1.A 2019/2020.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Advertisements

ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
– PŘEDŠKOLÁČEK. Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší.
AFRIKA NEVŠEDNÍMA OČIMA Pomůcky potřebné k praktickým blokům Projekt je financován z prostředků Evropské unie a spolufinancován z prostředků.
Organizace prvních školních dnů:
Třídní schůzka 25. září 2014.
POLYPRINT, spol. s r. o. Katalog zboží. Papír kopírovací bílý A3, A4, A5 kopírovací bílý A3, A4, A5 kopírovací barevný A3, A4 kopírovací barevný A3, A4.
PAPÍROVÉ VÁNOČNÍ OZDOBY
32_09_21: Výtvarné materiály: Jak? Čím?
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 10 Stavitelé domů Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö (str.1 – 6) Možnosti využití.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
3. ročník, studijní obory SOU Mgr. Smékalová Dagmar „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
VYUČUJÍCÍ Mgr. Zdeňka Honcová Mgr. Jana Slobodová
Podzimní věnec.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Třídní schůzky SRPDŠ 11. září 2012
Učebnice, podle kterých se budeme učit
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
VÍTÁME VÁS V 1. TŘÍDĚ.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Dagmar Matúšů ZŠ a MŠ Nedašov. Anotace tento výukový materiál obsahuje pracovní postup výroby krabičky na pastelky formou prezentace Autor Dagmar Matúšů.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, KNĚŽMOST, OKRES MLADÁ BOLESLAV
Rodičovská schůzka září 2017.
Vedení našich speciálních pedagogů pořádá pro naše klienty aktivity prostřednictvím výtvarné a pracovní výchovy Tématika se zaměřením na podzim a zimu.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Street art Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Třídní schůzky T4
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Sortiment JOVI Pro školy a školky
Třídní schůzka 3.A
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
VY_52_INOVACE_32_Škola Člověk a jeho svět – Prvouka 1. a 2. ročník
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_05_Školní potřeby
Červená, oranžová, zelená – jedeme!!!
Třídní schůzky 1.C
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
Školní parlament ZŠ Písnická
Vítejte ve třídě 4. A.
Rodičovská schůzka září 2018.
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Školní potřeby - obrázkové čtení se spojkou A
Tábor 2019 DUB.
Třídní schůzky
Tábor 2019 Horosedly.
Třídní schůzky – 4.C.
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
MOJE ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
1.A 2019/2020.
Transkript prezentace:

1.A 2019/2020

Třídní učitelka: Mgr. Ivana Válalová Kontakt: Ivana.Valalova@seznam.cz valalova@zskopce.cz 568 606 111 (kabinet) 737 371 024 Stránka třídy: www.valalova.webnode.cz (začne fungovat kolem poloviny července)

UČEBNICE – Lili a Vili nakladatelství Klett více o učebnicích: https://www.youtube.com/watch?v=0RP3hzRxwuE Budou zůstávat ve třídě. Na konci roku se budou odevzdávat. Žákům budou zůstávat. Příspěvek od školy 499 Kč.

VÝUKA ANGLIČTINY CELKOVÁ ČÁSTKA ZA PRACOVNÍ UČEBNICE NA 1 ŽÁKA 729,- škola hradí žákům pracovní sešit za 230,- CELKOVÁ ČÁSTKA ZA PRACOVNÍ UČEBNICE NA 1 ŽÁKA 729,-

Dále škola každému žáku bude hradit: mazací tabulku – 40 Kč 1 pořadač plastový 4 kroužky – asi 60 Kč overball – 39 Kč euroobaly 100 kusů – asi 50 Kč 1 pořadač papírový – asi 33 Kč ORIENTAČNÍ CENA NA 1 ŽÁKA 222 KČ

CENTRUM ATELIÉR - škola nám ho částečně pomůže vybavit: vodovky Koh-i-noor 6 kusů voskovky 6 kusů štětec plochý a kulatý po 6 kusech křídy prašné 3 sady kelímek na vodu 6 kusů plastelína Play-Doh Mega (balení 36 kusů) barevné papíry 10 barev – 500 listů Vybavení Ateliéru stoji asi 2 032,- Na 1 žáka to vychází přibližně 78,-

Dále již dorazil první sponzorský dar – velké pevné desky na učebnice Není zapotřebí kupovat desky na číslice ani písmena. NE

CO POŘÍDIT SVÉMU PRVŇÁČKOVI?

