REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Advertisements

PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
RIS3 MSK – stav přípravy, další postup klastrnet,
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Podpora inovací v rámci kohezní politiky
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Technologické platformy a dopravní výzkum
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Úvodní slovo předsedy MV OPPI Vystoupení zástupce DG Regio Informace ŘO o plnění úkolů z minulého jednání výboru Informace o aktuálním stavu OPPI Informace.
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
PhDr. Věra Havránková odbor ekologie
Program dnešního setkání OPS ( )
Regionální inovační strategie Libereckého kraje (RIS LK) Inovace a technologie v rozvoji regionů, Brno, 23. dubna 2009.
Cíle regionální inovační strategie –Být impulsem pro rozvoj potřebných aktivit a iniciovat pilotní projekty v rámci akčního plánu –Zvýšit povědomí o důležitosti.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Regionální inovační strategie Moravskoslezského kraje
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR RIS3 krajů ČR a RIS3 ČR včera, dnes a zítra Pavel Švejda Inovace a technologie v rozvoji regionů Brno, 24. dubna 2014.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno,
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO Ing. Martin.
… od myšlenek k aplikacím Marcel Kraus Oddělení strategií a analýz.
Co chceme (dělat) v letech Rožmberk jako součást území Místní akční skupiny Sdružení Růže Jiří Guth, Martina Langová a Magdalena Chytrová.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
Datum: Zpracovala: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Program „Yes, I do“ Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
TECHNOLOGICKÉ CENTRUM AV ČR a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
4. jednání inovační platformy pro Liberecký kraj Liberec, IQ Landia Liberecký kraj a podpora inovací 4. jednání inovační platformy pro Liberecký.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Pracovní setkání 28. června 2007
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Výroční konference OP PIK
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Společné setkání „minitýmů“
Pracovní skupina Vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Regionální akční plán Olomouckého kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Pracovní skupina Vzdělávání
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Příprava operačních programů
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE
Setkání krajské a národní úrovně RIS3 strategie
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
PS Vzdělávání NS MAS ČR – Pardubický kraj 2017
Transkript prezentace:

REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE 16. jednání, 26. září 2018

Aktualizace regionální RIS3 strategie Aktualizace postupně projednána Radou VVI LK, Radou LK, Výborem pro hospodářský rozvoj a Výborem pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost. Regionální RIS3 2018+ pro Liberecký kraj – aktualizace schválena Zastupitelstvem kraje, 17.9. RIS 3 strategie představena na Radě hospodářské a sociální dohody

Aktuální informace z národní úrovně RIS3 Od 1.4.2018 – gestorem implementace Národní RIS3 Ministerstvo průmyslu a obchodu, Sekce Technologií 4.0, oddělení strategie S3 Aktualizace Národní RIS3 Aktualizace karet aplikačních domén Národní RIS3 Zařazení nové aplikační domény „Průmyslová chemie“ Metodická konzultace zařazení nové aplikační domény „Udržitelné stavebnictví“ Připomínkování členů Rady VVI 24.8. odeslání připomínek ke kartám Národní RIS3

Monitorovací výbor OP VVV 19.9.2018 Informace o průběhu projektu Smart Akcelerátor I Zpráva o pokroku realizace Smart Akcelerátor I pro MPO Prioritizace intervencí pro 2021+ Příprava projektu Smart Akcelerátor II pro období 2019 – 2022 - 18.9. projednáno Radou LK, příprava projektového záměru byla schválena

Aktualizace Akčního plánu RIS 3 Probíhá sběr projektů a příprava pro jednání s jednotlivými aktéry Hodnocení projektů podle kritérií Národní i Regionální RIS 3 strategie Projekty z programů OP VVV, OP PIK , TA ČR Výzkumné organizace, Technická univerzita, privátní podniky Národní centra kompetence - Centrum elektronové a fotonové optiky - Národní centrum kompetence strojírenství - Centrum aplikovaného výzkumu nanomateriálů a progresivních materiálů

Marketingová strategie Libereckého kraje Propagace Libereckého kraje v oblasti výzkumu, vývoje a inovací v rámci projektu Smart akcelerátor Klíčová komunikační témata inovačního prostředí ( kulaté stoly ) Vytvoření „brandu“ Libereckého kraje Předání marketingové strategie 2.10.208

Regionální inovační program LK Nová struktura dotačních titulů: Inovační vouchery Startovací vouchery Technologické vouchery - proof of concept (Ověření technologického/technického řešení ) V současné době probíhají konzultace se zájemci Představení programu na konferenci StartUpy a financování IQLandia

Regionální inovační program LK 2018 Celková alokace: 3. 283.000 Kč Vyhlášení programu: 27. 6. 2018 Příjem žádostí: 1. 9. – 31. 10. 2018 Hodnocení RVVI: prosinec 2018 Kontakt: Ing. Vladimír Pachl, vladimir.pachl@kraj-lbc.cz Ing. Eva Benešová, eva.benesova@kraj-lbc.cz

DĚKUJEME ZA POZORNOST!