Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Advertisements

Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
… do Česka přišel crowdfunding. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče.
Rozmarýn.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Malá Chuchle – Lahovice
Lucie Příhodová Tereza Smudková
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
BLÍŽÍ SE 37. ROČNÍK VALCÍŘSKÉ PADESÁTKY
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Ivana Boudová. Člověk v tísni vznikl v roce 1992 Humanitární pomoc v krizových oblastech a podpora dodržování práv ve světě „Postavme školu v Africe trvá.
Matematické operace - soutěž
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
Naše skupina: Šampónci Jakub Štrejl, Dan Marek, Klára Stöhrová, Robin Horák, \Honza Mužák, Andrea Křížová, Denis Samko, Veronika Mocková Projekt Klíčení.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Základní a mateřská škola Mostkovice Prostějovská 243, Mostkovice
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
Žákovský parlament – I. stupeň
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
SOBOTA OD 11 HODIN.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Naše škola 1.
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Dotační program pro rok 2019
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu Autor: 7.B a 8.C benefiční cyklistický závod v rámci projektu Podhorky pro kluky i pro holky

Reklama https://www.youtube.com/watch?v=etkVWiTpRmU

Proč to děláme? Chtěli bychom rozhýbat DĚTI A DOSPĚLÉ a přilákat co nejvíce SPORTOVCŮ a FANOUŠKŮ Aby byl závod úspěšný a stala se z něj tradice  Vybranými penězi přispět na výstavbu multifunkčního hřiště na Podhorkách

Podrobnosti k výstavbě hřiště http://mnichovice.info/index.php/hriste-podhorky/ 2014 - 2016 – v rámci projektu Extra třída uspořádali bývalí deváťáci několik benefičních akcí na podporu výstavby hřiště na Podhorkách Pan Drbohlav nám přislíbil za každou vybranou korunu přispět  korunu navíc, již nám daroval více než 493 917 Kč V současnosti je na kontě Podhorky 916 220 Kč Dokončeno: finální dokumentace + stavební povolení Dotace na MŠMT bohužel nevyšla, ALE PRACUJEME DÁL …

Co můžete udělat Vy? Můžete nám poslat peníze na účet ROSa: 195791366/0300,VS:99 Vzít tento projekt do firmy – sponzorský dar Říct o našem projektu ostatním (sousedé, kamarádi, známí,…) Je jen na vás, jak s těmito informacemi naložíte, jak nás podpoříte a pomůžete nám

Plakát

Minulé ročníky 1. ročník 2. ročník Vybrali jsme přes 22 320 Kč Podpořilo nás přes 200 lidí - závodníků i fanoušků 2. ročník Vybrali jsme 22 989 Kč

NOVINKY! Letošní speciální kategorie: Barvám neujedeš Trasa C Nové kategorie Otevření naučné stezky

Co potřebujeme? Propagaci Pomocníky (buchty…) Dobrou náladu A VÁS ZÁVODNÍKY a FANOUŠKY!!!!!

Těšíme se na vás 11. května!  www.tourmnichovice.weebly.com