MERCEDES-BENZ ACTROS RC

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektromagnetické záření. Struktura prezentace otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
Advertisements

Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Centrální zamykání Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Fojtíková. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Vysvětlení zapojení a činnosti ledky, schematická značka ledky a obrázky.
SOUSTAVY ROVNIC Metoda sčítací VY_42_INOVACE_26_01.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SPALOVACÝ MOTORY – DIESELOVÉ. OBSAH Úvod Vynález dieselového motoru
Paleta programování. Paleta programování obsahuje všechny programovací příkazy. Každý programovací příkaz určuje, jak se bude robot chovat či reagovat.
Možnosti úspor energie při osvětlování Jednoduché tipy a triky využitelné ve škole i v domácnosti.
ČOČKY Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_10_32.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr.Jiří Macháček Název: VY_32_INOVACE_23_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Dioda Anotace:
VY_52_INOVACE_04_11_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_15 TÉMA: VYNÁLEZY.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně AUTOR: Ing. Oldřich Vavříček NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TEMA: Základy elektrotechniky.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Skener Číslo DUM: III/2/VT/2/1/17 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware počítače.
DATOVÝ MODEL v3.4  Příprava cca 1 rok  Kooperace ÚK, PK, JČK, T-MAPY  Pracovní skupina :  ÚK – Morche, Gallová  PK – Souček  JČK – Vačkářová, Sochor,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.1.5 Opozita Název sady: Český jazyk a literatura 3. ročník Číslo.
Oko Barbora Davidová Tereza Broušková Ha An Nguyen Kateřina Onderková.
28. Elektrický proud v polovodičích
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
FD22G bezSÁČKOVÝ vysavač FREEDOM 2IN1
Elektrické stroje a přístroje
Pravděpodobnosti jevů
Optické klamy VY_32_INOVACE_57_Optické klamy Autor: Pavlína Čermáková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
PaedDr. Jozef Beňuška
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
TUKOVÝ HLINÍKOVÝ FILTR PACHOVÝUHLÍKOVÝ FILTR
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Téma: Světlo Vypracoval: Bohumil Baroch
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Blanka Machovcová
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Druh učebního materiálu
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Denisa Trubirohová Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_36_ Reostat Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
VZNIK SPECIÁLNÍ TEORIE RELATIVITY
Středověká velká násobilka devíti
Další součástky s jedním přechodem PN
Rady pro sex starších osob
Lidské oko Název : VY_32_inovace_17 Fyzika - lidské oko
Dohledová aplikace Nature Inspired Technologies Group (NIT) -
Čísla – die Nummer Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Programování přijímače P8 R 8 DIN Základní funkce
UOVISION MODELOVÉ ŘADY PRO ROK 2016.
VLEČENÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
Zpracování a využití informací
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Albrecht Dürer (1471 – 1528) a jeho magický čtverec.
Základní obeznámení s programem
Posuzování kapacity neřízených úrovňových křižovatek
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
Fázorové diagramy v obvodech střídavého proudu
Interaktivní elektrický obvod
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Zdeněk Šmíd Název materiálu: VY_32_INOVACE_2_FYZIKA_20.
Pojištění motorových vozidel
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Apple Watch Series 3.
Feuersteinovo instrumentální obohacení
Fyzika 4.A 17.hodina 06:11:34.
CV216RB 011 – bezSÁČKOVÝ AKUMULÁTOROVÝ vysavač CL-EVERYDAY
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
S nádechem rovná záda, ruce v týl,
DUM II. / 15. Světadíly Bc. Zdeněk Klíma.
Přesný analogový generátor několika tisíc různých barevných světel
Transkript prezentace:

MERCEDES-BENZ ACTROS RC Tato verze je přestavěná na RC model. Je trochu upravený a oproti originálu má motorizaci, osvětlení a přijímací schopnost. A JE Z LEGA!

Pro dálkové ovládání je (vlevo) přijímač a (vpravo) ovladač, funguje na principu infračerveného záření podobně jako dálkový ovladač k televizi.

Tady je porovnání skutečného MERCEDESU a od Lego Technic

MOTORY V pohonu je zabudovaný motor (XL) MOTORY V pohonu je zabudovaný motor (XL). Je nejsilnější ze všech motorů, a proto jsem ho dal na pohon. Potom je tam ještě zabudovaný servomotor, který je na zatáčení. Ještě je tam M motor, který pohání blikání majáčků.

NAPÁJENÍ A SVĚTLA Všechny funkce musí něco napájet NAPÁJENÍ A SVĚTLA Všechny funkce musí něco napájet. Já tam mám zabudovaný batery box, je na šest tužkových AA baterií a má napětí 9V. Pak tam mám zabudované světla vepředu, vzadu a ještě na střeše.