BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová LS14E Průběžná myčka nádobí
Advertisements

Čerpadlové skupiny a rozdělovače pro otopné okruhy
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Materiál, výrobky.
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Těleso a látka Tělesa = předměty, které pozorujeme
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Atopická dermatitida v číslech
Radegast nefiltrovaný ležák
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Domácí ekologie – pitná voda
Základy chemických technologií 2009 TECHNOLOGICKÉ PROCESY CHEMICKÉ PROCESY:TAKOVÉ TECHNOLOGICKÉ POSTUPY, PŘI KTERÝCH DOCHÁZÍ K CHEMICKÉ PŘEMĚNĚ SUROVINY,
Kuchyně + jídelna ve firmě Beng + Olufsen Kopřivnice
KOMPETENČNÍ MODEL DŮLEŽITÝ PRVEK ŘÍZENÍ LIDÍ
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Rozčlenění nákladů na výstavbu FTTH sítí
BALENÁ VODA – potřebujeme ji? Balená voda stojí více než $1,50 za láhev. To je x cena vody z vodovodu!
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
Skupenství látek a jejich vlastnosti
Zdravá výživa Zdravá strava zaručuje silný organismus odolný proti nemocem. Bystrou, jasnou mysl. Pevné zdraví. „Mladistvé“ stáří neboli prodloužené období.
ČEPOVÁNÍ PIVA A JEHO OŠETŘOVÁNÍ
UGO.
Váš výrobce pracovních desek z polymerního kamene
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Paměť je schopnost centrální nervové soustavy uchovávat a používat informace o předchozích zkušenostech je základem všech duševních procesů, vlastností,
Martin Fabián, Marketing v EU Jaro 2011.
Evropa.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět : Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Inventář vhodný.
Optické sítě snadno a rychle ??
Mechanika tekutin Tekutiny Tekutost – vnitřní tření
Návrh a realizace informačního a rezervačního systému pro společnost DecStore Diplomová práce Autor: Bc. Martin Procházka Vedoucí práce: Ing. Pavel Haluza,
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV54 Název školy.
Nabídka reklamních předmětů Teleskopický monopod na selfie, max 110cm se spouští Popis Teleskopická selfie tyč s maximální délkou 110 cm. Disponuje tlačítkem.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
Tefal pákový robot Masterchef Gourmet Ref. č. : QB504G38
Název společnosti Produkty a služby
JWC48B6/1 011– ruční ČISTIČ OKEN JIVE WINDOW CLEANER
Proč pít kohoutkovou vodu?
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
PRP – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Struktura povrchu VY_32_INOVACE_45_899
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
PRB – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
PRB 2500B 011 – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 4. ročník oboru.
Vlastnosti kapalin VY_32_INOVACE_11_223
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
Úvod do problematiky sociální politiky
Požární ochrana autobusů
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle chutnající vody filtrované pomocí technologie BRITA totiž stojí pouze několik haléřů. Plnitelná láhev BRITA fillandgo Vital je ideálním řešením pro vyznavače aktivního způsobu života, kteří chápou význam optimální hydratace. S inovativní filtrační technologií BRITA si můžete užívat čerstvou, dokonale chutnající filtrovanou vodu, kdekoliv jste a kdykoliv chcete. VLASTNOSTI -s portovní stlačitelná filtrační láhev s funkčními prvky - inovativní technologie MicroDisc - 1 MicroDisc odfiltruje až 150 litrů vody - osvěžující a chutná voda vždy na dosah - hygienické uzavírání s víčkem - praktické poutko pro uchycení - zhotovena z vysoce kvalitních a odolných materiálů - neobsahuje BPA - snadno se čistí, vhodná k mytí v myčce na nádobí Kompletní nápojový servis s.r.o. Žerotínova 1286/2 787 01 Šumperk Tel: 775 666 341 E-mail: info@kafecentrum.cz www.kafecentrum.cz facebook.com/kompletni.napojovy.servis