Ludvíková Honová 9.A Loucký klášter.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Itálie.
Advertisements

AMERIKA Mexiko III2-Z7-I-17
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Jaroslav Novotný 9.třída
Kód VM: VY_32_INOVACE_4PRI02 Projekt: Zlepšení výuky na ZŠ Schulzovy sady registrační číslo: CZ.1.07./1.4.00/ Autor: Miroslav Přichystal Datum:
Česká republika-1 poloha, rozloha…
CHRÁNĚNÁ ÚZEMÍ V ČESKÉ REPUBLICE
Jihomoravský kraj.
ZÁPADNÍM SOUSEDEM ČR JE
Řecko Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
MONGOLSKO Nikola Burkoňová.
ŘEKY ČESKÉ REPUBLIKY.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Východní Evropa – Ukrajina
Finsko Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
Jihomoravský kraj.
Portugalsko Info a obrázky.
STRAŠNICE Pavel Tománek Tereza Vybíralová 2009/2010, letní semestr
Amerika.
STRAŠNICE Pavel Tománek Tereza Vybíralová 2009/2010, letní semestr
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Portugalsko Pod tímto pojmem si většina návštěvníků představí prosluněné Algarve, za rekreačními středisky se však skrývá nepoznaná země nepřeberných možností.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
ASIE - Tibet. ASIE - Tibet OBSAH Mapa Základní informace Sídla Náboženství Vlna sebeupalování Zajímavosti.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
vypracovala: Monika Palasová zdroj: hlava , internet , učebnice
Česká Republika a její kraje
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Vysočina Vysočina Obsah Základní informace Základní informace Základní informace Základní informace Hospodářství Hospodářství Hospodářství Havlíčkův.
RUMUNSKO.
Polská republika je stát ležící ve střední Evropě.
EVROPA Polsko III2-Z7-III-15.
MOLDAVSKO.
Fyziogeografická sféra
Německo.
Světadíly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Rudická. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Jihomoravský kraj.
Francie Francie, oficiální název Francouzská republika je demokratický stát, jehož většina území (někdy označovaná jako Metropolitní Francie) se nachází.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Ustecký kraj. Ústecký kraj leží na severozápadě Čech. Na východě sousedí s Libereckým krajem, na jihovýchodě se Středočeským krajem, na jihu má kratičký.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Jihomoravský kraj Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu: VY_32_INOVACE_CS11 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Vlastimil Ogrodník NÁZEV:Švédsko TÉMATICKÝ CELEK: Evropa ČÍSLO.
Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_07_Zeměpis_6.ročník 20_Znojmo Autor: Mgr. Jana Štruncová Anotace: Prezentace města.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Litovelské Pomoraví Litovel CHKO Tato práce je šířena pod licencí CCBY-SA3,0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_08_38.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Shromáždění delegátů 2017 Projednání úvěrů na opravy bytových domů
Ukrajina Bělorusko Moldavsko
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Švýcarsko Open presentation.
Koněspřežná dráha České Budějovice - Linec (česká část)
PŘÍLEŽITOSTI PRO PODNIKÁNÍ
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název: VY_52_INOVACE_25_ZEMĚPIS
Autor: Mgr. Iveta Váňová
NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Světadíly
Jihomoravský kraj Rozloha:7 195 km² Počet obyvatel: (2016)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
Brownfield Fruta Radek Horáček.
Ve Znojmě se mi nejvíc líbilo údolí, kterým jsme projeli s vláčkem.
Rozmanitost a ochrana přírody, vesmír, technika Název materiálu
Transkript prezentace:

Ludvíková Honová 9.A Loucký klášter

Loucký klášter Loucký klášter má rozlohu 60 731 m2. V současné době je klášter využíván velice málo. Přístup do kláštera je částečně umožněn vstupem do sídla Znovínu Znojmo, který se nachází v areálu. Využíván je převážně zrekonstruovaný Štukový sál. Další využití kláštera je pro vysoké náklady na rekonstrukci a požadavky na ochranu kulturního dědictví značně limitováno. vlastnictví: město Znojmo 98%, církev 2% zastavěnost: 14% stávající využití: 20%

poloha Klášter se nachází v jižní části města na mírné vyvýšenině na levém břehu řeky Dyje, která tvoří přirozenou západní hranici areálu (spolu s ulicí Louckou). Z jihu sousedí klášter s plovárnou Louka, na východě jeho pozemky zasahují téměř k ulici Dukelské (silnice I/38), na severu tvoří hranici přístupová komunikace a veřejná zeleň.  

Lukostřelecký klub Znojmo Využití Znovín Znojmo Lukostřelecký klub Znojmo

Konec foto: Honová text: Honová, Ludvíková