MAP Českolipsko a Novoborsko II, CZ /0.0/0.0/17_047/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Advertisements

Animace škol (šablony). Termíny Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK) Avízo výzvy – duben 2016 První výzva (vlna) – květen 2016 Právní.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
Třídní aktiv (1.D) Školní řád od nový školní řád (vyvěšený v kmenové třídě, webové stránky, zadní strana diáře - podepsat) ŠŘ dostane.
3. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán pro ORP Jablunkov reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ září 2016 od 14:00.
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
Řídící výbor MAP Českolipsko od hodin Program jednání: 1) MAP a harmonogram jeho zpracování 2) Volba předsedy ŘV 3) Statut řídícího výboru.
Šablony pro MŠ a ZŠ Výzva č. 02_16_022
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování (Pavla Chocholová) a Krajský akční plán Plzeňského kraje (Petr Duda) Národní ústav pro vzdělávání.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Seriály v Souborném katalogu ČR
Zasedání řídícího výboru
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Praktická maturitní práce
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
vzdělávání dětí a žáků s odlišným mateřským jazykem
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Animace škol (šablony)
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
6. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Realizace projektu na 7. základní škole a mateřské škole Plzeň
8. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany
Úvodní přednáška pro 1. ročník
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z.
Cyklus malého projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Šablony I a jejich realizace
Fond malých projektů Školení pro Konečné uživatele Zlín
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Aktuální informace o MAP vzdělávání na Broumovsku II
8. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Diagnostika dítěte předškolního věku
(Zasedací místnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s., Úpice)
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Přijímací řízení, odvolací řízení
Transkript prezentace:

MAP Českolipsko a Novoborsko II, CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008645 HODNOTÍCÍ ZPRÁVY KROUŽKY NA ŠKOLÁCH MAP Českolipsko a Novoborsko II, CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008645

Co je HZ? Zpětná vazba Zhodnocení akce Doklad realizace akce pro ŘO Ke stažení na webových stránkách MAP Českolipsko a Novoborsko II - formuláře pro koordinátory http://map-cl-nb.cz/odkazy/formulare-pro- koordinatory/ Dodání 14 dní po realizaci akce Dodání fotodokumentace, prezenční listiny

Náležitosti HZ Termín zpracování HZ Popis realizace vzdělávací akce Návaznost na SR MAP II Ke stažení na webových stránkách MAP Českolipsko a Novoborsko II - dokumenty - http://map-cl- nb.cz/dokumenty/ Popis dopadů Datum pod tabulkou

SR MAP II z agregovaných výstupů dotazníkového šetření MŠMT z dotazníkového šetření LAG Podralsko z.s. z jednání pracovních skupin z již zpracovaných dokumentů na území ORP Česká Lípa – Strategie území správního obvodu ORP Česká Lípa, SCLLD LAG Podralsko 2014+ z již zpracovaných dokumentů na území ORP Nový Bor – Strategie území správního obvodu ORP Nový Bor, pracovní verze MPI (Místní plán inkluze)

KROUŽKY NA ŠKOLÁCH Plnění indikátorů: 51 212 – mimoškolní aktivity 52 106 – polytechnika Osloveny byly pouze ZŠ v ORP ČL, ORP NB DULEŽITÉ! - každá škola obdrží e- mail s výzvou k vykázání určitých kroužků z třídnic, bakalářů nebo jiné školní evidence! Deskové hry a logické hry, počítačový klub, nebo šachový klub Kroužky cizího jazyka (angličtina, španělština nebo němčina) Čtenářské kluby, týmy školních časopisů, nebo dramatické kroužky Doučování žáků ohrožených školním neúspěchem Keramika, výtvarný kroužek nebo flétna

DĚKUJI ZA POZORNOST! LAG Podralsko z.s. Zahrádky 130 471 01 Zahrádky   Tel.: +420 774 646 284 e-mail: varadiova@lagpodralsko.com web:     www.lagpodralsko.com