Seznámení s prostředím programu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt ŠKOLNÍ VIDEO-STUDIO
Advertisements

Počítačová grafika Nám umožňuje:
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
ZŠ a MŠ Frenštát pod Radhoštěm, Tyršova –2011 Letem ke klíčovým kompetencím aneb Pohádkou o Raškovi to nekončí Projekt je realizován v rámci Operačního.
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Úprava fotografií - koláž
Složení počítače a základní pojmy
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Multimédia ve vzdělávání VIDEO Litomyšl.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C13 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Správce obrázků. Správce obrázků iPhoto je program určený pro práci s digitální fotografií. Umožňuje snadné zálohování, třídění, sdílení a tisk fotografií.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
INFORMATIKA 9. ročník.
Serverové systémy Windows
Audacity Filip Mečíř. O co se jedná Zvukový editor a rekordér Multiplatformní software-pro Windows, Mac i Linux.
Ovládací panely Hardware a zvuk.
NERO 11 praktický kurz Ing. Jaroslav Parma.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Hauser Stanislav Vt-Te
Jak vytvořit prezentaci
T1: Základy práce s počítačem
Power Point– popis prostředí
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C17 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Photo Booth Ing. Irena Ulu ç ay. Photo Booth Aplikace, kterou lze skvěle využít pro zaplnění volného času a zábavu Můžeme zde rychle pořizovat snímky.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_09.
– vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k vyvození učiva o počítačových komponentech.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_11_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
INFORMATIKA 9. ročník.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: říjen.
Optická média.
Počítačové komponenty Jiří Vohradský. Co je počítač? Počítač je zařízení pro zpracování informací. Informace jsou v počítači ve formě různých druhů dat.
Adobe Flash CS5.5 – seznámení s programem Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C14 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Kateřina Lazecká Zoner Photo Studio 11. OBSAH Úvod Co to Zoner Photo Studio je? Úpravy fotografií Organizace fotografií Sdílení a publikování fotografií.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
MS PowerPoint Pokročilé efekty a práce s multimédii.
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
IrfanView (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Základy úpravy digitální fotografie Seznámení s program Zoner PhotoStudio.
PowerPoint Program na vytváření prezentací Pozadí snímků  Pravým tlačítkem klikneme do snímku a otevřeme Formát pozadí.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Ovládání a přizpůsobení prostředí AutoCADu uživatelské rozhraní možnosti nastavení profily.
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
Import fotografií v Adobe Lightroom
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Herní zařízení-tablety
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Transkript prezentace:

Seznámení s prostředím programu Pinnacle Studio 16 Seznámení s prostředím programu

Představení prostředí programu Hlavní panel Měnící se prostředí dle režimu Import Knihovna Film Disk Export

Hlavní panel INPORT KNIHOVNA FILMU DISK EXPORT Slouží k přenesení materiálů do počítače kamery fotoaparátu paměťových karet externích disků KNIHOVNA Slouží k zobrazení, uspořádání, zadávání značek a hodnocení. FILMU Slouží k vytvoření, úpravě a přehrávání filmů DISK Slouží k vytvoření, úpravě, přehrávání filmu. Lze vytvořit i menu a obsah disku EXPORT Slouží k vytvoření souboru, disku (CD, DVD, Blu-ray), vytvořit soubor a odeslat na Cloud (Facebook, YouTube), výstup na přenosné zařízení

INPORT Tlačítko zahájení importu Výběr složek s náhledem souborů IMPORT Z Zobrazuje zdroje, odkud lze importovat REŽIM Způsob importu IMPORTOVAT DO Určuje, kam se budou soubory importovat Tlačítko zahájení importu

KNIHOVNA Adresářová struktura Zde jsou zobrazeny jednotlivé adresáře. Náhled Náhledy s možností přehrání, zadávání značek a hodnocení Tlačítko SMARTSLIDE Automatický nástroj pro vytvoření prezentace z fotografií a hudby Tlačítko SMARTMOVIE Automatický nástroj pro vytvoření filmu z videa, fotografií a hudby

FILM PŘEHRÁVAČ Pole, kde lze sledovat a ovládat přehrávání. KNIHOVNA Zde jsou jednotlivé snímky, fotky, efekty, hudba, titulky. ČASOVÁ OSA Zde lze jednotlivé snímky upravovat a řadit za sebe, přidávat efekty, hudbu komentáře i titulky.

DISK PŘEHRÁVAČ Pole, kde lze sledovat a ovládat přehrávání. KNIHOVNA Zde jsou jednotlivé snímky, fotky, efekty, hudba, titulky. ČASOVÁ OSA Zde lze jednotlivé snímky upravovat a řadit za sebe, přidávat efekty, hudbu komentáře i titulky. Vytvářet menu a obsah disku.

EXPORT TYP EXPORTU PŘEHRÁVAČ SOUBOR – vytvoří nový soubor DISK – vypálí soubor na optická media CLOUD – vytvoří soubor a odešle ho na web ZAŘÍZENÍ – vytvoří nový soubor kompatibilní se zařízením. PŘEHRÁVAČ Pole, kde lze sledovat a ovládat přehrávání. UMÍSTĚNÍ Zobrazuje, kam se soubor uloží a jeho velikost. NASTAVENÍ Lze nastavit typ a kvalitu souboru.

Děkuji za pozornost…