ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Nové výzvy v cyklistické dopravě a cykloturistice
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Jak budovat turistický potenciál města?. Známé destinace PÍSEK KARLOVY VARY ČESKÝ KRUMLOV BRANDÝS NAD LABEM Turisté nezůstávají přes noc. Průměrná délka.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Downhill Downhill - Co je to downhill - historie
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Volnočasové projekty a EU financování
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Krušnohorský singletrail. Mladé občanské sdružení působící v oblasti rozvoje cestovního ruchu v centrálním Krušnohoří. Hlavním těžištěm naší práce je.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
 Projekt započal rozhodnutím obcí svazku v roce 2007  Projektové dokumentace pro ÚR a SP 2007 – 2008  Majetkoprávní narovnání více než 800 pozemků.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Propagace České republiky jako golfové destinace
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Bike konference 2012 Jihomoravský kraj. Rozvoj spolupráce Jihomoravského kraje a Trnavského samosprávného kraje v oblasti cyklistiky.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Regionální konference v MSK
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Venkovská turistika podnikatelské minimum
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Vsetín Město ve kterém žiji
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
SDRUŽENÍ VALAŠSKO – HORNÍ VSACKO. CYKLOSTEZKA BEČVA – představení území projektu: mikroregion je největším mikroregionem Valašska. Jeho členy jsou obce.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY 2013 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
turistická oblast v srdci Čech
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Propagace cyklistiky v Jihlavě
Výsledky projednávání
Dotační program pro rok 2019
Transkript prezentace:

ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA

TERÉNNÍ CYKLISTIKA V ČESKÉ REPUBLICE ZAŠTIŤUJE ZÁJMY TERÉNNÍ CYKLISTIKY ČESKÁ MTB ASOCIACE

TERÉNNÍ CYKLISTIKA MTB MÁ RŮZNÉ FORMY VEŘEJNOSTI JSOU ZNÁMÉ DÍKY ÚSPĚCHŮM NAŠICH BAJKERŮ PŘEDEVŠÍM JEJÍ SPORTOVNÍ STRÁNKY DĚLÍME JI Z HLEDISKA SPORTOVNÍHO NA DISCIPLÍNY DOWNHILL, CROSS COUNTRY, ENDURO, FREESTYLE A MNOHO DALŠÍCH DÍLČÍCH ODVĚTVÍ HLAVNÍM PRINCIPEM MTB JEŽDĚNÍ JE VŠAK JEŽDĚNÍ SAMOTNÉ. MÍT KDE JEZDIT A JEZDIT JEN TAK, PRO ZÁBAVU, TO JE HLAVNÍM POSLÁNÍM MTB. POKUD SE TOTO SPOJÍ S KVALITNÍMI SLUŽBAMI (UBYTOVACÍ, STRAVOVACÍ, SERVISNÍ ZÁZEMÍ), TAK DOCHÁZÍ K VELKÉMU PROLÍNÁNÍ S CESTOVNÍM RUCHEM

TERÉNNÍ CYKLISTIKA DÍKY PRÁCI VE VÝKONNÉM VÝBORU ČEMBA JSEM INFORMOVÁN O CELOREPLIKOVÉM DĚNÍ V PRODUKTOVÉ NABÍDCE AKTIVIT MTB ZLÍNSKÝ KRAJ NENÍ V RÁMCI ČR V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NA CHVOSTU DĚNÍ BUCHLOVSKÉ HORY – CHŘIBY, HOSTÝNSKÉ VRCHY, VSETÍNSKÉ VRCHY, JAVORNÍKY, TO VŠE JSOU DESTINACE, KDE EXISTUJÍ VELMI DOBRÉ PODMÍNKY K MTB

TERÉNNÍ CYKLISTIKA V RÁMCI SEMINÁŘE VELMI RÁD ODPREZENTUJI PROJEKTY V MÉM RESORTU, KTERÝ KOPÍRUJE ÚZEMÍ MIKROREGIONU VALAŠSKO – HORNÍ VSACKO.

