Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 1 Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra Informace o metodické činnosti odboru.
Jméno autora: Tomáš Utíkal Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): březen 2013 Ročník: osmý Tematická oblast: Elektrické a elektromagnetické jevy v 8.
6. ročník konference v rámci projektu SSN „Transparentní řízení veřejné správy“ Hodnocení organizací statutárního města Ostravy za rok 2014 Statutární.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
C HARAKTERISTIKA ORGANIZACE školské zařízení zapsané v rejstříku škol poskytujeme zájmové a neformální vzdělání v pravidelné, příležitostné a táborové.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256_TÉMA_ Rozdělení nákladů Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2014 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy a výdaji ve výši tis.Kč.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_242_TÉMA_ Doklady a evidence Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_KRUH_A_KRUZNICE Název materiálu:
Setkání starostů zlínského kraje
Obchod, trh Základy hospodaření.
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
model fungování a praxe
Výzkum veřejného mínění v otázce výstavby obchodního centra
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Transparentní nástroj pro správu majetku
Místní rozpočtové jednotky
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Jednoduché účetnictví
Základní zásady pro vedení evidence
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Systém sdružených nákupů,
ÚČTOVÁNÍ MATERIÁLU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DRUHY_CAR Název materiálu: Druhy čar
Název školy: Základní škola a mateřská škola Uhřice, okres Hodonín
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Elektromagnetická slučitelnost
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
Obec Pstruží pro občany
Název projektu: Moderní škola
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Školení – představitelé příspěvkových organizací
Lexikon veřejné správy ČR
KATALOG ZBOŽÍ zpracování.
MISYS - Pasporty.
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Hodnocení informačního střediska
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Účetní doklady - spotřební materiál nákup v hotovosti Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje B (IKAP B) CZ /0.0/0.0/16_034/
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Spolupráce s rodiči a komunitou
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz Statutární město Ostrava Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu 4. ročník konference v rámci projektu SSN Výhled na období 2013-2014 „Ostrava  jednotně a transparentně                           (průkazné hospodaření organizací města)“ Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO NÁKUP A EVIDENCI V ROCE 2013 RATING OBSAH: ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO NÁKUP A EVIDENCI V ROCE 2013 RATING NÁKUPNÍ PORTÁL PO LEDNU 2014 ZÁVĚR 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

V měsíci dubnu 2013 proběhly skupinové workshopy pro všechny organizace SMO: Městské obvody a Městská policie Obchodní společnosti Příspěvkové organizace – zřizovatel magistrát Příspěvkové organizace – zřizovatel městský obvod Základní školy Mateřské školy Základní a mateřské školy Ostatní příspěvkové organizace 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

ORGANIZACE EVIDUJÍ VŠE SAMY! ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO NÁKUP A EVIDENCI V ROCE 2013 Evidence KS I. a KS II. = 80% ORGANIZACE EVIDUJÍ VŠE SAMY! Tzn. i to co je vysoutěženo v rámci projektu SSN např. úklidové služby, elektrická energie, zemní plyn, telekomunikace, ostraha apod. 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

Komoditní skupina KS II. Položky vysoutěžené přes společnost eCENTRE, a.s. je potřeba evidovat podle skutečných objemů odebíraných služeb (elektřina, zemní plyn, vysoutěžené služby apod.) za dané období.   Neplátci DPH vyplňují do pole Objem bez DPH částku s daní a do pole Sazba DPH 0 (nula). Komoditní skupina KS II. Na Nákupním portále města Ostravy!!! Je spuštěna nová funkcionalita - blokování interních položek. Touto funkcionalitou spárujeme údaje z Vaší interní položky k vysoutěžené položce, přesněji přeneseme kód, název a cenu Vašeho interního dodavatele a tím dojde k zablokování možnosti nákupu interní položky, ale umožní Vám koupit položku vysoutěženou s Vašimi údaji. Tyto údaje zůstanou u vysoutěžené položky dokud je sami nezměníte. DPH se eviduje podle skutečnosti bez rozdílu zda jste plátci či neplátci. 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

2. RATING 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

Cíl pro rok 2013: Zapojení všech organizací do evidence KS I. a KS II Cíl pro rok 2013: Zapojení všech organizací do evidence KS I. a KS II. a nákupu v rámci systému sdruženého nákupu resp. minimalizace organizací, které jsou v současné době hodnoceny v rámci ratingu písmenem D. 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

3. NÁKUPNÍ PORTÁL PO LEDNU 2014 V současné době se připravuje materiál pro vedení statutárního města Ostravy, ve kterém budou představeny možné varianty řešení fungování Nákupního portálu resp. systému sdružených nákupů v rámci celého statutárního města Ostravy po lednu 2014. 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

4. ZÁVĚR SYSTÉM SDRUŽENÝCH NÁKUPŮ OSTRAVA!!! = Zodpovědné řízení veřejné správy v ČR 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

Děkuji Vám za Váš čas a pozornost. 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu

Kontakty: jméno E-mail Telefon kancelář Ing. Slavomír Bretz vedoucí odboru MÚaSN sbretz@ostrava.cz 599 442 075 355/ Nová radnice Ing. Valentina Vaňková vvankova@ostrava.cz 599 443 177 354 / Nová radnice Ing. Lada Šenkýřová lsenkyrova@ostrava.cz 599 442 062 353 / Nová radnice Ing. Hana Janotová hjanotova@ostrava.cz 599 443 088 Ing. Pavla Ciežáková pciezakova@ostrava.cz 4. ročník konference v rámci projektu SSN Vypracoval: Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu