Dotační program pro rok 2019

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Mladá Boleslav
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Labská stezka - Ústecký kraj, příprava a realizace stavby -
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Bike Brno – Bike konference 2012 Plzeňský kraj 4. –
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Liptovský Mikuláš 2. září 2010
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Moderní cyklistická doprava
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Finanční podpora v oblasti odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
Příspěvkové programy SFDI Praha, 7. dubna 2016 Ing. Karel Havlíček.
Páteřní trasy v Ústeckém kraji - propojování a diferenciace nabídek Ústí nad Labem.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Financování dopravní infrastruktury Priorita mandatorní výdaje – EU – Národní Finanční rámec mld. Kč Nesmyslný střednědobý výhled.
Greenways Jizera Cyklojízda Greenways Jizera 17. –
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
CYKLOSTEZKA VARHANY Ing. Jiří Samšiňák projektový manažer města Česká Lípa.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
ROP Moravskoslezsko v roce 2009 Ing. David Sventek, MBA Úřad Regionální rady Moravskoslezsko.
ITI Pražské metropolitní oblasti. ITI - nový nástroj Evropské komise - Výchozími dokumenty jsou Strategie EU 2020 a návrhy nařízení Evropské komise -
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Návrh koridorů cyklistické dopravy na území ITI Olomoucké aglomerace
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
Snídaně starostů , Jedlí
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Dotační programy sfdi.
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Změny v soutěži Vesnice roku
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Program na podporu lesních ekosystémů
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Průvodce dotačními programy PK
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Dotační program pro rok 2019 PODPORA VÝSTAVBY CYKLOSTEZEK, CYKLOTRAS A SPECIALIZOVANÉ DOPROVODNÉ CYKLISTICKÉ INFRASTRUKTURY V PLZEŇSKÉM KRAJI V ROCE 2019 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení financování veřejné dopravy a silničního hospodářství Škroupova 18 306 13 Plzeň

Záhlaví PODPORA VÝSTAVBY CYKLOSTEZEK, CYKLOTRAS A SPECIALIZOVANÉ DOPROVODNÉ CYKLISTICKÉ INFRASTRUKTURY V PLZEŇSKÉM KRAJI V ROCE 2019 termíny programu Podání žádosti výhradně prostřednictvím aplikace eDotace 22.1.2019 vyhlášení a otevření v aplikaci 01.3.2019 otevření aplikace pro podávání žádostí 29.3.2019 uzavření podávání žádostí 31.1.2020 termín pro zaslání průběžné zprávy 30.8.2020 konec lhůty pro dokončení realizace 30.9.2020 nejzazší termín pro vyúčtování Základní strategické dokumenty v oblasti cyklistky

Záhlaví PODPORA VÝSTAVBY CYKLOSTEZEK, CYKLOTRAS A SPECIALIZOVANÉ DOPROVODNÉ CYKLISTICKÉ INFRASTRUKTURY V PLZEŇSKÉM KRAJI V ROCE 2019 Celkový objem finančních prostředků je 20 000 000 Kč Maximální podíl dotace 80 % celkových nákladů Dotace je poskytována výhradně na investiční náklady žadatele spojené s realizací projektu. Výše podpory 1 500 000 Kč – 10 000 000 Kč na výstavbu nových, nebo propojení stávajících úseků mezinárodních, nadregionálních a regionálních cyklostezek a cyklotras, nebo budování přírodně blízkých cest určených pro pohyb cyklistů Výše podpory 300 000 Kč – 10 000 000 Kč na vybudování stavebního objektu podmiňujícího funkci cyklotrasy, nebo vybudování specializované doprovodné cyklistické infrastruktury. Základní strategické dokumenty v oblasti cyklistky

Výklad základních pojmů Záhlaví PODPORA VÝSTAVBY CYKLOSTEZEK, CYKLOTRAS A SPECIALIZOVANÉ DOPROVODNÉ CYKLISTICKÉ INFRASTRUKTURY V PLZEŇSKÉM KRAJI V ROCE 2019 Výklad základních pojmů Cyklostezka je komunikace pro cyklisty s vyloučeným provozem silničních motorových vozidel. Cyklotrasa je komunikace pro cyklisty s omezených provozem silničních motorových vozidel. Přírodě blízká cesta je jedno, nebo obousměrná stezka pro cyklisty, která svým stavebním provedením minimalizuje škody pro přírodu, minimalizuje uživatelský konflikt, vyžaduje minimální údržbu, zvyšuje svým uživatelům zážitek z jízdy na kole MTB trasa- je jedno, nebo obousměrná stezka pro cyklisty, která svým stavebním provedením a vhodně zařazenými technickými prvky tvoří cyklistickou infrastrukturu specializovanou na terénní a zážitkovou cyklistiku. Specializovaná doprovodná cyklistická infrastruktura – je cesta, nebo soustava cest osazena specifickými technickými prvky, která tvoří ucelený prvek, nebo je variantní částí cyklotrasy. Základní strategické dokumenty v oblasti cyklistky

Dotazy k dotačnímu programu PODPORA VÝSTAVBY CYKLOSTEZEK, CYKLOTRAS A SPECIALIZOVANÉ DOPROVODNÉ CYKLISTICKÉ INFRASTRUKTURY V PLZEŇSKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotazy k dotačnímu programu Administrátor dotačního programu Ing. Vladimír Kroc koordinátor výstavby cyklostezek Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení financování veřejné dopravy a silničního hospodářství Škroupova 18, 306 13 Plzeň tel: 377 195 370 mobil: +420 778 498 274 e-mail: vladimir.krocv@plzensky- kraj.cz http://www.plzensky-kraj.cz