Filmové obce a spolupráce s filmaři

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nové výzvy v cyklistické dopravě a cykloturistice
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
K r a j s k á k n i h o v n a F r a n t i š k a B a r t o š e Seminář pracovníků profesionálních knihoven ve Zlínském kraji Zlín, 18. května 2006 PhDr.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
Zlínský kraj.
Tomáš Kafka & Jan Jelínek Ge – ka, 2.ročník PRAHA 2004.
Terénní výměnné programy ve Zlínském kraji
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Sociální podnikání ve Zlínském kraji Mgr. Šárka Dořičáková
Zlínský kraj Z.
Zlínský kraj - procvičování
Ludmila Claussová Czech Film Commission
Knihovny muzeí a galerií Zlínského kraje zpráva o činnosti Iveta Mátlová Slovácké muzeum v Uherském Hradišti XXX. seminář knihovníků muzeí a galerií Národní.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Benchmarking rozšířené působnosti obcí 3. typu Jana Voldánová, Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s.
ROZVOJ VEŘEJNÉ DOPRAVY VE ZLÍNSKÉM KRAJI
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Spolupráce knihoven paměťových institucí ve Zlínském kraji Jan Kaňka | Krajská knihovna Františka Bartoše Zlín.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z Evropských strukturálních fondů.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_80_ČR – Zlínský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
Regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů a knihovníků Zlín – PhDr. Zdeňka Friedlová Krajská knihovna Františka Bartoše.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Školení pedagogů Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Anotace: ČR – Zlínský kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
INFORMACE ODDĚLENÍ MLÁDEŽE, SPORTU A ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ Otrokovice, Filip Pastuszek.
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Olomoucký a Zlínský kraj územní jednotka Střední Morava Olomoucký kraj - hlavním střediskem oblasti je univerzitní město Olomouc, kde je sídlo Nejvyššího.
Služby poskytované HZS kraje pro jednotky PO zřizované obcemi Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje březen 2009.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
CELOSTÁTNÍ SEMINÁŘ ŘEDITELŮ STŘEDNÍCH PRŮMYSLOVÝCH ŠKOL Pozlovice,
Zlínský kraj Pracovní list Tato práce je šířena pod licencí CCBY-SA3,0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce VY_32_INOVACE_12_38.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Zlínský kraj Jméno autora: Mgr. Dana.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Setkání členů RZK a představitelů KUZK se starosty měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017, Vsetín Sociální oblast Michaela Blahová radní Zlínského.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
FILMOVÉ KANCELÁŘE Ludmila Claussová
Sčítání lidu, domů a bytů 2011
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Stav přípravy a realizace prioritních projektů železniční infrastruktury v regionu střední a východní Moravy Ing. Mojmír Nejezchleb VII. ročník mezinárodní.
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Hospodářská soudržnost ORP v regionu soudržnosti Střední Morava
Anotace Prezentace obsahuje přehled míst regionu Zlínska. Je určena žákům 4. a 5. tříd, lze ji využít i v jiných předmětech, kde se probírá téma Můj region,
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
plk. JUDr. Jaromír TKADLEČEK
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-15-Zlínský kraj-průmysl sklářský.
Přístupy k tvorbě analytické části Kateřina Chabičovská
VY_52_INOVACE_29_02_Zlínský kraj
Investice a neinvestiční opravy na krajské silniční síti v r. 2018
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Odbor dopravy a silničního hospodářství
Předmět: Vlastivěda Ročník: V. Tematický celek: Česká republika
Priority rozvoje dopravní infrastruktury střední a východní Moravy a Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Služby poskytované HZS kraje pro jednotky PO zřizované obcemi
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
Setkání členů RZK a představitelů KUZK se starosty měst a obcí Zlínského kraje 8. – 9. března 2018 Sociální oblast Michaela Blahová radní Zlínského.
Transkript prezentace:

Filmové obce a spolupráce s filmaři

Co dělá filmová kancelář? Služby domácím i zahraničním filmařům zdarma Tipy na lokace a dodavatele Informace o finančních pobídkách v regionu Role prostředníka (napříč filmaři, státní správou, školami a veřejností) Zviditelnění regionu

Jak kancelář využít? informační portál ZLÍN FILM www.zlin-film.cz www.facebook.com/ZlinFilm www.twitter.com/ZlinFilm projekt Filmová obec Holešov, Kroměříž, Napajedla, Otrokovice, Rožnov pod Radhoštěm, Uherské Hradiště, Valašské Klobouky, Valašské Meziříčí, Vsetín, Zlín

Filmové obce – co to je? Zábory pro filmaře zdarma. Podílení se na svozu odpadu z místa natáčení. Propojení filmařů s městskou policií, hasiči a záchranou službou.

Kontakt ZLÍN FILM OFFICE +420 778 515 500 magdalena@zlin-film.cz Magdaléna Hladká ZLÍN FILM OFFICE +420 778 515 500 magdalena@zlin-film.cz www.zlin-film.cz