(dodáváno s praktickou taškou)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HORMONÁLNÍ REGULACE ZÁTĚŽE
Advertisements

Lněné semínko, jak ho možná neznáte
ACCURA Nová pleť.
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
AWB Aesthetic-wellness-beauty
Obecná charakteristika krve jako tekuté tkáně. Funkce krve.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
SOUSTAVA KOŽNÍ.
Fyziologie srdce.
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA KŮŽE Kůže kryje povrch lidského těla. Odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí, které na kůži působí chemickými.
NEINVAZIVNÍ, BEZBOLESTNÝ, EFFEKTIVNÍ REDUKCE LOKÁLNÍHO TUKU A OBVODU BODY CONTOURING BEZ CHIRURGIE BEZ DOBY NA ZOTAVENÍ.
METABOLICKÁ ADAPTACE NA TRÉNINK
Fyziologie tělesné zátěže-oběhový systém
Swan-Ganz katetr a katetrizace arteria pulmonalis
Tlak Každý předmět má svou specifickou hmotnost a vlastní hmotnost. Tato tíhová síla působí na plochy, na nichž předmět leží. Tlak je podíl síly předmětu.
Významné oxidy Mgr. Helena Roubalová
Úpravy krmiv.
Vlásečnicový systém – mikroangie a látková výměna v něm probíhající .
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Kůže MUDr. Vladimír Compeľ.
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Infračervené záření.
Vzduch Je stejnorodá směs plynných látek: 78%dusíku, 21% kyslíku, 1% ostatních plynů (oxid uhličitý, vodní pára, vzácné plyny (argon) a případně další.
Žena a sport.
Dřeň nadledvin - katecholaminy
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
STAVOVÁ ROVNICE IDEÁLNÍHO PLYNU.
Dýchací soustava. dýchací soustava plíceplíce (pulmo) –pravá - 3 laloky, levá - 2 laloky –plicní váčky složeny z plicních sklípků (alveol) opletené kapilárami,
Oběhová soustava zajišťuje transport látek po těle
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Schéma rovnovážného modelu Environmental Compartments
Výuková centra Projekt č. CZ.1.07/1.1.03/
BELEX-08 EXCELLENS.
Ošetřovatelská péče o nemocné s varixy
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Reakce a adaptace oběhového systému na zátěž
Jak ovlivňuje alveolární ventilace, minutový objem srdeční a anémie koncentraci krevních plynů a pH v arteriální a smíšené venózní krvi?
IMMUBLEND.
Biologie člověka.
Oběhová soustava- srdce
Mikrocirkulace a zánět
Použití IPL v kosmetické praxi
6. KREV - transport látek - živiny - regulace homeostázy - pH
Kožní soustava.
Vakuum-kompresivní terapie
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Hana Turoňová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_SOUSTAVA.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Cévní systém lidského těla
Kůže Funkce kůže Pokryv těla Ochrana před vlivy chemickými, mechanickými a choroboplodnými zárodky Vylučování Regulace teploty Účast na dýchání – kožní.
KŮŽE, PÉČE O KŮŽI VY_32_INOVACE_11_23. Kůže a její funkce v těle: = pokryv těla, největší lidský orgán (2 m 2 ), její tloušťka se pohybuje od 0,1 mm až.
KREV – OBĚHOVÁ SOUSTAVA - tělesná tekutina, která u zdravého dospělého člověka tvoří 7 % tělesné hmotnosti (asi 5 litrů) - krev se neustále obnovuje, každý.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Oběhová soustava Krev.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Tělní tekutiny krev tkáňový mok míza.
Fyzika 2.E 12. hodina.
Transkript prezentace:

(dodáváno s praktickou taškou) Stolní varianta (dodáváno s praktickou taškou) Varianta s vozíkem Praktický, přenosný, dodávaný s taškou pro lehčí přenášení. 2

Technické specifikace Napájení 230 Vac – 50/60 Hz Max. příkon 80 VA Pojistka 2 x 2AT pro 230 V Vstupní tlak CO2 3,0 bar +/- 0,5 bar (300 kPa+/- 50Pa) Volitelný průtok Od 10 ml/min do 150 ml/min Doba ošetření Od 1 do 99 minut Objem aplikovaný v rámci ošetření Od 10 ml do 14.850 ml Výstupní teplota CO2 Od 0°C do 43°C Hmotnost 6 kg Třída II B 0051

