rutině zvládnutou ulívku (my jsme provedli jednu ze sedmi pokusů...) • velký důraz je potřeba dávat na psychiku hráčů, kde se nám to hlavně u předpokládaných opor moc nedařilo • perlička na závěr – Japonsko má k dispozici 4 tis. týmů a 160 tis. hráčů v kategorii let... Děkuji za pozornost