Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S nádechem rovná záda, ruce v týl,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S nádechem rovná záda, ruce v týl,"— Transkript prezentace:

1 S nádechem rovná záda, ruce v týl,
s výdechem předklon (brada na hrudní kost) S nádechem vytáhnout hlavu za temenem (vzhůru) S výdechem úklon (ruce volně, ramena svěšená dolů) S výdechem hlava do předklonu, nádech, s výdechem hlavou čtvrtkruh vpravo, s nádechem do předklonu, s výdechem čtvrtkruh vlevo Ve stoji spojit ruce za hlavou, s výdechem tlak do předklonu Ve stoji s výdechem tlak do úklonu V lehu na zádech spojit ruce za hlavou, s výdechem tlak do předklonu (ramena na podložce)

2 S nádechem narovnat, hlavu vytáhnou za temenem vzhůru, s výdechem plynule otočit hlavu vpravo, s nádechem na střed, s výdechem vlevo (ramena uvolnit) S výdechem hlavu zatlačit do předklonu (brada míří do středu klíční kosti) Spojit ruce za zády a s výdechem zvednout paže vzhůru (nezvedat ramena) Kroužení rameny (paže uvolněné) S nádechem vzpažit pravou, s výdechem úklon vlevo, s nádechem narovnat (totéž opačně) S výdechem ve vzpažení tlak do nadloktí S výdechem v upažení tlak do nadloktí S výdechem předklon, hlava a ramena uvolněné

3 S výdechem předklon u opory (ve stoji spojném nebo i rozkročném)
S výdechem předklon v kleku u opory S výdechem předklon v kleku s rukama na zemi S výdechem vyhrbit (kostrč směřuje dolů, s nádechem prohnout (kostrč směřuje vzhůru) S nádechem upažit pravou (podívat se za rukou), s výdechem zpět (totéž levou) Uvolněný leh na míči S výdechem vyhrbit, s nádechem prohnout ve vzporu na předloktích S nádechem upažit pravou (podívat se za rukou), s výdechem zpět (totéž levou) Z kleku vedle míče úklon na míči (vzpažit)

4 S nádechem protáhnout tělo do co největší délky (ruce a nohy od středu těla), s výdechem uvolnit
S výdechem úklon vpravo a současně pohyb bérců vpravo, s nádechem do výchozí pozice (totéž vlevo) S výdechem úklon v sedu S nádechem protáhnout pravou ruku a pravou nohu od středu těla (levá strana uvolněná), potom naopak Leh na zádech s pokrčenýma nohama, upažit. S výdechem pokládat nohy vpravo a současně otáčet hlavu vlevo. S nádechem do výchozí pozice, s dalším výdechem opačně. Leh na zádech s pokrčenýma zvednutýma nohama, upažit. S výdechem pokládat nohy vpravo a současně otáčet hlavu vlevo. S nádechem do výchozí pozice, s dalším výdechem opačně. S nádechem protáhnout pravou ruku a levou nohu (křížem, opačné končetiny uvolněné)

5 V lehu na zádech s výdechem přitáhnout pravou (levou) nohu k hrudníku,
s dalším výdechem levou rukou zatlačit pravou nohu přes tělo a ohlédnout se za pravou rukou. Leh na zádech s chodidly u sebe (uvolnění kyčlí) Z lehu na zádech s výdechem pomalu do lehu vznesmo, s nádechem pomalu zpět Ze dřepu zanožit pravou (levou), s výdechem boky dolů (přední noha na celém chodidle) S výdechem stáhnout obě půlky a obratel po obratli odvíjet páteř od podložky, s nádechem zpět obratel po obratli do lehu


Stáhnout ppt "S nádechem rovná záda, ruce v týl,"

Podobné prezentace


Reklamy Google