PŘÍSTROJ PŮSOBÍ na mikrooběh, kde mechanicky otevírá uzavřené kapiláry, reaktivuje ty, které špatně pracují, a zvyšuje obsah kyslíku v tkáních, což zlepšuje stavy, jako například oteklé nohy, nebo i různé druhy vředů. na tukové tkáně, kde narušováním membrán tukových buněk (jejich rozlamováním) redukuje adipozita. na pokožku, kde zvyšuje obsah kyslíku v tkáních, zlepšuje elasticitu pokožky a podporuje omlazování pokožky.   4

Oxid uhličitý obnovuje mikrooběh tím, že opravuje arterioly a metarterioly. To řeší venolymfatické ucpávky, které způsobují edémy tukových tkání, a spouští lipolytickou činnost jako následek zvýšeného krevního oběhu v místních tkáních, aktivace receptorů a posílení Bohrova a Haldanova efektu. Dále karboxyterapie spouští lipolýzu triglyceridů uvnitř adipocytů a rozkládá je tak na mastné kyseliny a glycerol, a zvyšuje krevní oběh v tkáni. Větší obsah kyslíku také podporuje oxidační proces mastných kyselin. Aktivace receptorů s sebou přináší uvolňování algogenických látek, které stimulují lipolýzu.

Jak a proč vstřikování CO2 funguje: Vstříknutí plynného CO2 Expanze Kapilára Zvýšení koncentrace plynného CO2 Snížení koncentrace plynného CO2

Účinky CO2 na adipozita, kolagen a pružnost pokožky

Techniky vstřikování CO2: Podkožní vstřikování: Intradermální vstřikování:

Plynný CO2 je aplikován malými jehlami (27-30 G 13 mm)

Techniky vstřikování CO2

Dobře znázorněná elastická kožní tkáň. (Weigert X 40) Dobře znázorněná elastická kožní tkáň. (Weigert X 40). Pacient ošetřen karboxyterapií, po polovině cyklu (6 ošetření) lze vidět významný výskyt elastických vláken díky specifickému obarvení. Hladká integrace a symetrie s kolagenovými vlákny je více zřetelná v retikulární dermis.

Podrobné informace o přístroji VENUSIAN CO2 Therapy Ošetření pomocí přístroje VENUSIAN CO2 Therapy umožňuje kontrolovat sterilitu a systém aktivace oxidem uhličitým. Díky inteligentní elektronice této technologie je možné: • Předehřát plynný oxid uhličitý na teplotu až 43°C před vstřikováním do pokožky, což má za následek ZNAČNÉ SNÍŽENÍ BOLESTI A PÁLENÍ. Kontrolovat čistotu a množství plynu i rychlost aplikace • Analyzovat různé reakce tkání, a tím případně opakovat výsledky ošetření. • Za pomoci specifického softwaru místně ovlivňovat bolestivost ošetření změnou teploty plynu na výstupu. • Přednastavit programy a personalizované protokoly • Aplikační trubičky s jehlami 30g 13 nebo 4 mm dlouhé, dodávané ve sterilních baleních na jedno použití. 12

Indikace and protokoly - Ošetření proti vlivům stárnutí pokožky - Anti-aging - Vrásky - Oční váčky - Celulitida & místní adipozita - Nahromaděné tukové tkáně - Ochablá kůže - Strie - Jizvy - Růže - Lupénka - Cévní léze - Osteoarthritis - Artritida - Periartritida - Rány a komplikované rány - Vředy - Erektilní dysfunkce - Ošetření rukou

Po ošetření vstřikováním CO2: – Opuchnutí, 1 až 2 minuty po vstřikování – Zarudnutí, trvá 5 až 10 minut po vstřikování – Teplý pocit 5 až 10 minut po vstřikování – Následně návrat k normálnímu vzhledu Zlepšení je zpravidla viditelné po 1 až 2 ošetřeních – Bíle zabarvení se zlepší z důvodu červených cév pod striemi a stimulace pigmentu – Hloubka strií se zmenší z důvodu stimulace tvorby kolagenu – Na ošetřených místech je také možné sledovat vypnutí kůže