Představení aktivit Skupiny MOL v České republice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Představení společnosti
Velké příležitosti pro malé (nezávislé) obchodníky Marta Nováková, U&Sluno a.s., červen 2002.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Reporting udržitelného rozvoje - nový pohled na těžební činnost.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Jan Hummel Fruitisimo.
Společenská odpovědnost organizací
Představení aktivit společnosti Air Products Jitka Moravcová, personální ředitelka Air Products spol. s r.o.
Zásobování plynem jako součást energetické bezpečnosti ČR 27. listopadu 2014, Žofínské Fórum.
PŘÍLEŽITOSTI V MEZINÁRODNÍM DOBROVOLNICTVÍ během ERD Eurocentrum Praha, Robin Ujfaluši, ředitel INEX-SDA.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
v centrum celoživotního vzdělávání
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ PRO PRAXI … PRAXE PRO VZDĚLÁVÁNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY Vladimír.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Struktura podnikatelského plánu
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Vývoj maloobchodního trhu s pohonnými hmotami Jan Mikulec výkonný ředitel ČAPPO Petrol Summit 2015.
Soukromý sektor v rozvojovém rámci po roce 2015 Ivan Voleš, poradce prezidenta HK ČR pro mezinárodní vztahy a člen Evropského hospodářského a sociálního.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
SPOLUPRÁCE VÝROBA VELKOOBCHOD Jiří Tesák, obchodní ředitel TZB, Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. Slavkov
Vodíkové aktivity Linde Gas
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
OBCHOD JAKO VÝZNAMNÝ ZAMĚSTNAVATEL Seminář Udržitelnost pro výrobu a obchod Marta Nováková prezidentka SOCR ČR.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 3 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
© Berman Group. Klastry Co je to a má cenu se jimi zabývat? Petr Adámek Berman Group.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Marketingový plán podniku
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
„Jsme rovnocenní partneři“
Individuální dárcovství
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Cornwall Peer Review visit
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Představení aktivit Skupiny MOL v České republice 31.5.2019 Představení aktivit Skupiny MOL v České republice Radim Špůrek Retail Director Praha; 22. října 2015

Jsme přední evropská ropná společnost s úspěšnými aktivitami v celém dodavatelském řetězci Skupina MOL ve zkratce HQ Aktivity Skupiny MOL Aktivity ve 40 zemích Integrovaná činnost Průzkum a těžba ve 13 zemích 4 rafinerie Tržby 21 mld USD Téměř 28 000 zaměstnanců 1 Průzkum a těžba Velkoobchod v 19 zemích Celkový velkoobchodní prodej 18 Mtpa Na 3 trzích podíl >75% 2 Rafinace 3 Velkoobchod Maloobchod ve 12 zemích Celkový maloobchodní prodej 4,3 mld litrů Více než 1 870 čerpacích stanic 4 Maloobchod Pozn. : Skupina MOL realizuje průzkum ve 13 zemích, v osmi z nich probíhá také těžba

Máme pevnou pozici v regionu V4 Skupina MOL zde úspěšně působí již více než 75 let Zaujímáme vedoucí pozici v petro- chemickém odvětví na trzích regionu Provozujeme zde nejmodernější rafinerie a investujeme do jejich dalšího technologického rozvoje Podporujeme a zlepšujeme energetickou bezpečnost regionu díky napojení na ropovod Adria Dodáváme pohonné hmoty do široké sítě partnerských čerpacích stanic v Polsku a v České republice Jsme jedničkou ve velkoobchodním a maloobchodním prodeji pohonných hmot v Maďarsku a na Slovensku Jsme největší importér benzinu a nafty do České republiky a největším importérem benzinu do Polska Umístili jsme se mezi TOP 10 nejžádanějšími zaměstnavateli v Maďarsku Jsme jedním z největších podporovatelů vzdělávání, kultury, mladých talentů, místních komunit a sportovních iniciativ Silné zázemí a regionální odpovědnost

V ČR chceme byt první volbou pro zákazníky i partnery Skupina MOL v České republice Naše historie Kam směrujeme Maloobchod CÍL: stát se # 1 na českém maloob- chodním trhu [počet čerpacích stanic] 1993 2004 2012 2014 2015 Založení firmy Slovnaft Moravia (Brno) Provoz 24 čerpacích stanic Slovnaft Transformace na Slovnaft ČR (Praha) Akvizice Pap Oil Akvizice Lukoil Akvizice ENI ČR Naše postavení v České republice 220 zaměstnanců 316 čerpacích stanic 15% tržní podíl v maloobchodu 20% tržní podíl ve velkoobchodu Patříme mezi největší společnosti Velkoobchod CÍL: stát se první volbou pro partnery [objem v Kt] 1 500 1 000

Velkoobchod se silným rafinérským a logistickým zázemím Vyvážené portfolio rafinerských produktů Vlastní rafinerie jako klíčový zdroj dodávek, doplňováno třetími zdroji Využívání přímého napojení na ČEPRO terminály Slovnaft Slovnaft Klíčové pilíře velkoobchodního konceptu Vlastní produkce maziv, široké portfolio Vlastní produkce LPG a dodávky z třetích stran Letecká paliva s potenciálem růstu ~600 produktů Oleje Autochemikálie Velkoobchod Plyn na ČS Láhve

Více než 300 čerpacích stanic v transformaci na servisní stanice 316 čerpacích stanic s pokrytím celé České republiky Vlastní MOL Group palivové karty akceptované v 10 zemích CEE Věrnostní program Klíčové pilíře maloobchodního konceptu Nabídka vlastního portfolia maziv a autochemikálií Koncept Fresh Corner Skvělá káva a občerstvení z čerstvých surovin Aditivovaná paliva Nabídka aditivovaných a prémiových paliv na všech ČS MOL Automobilové Oleje Autochemikálie

MOL - atraktivní zaměstnavatel a spolehlivý a silný partner Náš přínos Naším růstem přispíváme k rozvoji místní ekonomiky, jsme zodpovědný plátce daní a významný zaměstnavatel Našim obchodním partnerům nabízíme možnost růst společně s námi Vytváříme příležitosti k dalšímu profesnímu postupu pro své zaměstnance – chceme se stát atraktivním zaměstnavatelem Chceme výrazně změnit zákaznickou zkušenost v oblasti pohonných hmot a nepalivového zboží – transformací z čerpacích stanic s prodejnou na servisní místo s prodejem pohonných hmot Korporátní a sociální odpovědnost jsou důležitou součástí naší obchodní strategie V roli podnikatele je pro nás velice důležitý stabilní právní řád – vážíme si vlády ČR za její kroky směřující k potírání daňových úniků

Chceme být dobrým sousedem a partnerem veřejnosti Podporujeme sportovní aktivity a péči o veřejné lokality MOL Cup Zelené oázy Jsme partnerem nejvyšší české fotbalové pohárové soutěže Podporujeme férovost a transparentnost sportovních soutěží Zajímáme se o práci s dětmi a mládeží Zapojujeme se do trvalé péče o environmentálně hodnotné lokality s aktivním zapojením veřejnosti Aktivně podporujeme ochranu přírody a revitalizaci krajiny Rozvíjíme spolupráci a partnerství na lokální úrovni

Děkuji za Vaši pozornost.