TERÉNNÍ CYKLISTIKA

TERÉNNÍ CYKLISTIKA SPECIALIZED BIKE RESORT VALAŠSKO EXISTUJE OFICIÁLNĚ JIŽ TŘETÍ SEZÓNU JEDNÁ SE O PROJEKT, JEHOŽ PODSTATOU JE PŘEDSTAVIT VALAŠSKO JAKO RYZÍ BAJKOVOU DESTINACI, COŽ SE ZCELA JISTĚ DAŘÍ WWW.TRAILS.CZ PROJEKT BYL PODPOŘEN MMR A NDKS, SPECIALIZED POD HLAVIČKOU BIKE RESORTU JSOU SCHOVÁNY DALŠÍ PROJEKTY

TERÉNNÍ CYKLISTIKA Díky zkušenostem průvodců a jejich znalostem Javorníků a Vsetínských vrchů objevíte s Valašskou Bike Tour místa, která byste sami jen těžko hledali. Navíc se k nim dostanete neméně zajímavou a zábavnou cestou, na horském kole. Horské kolo totiž není pouhý ekologický dopravní prostředek, jízda na něm je především zábava. Pojďte se o tom přesvědčit na Valašsko! • Valašská Bike Tour je několikadenní přejezd valašských hor s ubytováním v osvědčených chatách a hotelích. • Lze ji absolvovat v několika obtížnostních a délkových variantách, s průvodcem či sami podle mapy a podrobného itineráře • Možnost výběru trasy na míru podle vašeho zadání (délka etap, převýšení, technická náročnost, tématické zaměření)

TERÉNNÍ CYKLISTIKA VALAŠSKÁ BIKE TOUR ZÍSKALA OCENĚNÍ HIT SEZÓNY UDĚLENÉ CENTRÁLOU CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY ZA OBĚMA PROJEKTY STOJÍ NEZISKOVÁ ORGANIZACE VALAŠSKÁ REKREOLOGICKÁ SPOLEČNOST

Terénní cyklistika Co jme již dokázali? Vybudovali jsme první singletrailový areál ve Zlínském kraji http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mrwTXs6jAzU#!

Terénní cyklistika Za podobnými projekty stojí stovky hodin práce dobrovolníků, odhodlání investora nebát se za produkt „utratit peníze“, překonávání překážek spojených s činností v CHKO Beskydy a mnoho jiných faktorů.

Terénní cyklistika

Terénní cyklistika

Terénní cyklistika

Terénní cyklistika

Terénní cyklistika V rámci udržitelného rozvoje terénní cyklistiky je nezbytné k vybudované infrastruktuře (ta bude vznikat postupně v různých destinacích ČR), pořádat zajímavé akce a zlepšovat kvalitu doprovodných služeb. Za veškerou úspěšnou lidskou činností je potřeba hledat lidský faktor. Jen nadšení nestačí.

Terénní cyklistika Co chystáme dále? Především ambiciózní BIKE TRAILS VALAŠSKO, který propojí sítí nových tras včetně singltrailových úseků zajímavá místa regionu BIKE ARÉNA VSETÍN pokud bude úspěšná s žádostí o podporu z „našeho ROP“ bude směle konkurovat Rychlebským stezkám. Společně s nimi pak BIKE TRAILS VALAŠSKO, BIKE ARÉNA VSETÍN prostřednictvím BIKE RESORTU VALAŠSKO nabídne balíček mtb turistů pro zahraniční klientelu, který od loňské Cyklokonference nazýváme CZECH TRAILS. Společně s Rychlebskými stezkami (P. Horníkem) na projektu pracujeme.

Terénní cyklistika Valašské projekty v terénní cyklistice jsou pro každého bikera. Všechny projekty jsou napojeny na páteřní Cyklostezku bečva – královnu stezek Moravy. Vedou jak městy, tak obcemi. I když se to tak nejeví, tak je zřejmé, že jednotlivé formy cyklistiky jsou propojené, a proto jsou pro nás velmi důležité.

Terénní cyklistika Děkuji za pozornost Roman Kalabus Kontakt: Tel.: 733 451 075, e-mail: roman@trails.cz roman.kalabus@cemba.eu www.trails.cz, www.kycerka-bikepark.cz www.cemba.eu