Opravná fólie na poškozená okna

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Advertisements

Využití pryžového granulátu z ojetých pneumatik v silničním stavitelství Ministerstvo dopravy Mgr. Václav Mráz.
Pojištění firemní flotily
7krát efektivnější čištění
Materiál, výrobky.
Transparentní akustická ochrana SGG Stadip Silence
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
TvS-centrum Praha s.r.o. |
Antiembolické punčochy
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Spotřební materiály Bezpečnostní prvky
Folie 1M.Kolomazník-PMwww.narex.cz Nové úhlové brusky … Ø 150 – 230 mm.
3M Commercial Graphics © 3M All Rights Reserved. Efektivní řešení pro správu fleetu 3M & SPYRON Jak účinně dosáhnout vyšší zůstatkové ceny vozu ?
Fluorid v zubní hygieně
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
MOČOVINO-FORMALDEHYDOVÉ PRYSKYŘICE
MULTIEXPO spol. s r.o.: Nové trendy v tisku
Pojišťovnictví Charakteristika.
? SPOTŘEBNÍ CHEMIE ? „materiály“ „životní prostředí“ „potraviny & biotechnologie“ spotřební ch. (netradiční skladba oborů na FCH VUT)
Povrchová úprava Plní dvě funkce – ochrannou a estetickou. Ochranná funkce spočívá v odolnosti proti mechanickému poškození, vlhkosti, působení různých.
TDS HYDROIZOLACE PLOCHÝCH STŘECH – FÓLIOVÉ SYSTÉMY
Inovační marketing. Přenášení inovačních impulzů Je nutná aktivní účast obchodníků nebo marketingových pracovníků Vylepšování a inovace výrobků je možná.
Ochrana majetku Petr Machala.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Lepení dřeva Teorie lepení
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Ochrana kulturních památek Stát chrání kulturní památky jako nedílnou součást kulturního dědictví lidu, svědectví jeho dějin, významného činitele životního.
Tato prezentace byla vytvořena
Montáž Typový technologický postup: - montáž předních noh se sedadlem,
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Technologie provádění CB krytů
Roční produkce VEP ve skupině ČEZ
Ochrana půdy a lesa.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost - EDUCA
TECHNOLOGIE OVÍJENÝCH SPOJŮ.
Vytvořil: Miroslav Tobyška. Skříne počítačů Skříně počítačů (case) slouží pro uchycení komponent počítače a dále k ochraně těchto komponent proti vnějším.
EVito systém aktivního zdraví Součást prevence a léčby civilizačních nemocí Ing. Filip Linhart, MBA, 13. listopadu 2014.
Vlastnictví, majetek. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk.
Právní řád ČR 7.ročník. Proč potřebujeme právo Lidé žijí ve společnosti a vstupují mezi sebou do vzájemných vztahů. Většinou se chováme podle toho, co.
STROPNÍ PODHLEDY – VARIANTY A JEJICH OCEŇOVÁNÍ
FORENZNÍ IDENTIFIKAČNÍ ZNAČENÍ JÍZDNÍCH KOL ČESKÁ REPUBLIKA – SLOVENSKÁ REPUBLIKA SPOLUPRÁCE V OBLASTI OCHRANY MAJETKU Setkání obecních a městských policií.
Klimatizace ve vozidlech MHD SDP ČR Tramvajová skupina Košice
Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a.
Výuka oboru DE. O bor O bor Dopravní elektroinženýrství a autoelektronika Odborná zaměření: Automobilová elektronika Elektrická trakce Sdělovací a zabezpečovací.
Prezentace pro OS tramvají - Bratislava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Bratislava.
Prezentace pro OS tramvají - Ostrava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Ostrava.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-20 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Materiály na okna
Mul-T-Lock® 7x7 Vložka se 7 stavítky
Účel a přehled přestaveb budov
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Fotovoltaické panely pro extrémní klimatické podmínky.
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Bezpečnost ve škole a školském zařízení
Jak nám pomáhají tenké vrstvy
Logistické procesy ve firmě AGRIO MZS s. r. o
Optimalizace výrobního procesu s využitím principů štíhlé výroby
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prezentace pro OS tramvají
Middex Agency s.r.o. Leopoldova 2041/ Praha Zdeněk Smital mobil: mail:
Transkript prezentace:

Opravná fólie na poškozená okna Scratch Mask film Není nutné nahradit poškozené skla 70-80% poškození zmizí i bez vybroušení. 100 % poškození zmizí s vybroušením. 100% viditelnost přes sklo po aplikáci fólie - žádné zkreslení ani deformace v různých lomech světla Životnost 10 let Bezpečnější okna, zabránění roztříštění Aplikace i na nouzové východy. Certifikováno MD, schváleno Drážním úřadem. Možnost uplatnění náhrady škod u pojišťovny. Unikátní produkt společnosti Fleetshield

Opravná fólie na poškozené okna Scratch Mask film V letech 2017 - 2019 proběhla oprava vozového parku DPO, a.s.

Ochranná fólie na nová okna Protection film Není nutné nahradit poškozené skla Fólie chrání sklo proti poškrábání a graffiti útokům. Fólie zachovává vynikající průhlednost skla. Prevence poškození skla trvale snižuje náklady na údržbu Ochrana skla před poškrábáním či poleptáním kyselinami - ostré předměty či kyseliny (např. kyselina fluorovodíková) poškodí jen samotnou fólii, nikoliv sklo. Fólie zvyšuje odolnost proti nárazům a v případě rozbití udržuje střepy pohromadě. Fólie tak zabraňuje roztříštění.

Ochranná fólie na nová okna Protection film Ochranná fólie byla v roce 2019 využita i na nových autbousech pro DPMB, a.s.

Opravná fólie vs. ochranná fólie Scratch Mask film vs Protection film Opravná fólie GPF70SM opravuje již poškozená okna, následně chrání aplikaci předchází mechanická úprava okna dvojnásobná tloušťka lepidla unikátní produkt spol. Fleetshield Ochranná fólie GPF70 chrání povrch nepoškozených oken bez mechanické úpravy skla běžný nános lepidla

Jsme jedinná společnost na trhu s certifikací Ministerstva dopravy ČR pro opravné fólie. Samozřejmostí je použití našich fólií i na okna složící jako nouzové východy. Všechny folie prošly zkušebními procesy u TÜV SÜD a jejich použití je schváleno Drážním úřadem ČR.