Mezinárodní projekt ARTISTIC

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Zelené stezky Greenways
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Prezentace turistické oblasti
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
CCO JE PARTNERSTVÍ  PARTNERSTVÍ A SOV  PARTNERSTVÍ A BUDOUCNOST Ing. Zdeňka Škarková.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
K diskusi Rebranding Rebranding.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
MAS = místní akční skupina = organizace, která vnikla na místní úrovni, sdružuje místní obyvatele, zájmová sdružení, spolky, obce, podnikatele, zemědělce.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Globální akční plán WHO pro zdraví pracovníků na období Pavel Urban Státní zdravotní ústav WHO spolupracující centrum pro pracovní lékařství.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
1 V. Ročník mezinárodní konference Střední Morava křižovatka dopravních a ekonomických zájmů 24. září 2015 Luhačovice Potřeby dalšího rozvoje dopravní.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
19. kolo příjmu žádostí – PRV, OSA IV. Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce Záměr b) – Realizace projektů mezinárodní spolupráce.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výsledky projednávání
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Mezinárodní projekt ARTISTIC 27.3 2018, B2B 2018, Zlatá Koruna Mezinárodní projekt ARTISTIC Identifikace a zhodnocení nehmotného kulturního dědictví ARTISTIC, CE 1152

O projektu Projekt je zaměřen na identifikaci podporu a zhodnocení nehmotného kulturního dědictví Projektu se účastní 11 partnerů z 8 zemí oblasti střední Evropy V ČR jej realizuje Jihočeská hospodářská komora ve spolupráci s Jihočeskou centrálou cestovního ruchu

Co je Nehmotné kulturní dědictví? Ústní tradice a vyjádření, včetně jazyka Interpretační umění (např. tanec, divadlo, hudba) Společenské zvyklosti, obřady a slavnostní události Vědomosti a zkušenosti týkající se přírody a vesmíru Dovednosti spojené s tradičními řemesly

Cíle artistic Propojení kulturních a finančních operátorů s obyvateli Využití nehmotného kulturního dědictví ke vzniku nových podnikatelských aktivit (řemeslné dílny, slavnosti, apod.) Podpora turistického ruchu v regionu (podpora venkovských oblastí) Podpora zaměstnanosti v kraji

Co artistic nabídne Příprava nástrojů pro zlepšení kompetencí kulturních operátorů (komunikace, duševní vlastnictví, financování)- workshop Založení mezinárodní crowdfundingové platformy-workshop Založení poradenské sítě – pomoc při přípravě business plánů a získání financování aktivit Podpora pilotních záměrů Ověření nových nástrojů financování – crowdfunding

Na koho se obrátit Jihočeská hospodářská komora Kontaktní osoba: Martin Bartuška Husova 9, 370 01 České Budějovice Email: bartuska@jhk.cz Tel.: +420 601 085 079 Asociovaný partner Jihočeská centrála cestovního ruchu Kontaktní osoba: Monika Hienlová http://www.interreg-central.eu/Content.Node/ARTISTIC.html +