- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.
Advertisements

1 Projekt „České centrum pro mobilitu v letech “ finančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci programu EUPRO.
Horizon(t) 2020 a CZ HEP letmý a subjektivní přehled Z. Doležal.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
České vysoké učení technické v Praze
Univerzita Karlova v Praze INSPIRACE PRO FREEMOVERS Jak vycestovat do zahraničí „na vlastní pěst“ 4. března 2014 MgA. Stanislav Urbánek.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
Připraveno v rámci projektu „Projektové financování vysokých škol“ podpořeného FRVŠ pod číslem 72/2011
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Rektor Zdroj:
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Technologické platformy a dopravní výzkum
Soustava veřejných rozpočtů II.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
1 Nabídka stáží ve školicích institucích a individuální stáže IEF, IOF, IIF (Akce Marie Curie) Ing. Emil Kraemer, PhD. Tel.:
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Univerzita Karlova v Praze 14. října 2014 Univerzita Karlova v Praze Základní možnosti financování zahraničních pobytů a další možnosti výjezdu do zahraničí.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
Mobilita Róbert Marušák Katedra HÚL. Mobilita doktorské studium celé část Postdoctoral Cíl mobility studium výzkum.
ČESKÉ CENTRUM PRO MOBILITU STŘEDISKO SPOLEČNÝCH ČINNOSTÍ AKADEMIE VĚD ČESKÉ REPUBLIKY v.v.i. Robert HrubýJindra Emmerová Kateřina Hošková.
Využití NUŠL pro ukládání a zveřejňování výsledků výzkumu a vývoje V ČR Open Access: otevřený přístup k vědeckým informacím v EU a ČR Technologické centrum.
SOLVIT Efektivní systém řešení problémů na vnitřním trhu ES.
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ Lenka Valová.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (NAEP) Tomáš Bort,
1 Činnost komise IVIG v roce 2006 CPVŠK 2006, Olomouc,
Centrum pro transfer technologií1 XV004 Výzkum a vývoj v praxi Financování výzkumu Jan Alán.
Vědecká prezentace v botanice a zoologii Eva Řehulková.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Podpora vzdělávání na vysokých školách: Mezinárodní zkušenosti a doporučení Petr Pabian, Univerzita Pardubice, Telč, Podpora.
Vláda ČR. Předem bychom rádi poděkovali těm, kteří na nás nebudou během prezentace házet nenávistné či nepřítomné pohledy. Děkujeme.
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
VLÁDA. Vláda – předseda vlády (premiér) - místopředsedové - ministři Vláda České republiky  je vrcholný orgán výkonné moci  vláda je jmenována vždy.
Stáže a stipendia - další programy a možnosti I DZS – Dům zahraniční spolupráce (programy pro mobilitu jednotlivců: CEEPUS, AKTION, Norské fondy a fondy.
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Výzkum a vývoj A NĚKTERÉ DALŠÍ SOUVISLOSTI…. Výzkum a vývoj v ČR  Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace  Zákony, týkající se VaV  Informační systém,
Další zdroje informací pro vědu Mgr. Lenka Němečková PhDr. Ludmila Tichá Ústřední knihovna ČVUT.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
TECHNOLOGICKÉ CENTRUM AV ČR a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
1 Systémový rámec terciárního vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Individuální projekty národní Skupiny pro výzkum a vysoké školství.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
prof. Ing. Jiří Balík, CSc. Narozen: 30. listopadu 1953 Průběh praxe
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
Vyvinuta za podpory projektů LE a LE programu MŠMT, EUPRO II
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKŮ ČR, z.s.
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Aktuality Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Univerzita Karlova v Praze Základní možnosti financování zahraničních pobytů a další možnosti výjezdu do zahraničí 13. října 2015 Mgr. Tomáš Uher.
Univerzita Karlova v Praze Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy 14. října 2014 MgA. Stanislav Urbánek.
Univerzita Karlova v Praze Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy 13. října 2015 Mgr. Tomáš Uher.
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Etické komise v Evropské Unii
Transkript prezentace:

- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev Ing. Pavel Koudelák, Ph.D. Odbor pro vědeckou a výzkumnou činnost, Rektorát České vysoké učení technické v Praze 16.3.2018

ANLUPA - popis Společný projekt ČVUT a VŠCHT Financován z programu MŠMT EUPRO II, v současné době Inter Excellence – Dejvické centrum podpory mezinárodních projektů a ANLUPA, LTI17009 Aplikace umožňuje vyhledávat, filtrovat, ukládat a zasílat notifikace o výzvách zveřejněných v Informačním systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací ISVAVAI 2.0, Participant Portal Evropské komise, Mezinárodního visegrádského fondu od dalších poskytovatelů. V současné době aplikaci využívá zdarma další univerzity a výzkumné ústavy. https://www.anlupa.cz/

ANLUPA – přehled poskytovatelů Národní poskytovatelé Česko-bavorská vysokoškolská agentura Fond rozvoje sdružení CESNET, z.s.p.o. Grantová agentura České republiky (GA ČR) IT4Innovations národní superpočítačové centrum Karlovarský kraj (KKV) Lesy České republiky Liberecký kraj (KLI) Ministerstvo kultury (MK) Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) Ministerstvo vnitra (MV) Ministerstvo zdravotnictví (MZ) Ministerstvo zemědělství (MZe) Ministerstvo financí (MF) Technologická agentura České republiky (TA ČR) Mezinárodní poskytovatelé Canon Foundation in Europe Česko-bavorská vysokoškolská agentura Eureka European Commision European Cooperation in Science and Technology – COST Association Evropská komise – rámcové výzkumné programy Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) L'Ecole polytechnique fédérale de Lausanne Mezinárodní visegrádský fond Ministerstvo pro vzdělávání a výzkum Spolkové republiky Německo National Science Foundation (NSF) EHP a Norské fondy

ANLUPA – přehled poskytovatelů - MOBILITY NIIED NaMeS Project Nadání Josefa, Marie a Zdenky Hlávkových Nadační fond Martiny a Tomáše Krskových Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD) Canon Foundation in Europe Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR EU-Japan Centre for Industrial Cooperation Gouvernement français Marcel Bleustein-Blanchet Foundation Komise J. Williama Fulbrighta Ministry of Foreign Affairs (MOFA) Nadace The Kellner Family Foundation Nadace Mummertových Bakala Foundation Graduate School of Science and Technology Kumamoto University Türkiye Scholarships Národný štipendijný program Slovenskej republiky Matsumae International Foundation Alexander von Humboldt Foundation Mezinárodní Visegrádský fond

https://www.anlupa.cz/

https://www.anlupa.cz/

Přístup do www.ANLUPA.CZ Vyhledávání – bez nutnosti přihlášení Zasílání notifikací o vyhlášených výzvách – po přihlášení a nastavení tzv. „Strážce výzev“ Způsoby přihlášení: pro organizace, které jsou členem České akademické federace identit eduID.cz. Operátorem federace je sdružení CESNET. Členové jsou univerzity, Akademie věd ČR a další – přístup mají všichni zaměstnanci organizace pod stejnými uživatelskými a přístupovými údaji jako do jiných aplikací. Uzavírá se smlouva s ČVUT a VŠCHT o bezplatném využití ANLUPA. - zaregistrovat se do HostelID - http://hostel.eduid.cz/– individuální přístup

Pavel.Koudelak@cvut.cz Tel:22435-3676 Děkuji za pozornost Pavel.Koudelak@cvut.cz Tel:22435-3676