H2O - Vltava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.
Dětský tábor Pod Templštýnem „Borisovci“ Program (1 ze 3)
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
TÁBOR ….
Londýn 5. – schůzka s rodiči
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Anglie a Paříž pro základní školy
Azurové pobřeží a Provence
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
Voda a vodáctví. Lehký úvod Používání nejrůznějších plavidel při překonávání řek a vodních toků je staré jako lidstvo samo (hlavně pro dopravu nákladu).
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Informativní schůzce pro rodiče Dětský letní tábor Tužín 2016 Sál restaurace Beseda, Frýdlant , od 18:00 Sdružení pro děti a mládež Frýdlant.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Výtvarný tábor na koních
KTV PRŽNO Květen 2017.
H2O - Vltava.
Kurz divoké vody (KTS/KDV)
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Škola v přírodě
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
SCHŮZKA RODIČŮ (MŽ C 2007) 2018 Ing. Pavel Neuman.
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Vodácký kurz 9.ročníků –
Bioseznamovák 2018.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Tábor 2019 DUB.
Tábor 2019 Horosedly.
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

H2O - Vltava

I. Turnus – 8.A + 8.D Nakládání věcí: v pátek 7.6. v 17:00 před bazénem ZŠ Sraz v sobotu 8. 6. 2019 v 6:45 hod hlavní vlakové nádraží BRNO Příjezd ve středu 12. 6. 2019 v odpoledních hodinách tamtéž

II. Turnus – 8.B + 8.C Nakládání věcí: v úterý 11.6. v 17:00 před bazénem ZŠ Sraz ve středu 12. 6. 2019 v 6:45 hod hlavní vlakové nádraží BRNO Příjezd v neděli 16. 6. 2019 v odpoledních hodinách tamtéž

Sjížděný úsek řeky Vltavy: Vyšší Brod – Rožmberk Rožmberk - Český Krumlov Český Krumlov – Zlatá Koruna Zlatá Koruna - Boršov Ubytování bude realizováno v areálech kempů podél sjížděného úseku. Strava účastníků - z vlastních zdrojů žáků (táborový oheň, pohostinské zařízení v místě kempu). Po domluvě s vedoucím kurzu je možné si vzít příruční plynový vařič - nic velkého, je však třeba tuto skutečnost sdělit vedoucímu kurzu.

Před odjezdem dítěte na akci je třeba odevzdat: SOUHLAS ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCŮ SE ZAŘAZENÍM DÍTĚTE NA VODÁCKÝ VÝLET (do konce května) POTVRZENÍ O ZDRAVOTNÍM STAVU DÍTĚTE V případě uvolnění z TV - POSUDEK O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI DÍTĚTE PRO ÚČAST NA ZÁKLADNÍM VODÁCKÉM VÝCVIKU PŘI ZŠ ŠLAPANICE Při odjezdu dítěte na akci je třeba odevzdat: kopii průkazu zdravotní pojišťovny dítěte potvrzení o bezinfekčnosti je třeba informovat vedoucího výletu o lécích, které dítě pravidelně užívá popř. mu tyto léky předat a uvést písemně způsob užívání.

Neexistuje špatné počasí, pouze nevhodně zvolené oblečení Už jsme na vodě zažili tropy, déšť i Sibiř Oblečení volte s rozvahou a dle předpovědi počasí. turistická bunda teplý svetr teplé triko, výborné je Termoprádlo teplé ponožky tepláková souprava Pláštěnka (vhodné je tzv. „Pončo“) náhradní oblečení pro případ nedobrovolné koupele  plavky, šortky, spacák, karimatka. Neberte si moc věcí, nejedeme na diskotéku

Ubytování ve stanu je potřeba domluvit se spolužákem S sebou také: - základní zdravotnické potřeby (např. náplast) boty do lodě (starší „sportovní“ popř. speciální neoprenové, takové aby pevně držely na noze a neuplavaly) sluneční brýle, opalovací krém, pokrývka hlavy peníze (cca 1000,- dle způsobu stravování) KARTA ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNCE a v případě vlastnictví - OBČANSKÝ PRŮKAZ!! No a třeba i hudební nástroj, dobrou náladu, radost z pohybu a fair play chování. Ubytování ve stanu je potřeba domluvit se spolužákem