Akce projektu mobile DNÍ SEMINÁŘŮ DO KONCE LISTOPADU 2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ Z KOMUNITÁRNÍCH PROGRAMŮ EU Autor: Michala Hrbová Obor: Účetnictví a finanční řízení podniku Ročník: 3 Soutěžní sekce: Rozvoj regionů.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Otázky a odpovědi Sekce veřejných knihoven SKIP
Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Geografie dopravy Cv. č. 3: Hodnocení dopravní polohy a dopravní obslužnosti HODNOCENÍ DOPRAVNÍ POLOHY A DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI Cíl cvičení:  aplikace metody.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Výchovná poradkyně D. Pospíšilová. Přijímací řízení 2016 Maximálně 2 přihlášky originál a kopie v 1. kole Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Celostátní síť pro venkov. Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství ČR. Cílem je vytváření partnerství. Síť je „komunikačním mostem“ mezi Evropskou komisí.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Zhodnocení TVD 2007 – a jak dále Ing. Petr Švíka bit cz training, s.r.o.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Setkání zástupců 1. ročníků
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Jednání pracovních skupin k tvorbě Ročního akčního plánu (RAP)
Programový rámec: Integrovaný regionální operační program
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Metodika hodnocení specifických kritérií grantových projektů v rámci výzvy č. 36 / 1.2 OP LZZ Školení pro žadatele Praha, 22. března 2010.
Hlavní město praha a integrace cizinců
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu

Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Marketingové nástroje
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Přeshraniční veřejná doprava pro turisty a cyklisty
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Aktuální informace o stavu
Technologické inovační centrum
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Představení projektu.
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Aktuální informace o stavu
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
JARNÍ TRHY 2019.
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Akční plán - plánované společné aktivity
Gymnázium INTEGRA BRNO – pár nápadů a inspirací
Na čem stojí Zažít město jinak
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Transkript prezentace:

Akce projektu mobile2020 8 DNÍ SEMINÁŘŮ DO KONCE LISTOPADU 2013 IDP, INFRASTRUKTURA,CYKLODOPRAVNÍ SLUŽBY, KOMUNIKACE & KAMPANĚ OBSAH: CYKLOPŘÍRUČKA MOBILE2020 + TÉMATA Z DOTAZNÍKŮ NÁPAD: KOMBINACE TRADIČNÍCH SEMINÁŘŮ A WEBINÁŘŮ VÝHODA: TRVALÝ VÝSTUP VE FORMĚ VIDEA NEVÝHODA: CHYBĚJÍCÍ INTERAKCE S PUBLIKEM, DISKUZNÍ FÓRUM? DOMACÍ ÚKOL PRO ZÁSTUPCE MĚST K VYPLNĚNÍ JAK ZAJISTIT VYSOKOU ÚČAST? OFICIÁLNÍ DOPIS (POZVÁNKA) SEPSANÉ SPOLEČNĚ S CS A CMB TELEFONÁTY ZÁSTUPCI DVOU NEJAKTIVNĚJŠÍCH MĚST POJEDOU NA STUDIJNÍ NÁVŠTĚVU (DE & NL) NA JAŘE 2014 ZÁSTUPCI TŘÍ NEJAKTIVNĚJŠÍCH MĚST DOSTANOU CYKLOBAŤOH ÚČASTNÍCI DOSTANOU ZDARMA TIŠTĚNOU VERZI EnCYKLOpedie

Společné akce CO? ÚČAST? OBSAH? Seminář - marketing, kampaně 24.4. LIBEREC 10:00 – 15:00 Cca 50 Zástupci měst Setkání cyklokoordinátorů Strategie a prvky marketingové komunikace (FÁZE PROPAGACE, PLÁNOVÁNÍ, STANOVENÍ CÍLŮ, AKČNÍ PLÁN, IMPLEMENTACE) Příklady kampaní (Dánsko, DE, NL, Polsko, Litva, VB, Rakousko) SEMINÁŘ – INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ PLÁNOVÁNÍ 14.5. MD, PRAHA CYKLOKONFERENCE INTEGR. DOPR. PLÁNOVÁNÍ + INFRASTRUKTURA 16.-17.9. PARDUBICE 200 – 250 ÚČASTNÍKŮ PŘEKLADATELSKÝ SERVIS IDP - LEIPZIG IDP – ZÁPADOEVROPSKÁ PRAXE IDP – VÝCHODOEVROPSKÁ PRAXE SYSTÉMOVÉ ZKLIDŇOVÁNÍ DOPRAVY SEMINÁŘ – CYKLODOPRAVNÍ SLUŽBY ŘÍJEN/LISTOPAD HRADEC KRÁLOVÉ??? PARKOVACÍ DŮM PRO KOLA (RUDOLF BERNART,HRADEC KRÁLOVÉ) ZÁSTUPCE ČD

Nadcházející výstupy projektu BajkBrožura - Městem na kole Tištěná a elektronická verze Distribuce na cykloakcích a emailem Během jednoho měsíce EnCYKLOpedie V překladu (termín dokončení konec března) Úpravy textu a grafických elementů, korektura, grafik, tisk – přelom 04/05 Podklad pro semináře Distribuce – tištěná verze pro účastníky seminářů, email (URL odkaz) Factsheets ke každému z témat EnCYKLOpedie 50 krátkých videí věnovaných tématům cyklodopravy a její integrace

K řešení Soutěž mobile2020 o nejlepší cykloměsto Cílem je identifikovat město nabízející nejlepší podmínky cyklistům, ale i ocenit snahu města o rozvoj cyklodopravy Asociace měst pro cyklistiku Podobná soutěž existuje v Maďarsku – inspirace Byrokratická náročnost vs. prestiž a výhody pro vítězná města Objemný, detailní dotazník k vyplnění (cca 30 stran) Existující logo soutěže je k dispozici vítěznému městu k ročnímu užívání (Web) Uznání veřejnosti + extra body v případě žádosti o státní peníze na rozvoj infrastruktury = tahák pro města (zapojení příslušných institucí) Města rozdělit do kategorií podle počtu obyvatel (< 49 999; 50 000 – 149 999; >150 000) Kritéria hodnocení? (města pokročilejší vs. města začínající) Pod hlavičkou projektu může soutěž běžet až do 2014 Symbolická cena pro vítězné město – 2 x kolo + helma

K řešení Cyklotour(s) mobile2020 Viditelnost, propagace, reklamní předměty Rozpočet 1000 Eur Možnosti: Kombinace s jinou cyklotour (celostátní, regionální, lokální) Mobility week? Cyklojízdy? Propagační akce s přítomností prodejců kol

Nadcházející konference Regionální cyklokonference zaměřená na výměnu zkušeností v rámci zemí regionu Dvoudenní konference, Ljubljana, Slovinsko, 14. – 18. října ČR: Konceptuální rámec rozvoje cyklodopravy Cyklostrategie, funkce koordinátorů, regionální spolupráce a spolupráce s neziskovým sektorem, cyklodoprava/cykloturistika Maximálně tři účastníci z každé ze zemí Doprava a ubytování je hrazeno

Thank you for your Attention!