POUZDRO • tužky trojboké silnější 3 kusy • pastelky trojboké 12 barev (mohou být i samostatně v krabičce) • nůžky (pozor nůžky pro leváky) • lepidlo v tubičce • guma, ořezávátko (vhodné k zakoupeným tužkám a pastelkám) • 2 fixy na mazací tabulku • hadřík na tabulku (může zůstat v lavici) • malé 20 cm pravítko • černý fix permanentní velikost M RADA – VŠECHNO PODEPSAT! POZOR! ZE ZAČÁTKU PÍŠEME POUZE TUŽKOU. NENÍ POTŘEBA VYBAVOVAT POUZDRO PEREM. Později budeme používat pero TORNÁDO s ergo držením.

VELKÁ PROSBA O PODLOŽKU NA CVIČENÍ • oblečení do tělocvičny a ven (září-říjen a pak jaro) • cvičky nebo tenisky do tělocvičny se světlou podrážkou • i zde radím všechno podepsat (pak se hledají boty, trička) • do pytlíku s cvičebním úborem dát i švihadlo VELKÁ PROSBA O PODLOŽKU NA CVIČENÍ

• obaly na sešity: na malý sešit 6x • úkolníček • obaly na sešity: na malý sešit 6x na velký sešit 1x obal na žákovskou knížku (jako na malý sešit) • temperové barvy stačí 6 základních barev+ běloba

Bude se vybírat na začátku září Třídní fond - různá drobná vydání (výtvarný materiál, hromadná jízdenka MHD … )

DÁLE BUDEME POTŘEBOVAT A ZÁLEŽÍ NA DOMLUVĚ (BUĎ SAMOSTATNĚ KOUPÍ RODIČE NEBO KOUPÍ TŘÍDNÍ UČITELKA A NA ZAČÁTKU ZÁŘÍ VYBERE PENÍZE (VŠE BUDE DOLOŽENO PARAGONY) • SEŠITY (3 malé do matematiky, 3 malé do českého jazyka) • DESKY PAPÍROVÉ S CHLOPNĚMI (4 kusy český jazyk, matematika, prvouka, angličtina)

Výkresy A4 3 BALÍKY +A3 2 BALÍKY PAPÍRY DO TISKÁRNY Zde veliká prosba. Pokud by někdo měl možnost sehnat papíry, výkresy apod. jako sponzorský dar pro naši třídu, vše uvítáme. A děkujeme předem.

Karta žáka prosím o vyplnění Na konci srpna očekávejte dopis, který bude Vašeho prvňáčka „motivovat“ začátku školního roku. Informace k platbě poplatků bezhotovostní formou na běžný účet školy variabilní symbol bude přidělen až v září

Rada rodičů 1) Co je Rada rodičů ? Rada rodičů je sdružení rodičů školy, jenž se skládá ze zvolených zástupců rodičů žáků všech tříd. Za jednu třídu vždy jeden zvolený rodič + jeden náhradník, tak aby na schůzce Rady rodičů vždy byl někdo přítomen za každou třídu. Rada rodičů je neformální poradní orgán, který díky vstřícnému postoji vedení školy může již několik let aktivně ovlivňovat dění ve škole. 2) Čím se Rada rodičů zabývá ? Rada rodičů se schází v den konání třídní schůzky. Rada rodičů pomáhá a zprostředkovává obousměrnou komunikaci mezi rodiči, učiteli a vedením školy, snaží se poskytnout otevřený a bezpečný prostor pro řešení problémů, komunikování návrhů, námětů, atd.

3) Zvolení zástupci rodičů Rady rodičů Všichni chceme, aby komunikace fungovala na co nejlepší úrovni, a proto je velmi důležité, aby zvolení zástupci Rady rodičů se pravidelně účastnili schůzek Rady rodičů. V případě nemožnosti zúčastnit se Rady rodičů, účastní se za třídu náhradník. Ostatní rodiče ve třídách podpořte svého zvoleného zástupce, aby mohl funkci člena Rady rodičů vykonávat co nejlépe a ku prospěchu našich dětí - vždyť nám jde všem o stejné - o naše DĚTI.

Školní jídelna Přihlášení ke stravování 66 Kč poslední týden v srpnu nebo začátek září Přihlášení ke stravování Nenechávat na začátek září – velké fronty

www.valalova.webnode.cz VŠE NALEZNETE NA: stránky začnou fungovat kolem poloviny července